Σύμβουλοι επενδύσεων και χαρτοφυλακίου FS για να σχηματίσουν εταιρεία εναλλακτικών επενδύσεων ύψους 73 δισεκατομμυρίων δολαρίων

 • Η συνδυασμένη εταιρεία θα έχει μια ευρεία γκάμα εναλλακτικών επενδυτικών λύσεων προσαρμοσμένων τόσο για θεσμικούς όσο και για μεμονωμένους επενδυτές.
 • Οι άκρως συμπληρωματικές ευκαιρίες επενδύσεων και διανομής αναμένεται να κεφαλαιοποιήσουν τη συνεχιζόμενη ζήτηση για εναλλακτικές λύσεις και την ανάπτυξη καυσίμων
 • Δομημένη συναλλαγή για την προστασία της αυτονομίας των Συμβούλων Χαρτοφυλακίου, των επενδυτικών ομάδων υψηλής ποιότητας και της ευθυγράμμισης με τους επενδυτές

ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ και DARIEN, Conn., 2 Φεβρουαρίου 2023 /PRNewswire/ — Η FS Investments είναι πρωτοπόρος στον εκδημοκρατισμό των εναλλακτικών επενδύσεων. 35 δισεκατομμύρια δολάρια διαχείριση περιουσιακών στοιχείων και Σύμβουλοι χαρτοφυλακίου, ειδικός στην παγκόσμια μεσαία αγορά ιδιωτικών περιουσιακών στοιχείων. 38 δισεκατομμύρια δολάρια Οι υπό διαχείριση εταιρείες ανακοίνωσαν σήμερα ότι έχουν συνάψει οριστική συμφωνία για τη συγχώνευση των εταιρειών τους. Η συνδυασμένη εταιρεία θα είναι έτοιμη για ανάπτυξη το επόμενο έτος 73 δισεκατομμύρια δολάρια σε περιουσιακά στοιχεία υπό διαχείριση, συμπεριλαμβανομένης μιας σημαντικής βάσης παγίου κεφαλαίου και μιας ισχυρής πλατφόρμας διανομής. Μαζί, η FS Investments και οι Σύμβουλοι Χαρτοφυλακίου θα ανταποκριθούν στην αυξανόμενη ζήτηση των επενδυτών για εναλλακτικές λύσεις με μια διαφοροποιημένη σειρά εναλλακτικών επενδυτικών λύσεων τόσο για θεσμικούς όσο και για μεμονωμένους επενδυτές.

Μάικλ ΦόρμανΟ Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της FS Investments, σχολίασε: «Είμαι στην ευχάριστη θέση να ενώσω τις δυνάμεις μου με τους συμβούλους χαρτοφυλακίου και να καλωσορίσω την ομάδα μας με επικεφαλής τους συμπροέδρους μας. Ενρίκο Γκαγλιότι και Μάικ Κέλι, για τον εντοπισμό του ιδανικού στρατηγικού εταίρου. Αυτή η συναλλαγή είναι μεταμορφωτική για την FS Investments, επιταχύνοντας τις προσπάθειές μας να επεκτείνουμε τη θεσμική πελατειακή μας βάση, να διαφοροποιήσουμε τις προσφορές μας ώστε να συμπεριλάβουμε προϊόντα που προσανατολίζονται στην ανάπτυξη, όπως τα ιδιωτικά κεφάλαια, και να εμβαθύνουμε τις εσωτερικές μας επενδυτικές δυνατότητες. Αυτός ο συνδυασμός ενισχύει επίσης το οικονομικό μας προφίλ, διαφοροποιεί τις ροές εσόδων μας και μας επιτρέπει να επενδύουμε στη μελλοντική ανάπτυξη».

Μπράιαν ΜέρφιΟ συνιδρυτής της Portfolio Advisors πρόσθεσε: “Αυτή η συνεργασία παρέχει σημαντικούς νέους πόρους για να υποστηρίξουμε τους παγκόσμιους θεσμικούς πελάτες μας. Ταυτόχρονα, η βαθιά εμπειρία ανάπτυξης προϊόντων της FS Investments και η ισχυρή πλατφόρμα διανομής θα φέρουν τις κορυφαίες επενδυτικές στρατηγικές μας στις ιδιωτικές αγορές σε ευρύτερη Αυτή η συγχώνευση παρέχει μια μοναδική ευκαιρία να επεκτείνουμε την εμβέλειά μας, να ξεκινήσουμε νέες στρατηγικές και να προωθήσουμε την ανάπτυξη, διασφαλίζοντας παράλληλα τη συνέχεια για τις παγκοσμίου φήμης επενδυτικές ομάδες και τους θεσμικούς πελάτες μας.”

