Συμβουλές Sage για επιχειρηματίες στα απόβλητα και την ανακύκλωση και πέρα

Εγώστο τελευταίο μας επεισόδιο Τίποτα μάταιο!wε, Η δύναμη της δέσμευσης της κοινότητας, η ομορφιά της επιχειρηματικότητας, τα μαθήματα ηγεσίας από τον στρατό που ισχύουν για κάθε επιχείρηση και πολλά άλλα με τον Andy Weins της Green Up Solutions. μίλησε για.

Η εταιρεία του είναι μια μικρή επιχείρηση που ανήκει σε βετεράνους με ειδικές ανάγκες υπηρεσιών που παρέχει περιβαλλοντικές συμβουλές με τη μορφή υπηρεσιών κατεδάφισης, αποδόμησης και αποχέτευσης.

Ακολουθεί μια γρήγορη ματιά στη ζωντανή συζήτηση:

Απόβλητα 360: Θα μας πείτε για το ταξίδι σας;

κρασί: Ξεκίνησε όταν ήμουν πέντε χρονών. Ο πατέρας μου ήταν επισκευαστής και μεγαλώσαμε φτωχοί. Συνηθίζαμε να χωρίζουμε και να ανακυκλώνουμε τις κλειδαριές, τις βρύσες και τα πράγματα που έβγαιναν από το εργοτάξιο και αυτά ήταν τα χρήματά μας για το «πήγαινε στο γεύμα του Σαββάτου». Έτσι ξεκίνησε από εκεί και δεν έφυγε ποτέ σε όλη μου τη ζωή… Το 2009, όπως πολλοί άνθρωποι, απολύθηκα και επέστρεψα σε αυτό που ήξερα, σκραπ. Οδηγούσε πάνω-κάτω στα σοκάκια και στους δρόμους στη βόρεια πλευρά του Μιλγουόκι. Θα το έκανα δέκα, δώδεκα ώρες την ημέρα για να εξοφλήσω την υποθήκη μου.

Απόβλητα 360: Πώς οδήγησαν όλα αυτά στο Green Up;

κρασί: Επιτέλους έπιασα δουλειά και πήρα πτυχίο και κατάλαβα τη ζωή μου και δούλεψα για λίγο σε μεγάλες εταιρείες. Αλλά ήξερα ότι δεν ήταν αυτό που ήθελα. Ήθελα να ασχοληθώ με τον κλάδο, αλλά το κάνω με τον δικό μου τρόπο. Μετά την τοποθέτησή μου, ο αδερφός μου και εγώ ξεκινήσαμε την Green Up Solutions το 2016. Μπήκαμε στον κόσμο του franchising, αλλά έγινε και πάλι πολύ εταιρικός και απομακρύνθηκα από αυτό που αγαπώ, που είναι η ανακύκλωση και η περιβαλλοντική πτυχή – τη διαχείριση μιας τοπικής εταιρείας. Τώρα λοιπόν, μετά από όλα αυτά τα χρόνια εξέλιξης, είμαι ιδιοκτήτης του Camel Crew Junk Removal, και μετά το Green Up είναι το συμβουλευτικό μας σκέλος και το τμήμα ανακύκλωσης.

Απόβλητα 360: Φαίνεται ότι βοηθάτε πραγματικά τους πελάτες σας να κατανοήσουν τους καλύτερους τρόπους διαχείρισης των υλικών τους. Μπορείτε να μιλήσετε για αυτό;

κρασί: Το αστείο είναι ότι όταν ξεκίνησα αυτή την επιχείρηση, σκέφτηκα, «Θα γίνω περιβαλλοντικός σύμβουλος και οι άνθρωποι θα με πληρώσουν για να λύσω τα προβλήματά τους». Αποδεικνύεται ότι κανείς δεν θα πληρώσει για την οπτική και τη γνώμη μου. θα με πληρώσουν πραγματικά για να κάνω τη δουλειά. Μου αρέσει να μιλάω για αυτόν τον κλάδο – από ανακύκλωση στρωμάτων μέχρι ηλεκτρονικά απόβλητα. Καταλαβαίνω ότι πολλοί άνθρωποι θέλουν να κάνουν το σωστό και ξέρουν ότι τα πάνε καλά και νιώθουν καλά γνωρίζοντας ότι τα πράγματά τους πηγαίνουν σε καλό μέρος, αλλά μέχρι εκεί. Θέλω να ενθουσιάσω τους ανθρώπους, γι’ αυτό κάνουμε πολλά πράγματα εδώ, είτε πρόκειται για το περιεχόμενό μας—κάνουμε podcast και βίντεο στο YouTube που διδάσκουν άλλες εταιρείες αποκομιδής απορριμμάτων να είναι πιο φιλικές προς το περιβάλλον. Πραγματοποιούμε επίσης ξεναγήσεις τουλάχιστον μία φορά το μήνα—σπιτικά γεύματα και βόλτες στις εγκαταστάσεις για να βοηθήσουμε τους ανθρώπους να καταλάβουν.

Απόβλητα 360: Τι έχει συμβεί από τον στρατό μέχρι την τωρινή σας ζωή;

κρασί: Απολύτως, και είμαι ακόμη στρατιωτικός – δεκαοκτώ χρόνια στις εφεδρείες. Υπάρχουν πολλά πράγματα. Πέρασα ένα χρόνο στο Ιράκ ως οδηγός φορτηγού, οπότε μόνο τα βασικά και η ασφάλεια: βγες έξω και δες, υπάρχει ένας τύπος στο έδαφος, πολύ τακτικά πράγματα. Μαθαίνεις επίσης να επικοινωνείς αποτελεσματικά. Κάνουμε όλα αυτά τα πράγματα στην επιχείρησή μας. αποστολή μας είναι να στρατολογούμε και να εμπνέουμε. Πρέπει να έχεις πρότυπα, να ζητάς ευθύνες από τους ανθρώπους, να κάνεις δύσκολες συζητήσεις μερικές φορές. Πολλοί πιστεύουν ότι ο στρατός φωνάζει και ουρλιάζει – όχι, πρέπει να αγαπάτε ο ένας τον άλλον. Πρέπει να ηγούμαστε με ενσυναίσθηση.

Απόβλητα 360: Τι πιστεύετε τώρα ως τοπική, ανεξάρτητη εταιρεία περιβαλλοντικών υπηρεσιών;

κρασί: Οικονομικά, είναι ένας αγώνας. Οι μεγάλες εταιρείες έχουν μεγαλύτερα μπαστούνια για να ταλαντεύονται και να ελέγχουν σχεδόν τα πάντα. Όταν οι τιμές των καυσίμων ανέβηκαν πέρυσι, «Τι κάνεις; Παίρνετε περισσότερα χρήματα από τους πελάτες ή τα τρώτε;». Οι μεγάλες εταιρείες είναι σαν τα καζίνο. μπορούν να φάνε. Η έλλειψη προβλεψιμότητας στην αγορά μας έφερε πραγματικά σε δύσκολη θέση. Ακόμα και με δολάρια μάρκετινγκ, πώς ανταγωνίζεστε; Αυτός είναι ένας από τους λόγους που ασχολούμαι τόσο πολύ με την κοινότητά μου. Εδώ είναι η πρόκληση για τους τοπικούς, περιφερειακούς αερομεταφορείς: δείτε πόσο ευέλικτοι είστε. Τι μπορείτε να κάνετε που δεν μπορούν τα μεγάλα αγόρια;

Ακούστε ολόκληρο το επεισόδιο πάνω από.

#Τίποτα μάταια Podcast

Leave a Comment