Η Portfolio Advisors ιδρύθηκε το 1994 για να εξυπηρετεί θεσμικούς επενδυτές και προσφέρει μια ποικιλία καινοτόμων επενδυτικών λύσεων σε ιδιωτικά κεφάλαια, ιδιωτικές πιστώσεις και ιδιωτικά ακίνητα. Η εταιρεία διαχειρίζεται ένα ευρύ φάσμα στρατηγικών, συμπεριλαμβανομένων των άμεσων, δευτερογενών και ανώτερων επενδύσεων, καθώς και δανείων junior και senior. Η Portfolio Advisors παρέχει επίσης στους θεσμικούς πελάτες εξατομικευμένη διακριτική και διακριτική διαχείριση χαρτοφυλακίου των υποκείμενων στρατηγικών τους. Πρόσφατα, η Portfolio Advisors ξεκίνησε ένα εγγεγραμμένο ιδιωτικό μετοχικό κεφάλαιο που ονομάζεται MVP Private Markets Fund. 500 εκατομμύρια δολάρια σε δομημένα περιουσιακά στοιχεία τόσο για διαχείριση περιουσίας όσο και για θεσμικούς πελάτες.

Η FS Investments ιδρύθηκε το 2007 με αποστολή να παρέχει σε μεμονωμένους επενδυτές πρόσβαση σε εναλλακτικές πηγές εισοδήματος και ανάπτυξης που ιστορικά είναι διαθέσιμες μόνο σε μεγάλα ιδρύματα και στους εξαιρετικά πλούσιους. Σήμερα, η εταιρεία διαχειρίζεται μια σειρά από εναλλακτικές στρατηγικές, όπως ιδιωτική πίστωση, πίστωση ακινήτων, ευκαιριακή πίστωση, δομημένη πίστωση, ρευστότητα και εναλλακτικές λύσεις σε διάφορες δομές κεφαλαίων, συμπεριλαμβανομένων εταιρειών επιχειρηματικής ανάπτυξης, μη διαπραγματεύσιμων REIT και σειράς, κλειστού τύπου. και τα αμοιβαία κεφάλαια. Η FS Investments διανέμει τα κεφάλαιά της μέσω μιας ευρείας πλατφόρμας διανομής διαχείρισης πλούτου, με εκατοντάδες συμβόλαια πωλήσεων μέσω πρόσωπο με πρόσωπο, RIA και ανεξάρτητων καναλιών μεσιτών-διαπραγματευτών. Τα τελευταία χρόνια, η εταιρεία έχει επίσης δρομολογήσει εσωτερικά διαχειριζόμενες, θεσμικά προσανατολισμένες στρατηγικές δανεισμού χρησιμοποιώντας CLO και δομές μειωμένης εξασφάλισης.

Στρατηγικός συλλογισμός

 • Η συνδυασμένη εταιρεία θα έχει ένα καλά διαφοροποιημένο σύνολο επενδυτικών ευκαιριών σε εναλλακτικές κατηγορίες περιουσιακών στοιχείων και στρατηγικές, συμπεριλαμβανομένων ιδιωτικών κεφαλαίων, ιδιωτικών και ρευστοποιήσιμων πιστώσεων, ιδιωτικών ακινήτων και εναλλακτικών ρευστών.
 • Η συνδυασμένη εταιρεία θα συγκεντρώσει το εκτεταμένο θεσμικό δίκτυο πελατών της Portfolio Advisors και τις δυνατότητες διεθνούς διανομής για την εξυπηρέτηση θεσμικών πελατών και πελατών διαχείρισης περιουσίας σε όλο τον κόσμο. Βόρεια Αμερική, Ευρώπη και Ασία Μέσω των καναλιών Wirehouse, RIA και ανεξάρτητων μεσιτών-διαπραγματευτών με το εκτεταμένο τμήμα διαχείρισης περιουσίας της FS Investments.
 • Η FS Investments θα επεκτείνει την πρόσβαση των Συμβούλων Χαρτοφυλακίου στα κανάλια διαχείρισης περιουσίας, ανοίγοντας βραχυπρόθεσμες ευκαιρίες για το MVP Private Markets Fund του Portfolio Advisor και τροφοδοτικά κεφάλαια για άλλες στρατηγικές των Συμβούλων χαρτοφυλακίου.
 • Οι Σύμβουλοι Επενδύσεων και Χαρτοφυλακίου της FS ανυπομονούν να αναπτύξουν υπάρχουσες επιχειρήσεις, διερευνώντας παράλληλα νέες ευκαιρίες για την παροχή ενός κοινού οράματος για την παροχή μιας πλήρους σειράς εναλλακτικών επενδύσεων τόσο σε θεσμικούς πελάτες όσο και σε πελάτες διαχείρισης περιουσίας.
 • Η συνδυασμένη εταιρεία θα τελειώσει 73 δισεκατομμύρια δολάρια θα είναι σε καλή θέση για ανάπτυξη με σταθερό χρηματοοικονομικό προφίλ που περιλαμβάνει μεγάλη βάση παγίου κεφαλαίου, ισχυρά περιθώρια κέρδους και ποικίλες ροές εσόδων.

Λεπτομέρειες Συναλλαγής

 • Η Portfolio Advisors θα είναι ο θεσμικός επενδυτικός βραχίονας της FS Investments και θα συνεχίσει να λειτουργεί με όλους τους υπαλλήλους και τα γραφεία της. Ντάριεν, Ντάλας, Λονδίνο, Ζυρίχη, Χονγκ Κονγκ και Σιγκαπούρη.
 • Στελέχη από την FS Investments και τους Σύμβουλους Χαρτοφυλακίου θα εκπροσωπούνται σε ανώτατες διοικητικές επιτροπές και στους δύο οργανισμούς.
 • Η συναλλαγή αναμένεται να κλείσει το πρώτο εξάμηνο του 2023, με την επιφύλαξη των ισχυουσών ρυθμιστικών εγκρίσεων και άλλων συνήθων όρων κλεισίματος.

Η UBS Investment Bank ενήργησε ως επικεφαλής χρηματοοικονομικός σύμβουλος, η Cravath, Swaine & Moore LLP ενήργησε ως κύριος νομικός σύμβουλος της FS Investments για τη συναλλαγή και η Dechert LLP ενήργησε ως ειδικός ρυθμιστικός σύμβουλος. Goldman Sachs & Co. Η LLC και η Mizuho Americas ενήργησαν επίσης ως οικονομικοί σύμβουλοι της FS Investments. Η Moelis & Company LLC ενήργησε ως χρηματοοικονομικός σύμβουλος και η Simpson Thacher & Bartlett LLP ενήργησε ως νομικός σύμβουλος της Portfolio Advisors. Σούλτε Ροθ Η & Zabel LLP λειτουργεί ως αποκλειστικός ρυθμιστικός σύμβουλος. Οι όροι της συμφωνίας δεν αποκαλύφθηκαν.

Σχετικά με την FS Investments
Η FS Investments είναι κορυφαίος διαχειριστής περιουσιακών στοιχείων που βοηθά ιδιώτες, επαγγελματίες του χρηματοοικονομικού τομέα και ιδρύματα να δημιουργήσουν καλύτερα χαρτοφυλάκια. Η εταιρεία παρέχει πρόσβαση σε εναλλακτικές πηγές εισοδήματος και ανάπτυξης και εστιάζει στον καθορισμό βιομηχανικών προτύπων για την προστασία των επενδυτών, την εκπαίδευση και τη διαφάνεια. Η FS Investments έχει 350 υπαλλήλους και έχει την έδρα της στη Φιλαδέλφεια, PA, με γραφεία στη Νέα Υόρκη, Νέα Υόρκη, Ορλάντο, Φλόριντα και Leawood, KS.

Σχετικά με τους Συμβούλους Χαρτοφυλακίου
Η Portfolio Advisors, LLC είναι ένας ειδικός στη διαχείριση ιδιωτικών περιουσιακών στοιχείων μεσαίας αγοράς που δημιουργεί αξία για τους πελάτες και τους συνεργάτες της μέσω μιας ποικιλίας επενδυτικών προγραμμάτων σε ιδιωτικά επενδυτικά κεφάλαια, ιδιωτικές πιστώσεις και ιδιωτικά ακίνητα. Η εξατομικευμένη προσέγγιση της εταιρείας στις επενδύσεις σε ιδιωτικές αγορές οδήγησε σε υψηλή διατήρηση επενδυτών και ευρεία αναγνώριση στον τομέα της συμβουλευτικής θεσμικών επενδύσεων. Αρχηγείο Darien, CTΗ Portfolio Advisors έχει περισσότερους από 130 υπαλλήλους με επιπλέον γραφεία σε όλο τον κόσμο Ντάλας, Λονδίνο, Ζυρίχη, Χονγκ Κονγκ και Σιγκαπούρη.

Στοιχεία επικοινωνίας

Sarah McAssey
[email protected]

Ράιαν ΜακΝτούγκαλντ / Λίμνη Ελισάβετ (FGS Global)
[email protected]

Portfolio Advisors Σχέσεις Πελατών
[email protected]

ΠΗΓΗ FS Investments

Leave a Comment