Συμβουλές του Trader Saver για τον έλεγχο του μεσίτη ασφαλίσεων δημόσιας ευθύνης

Επιχειρηματίας Saver

Σάτον, Νότιο Λονδίνο, 09 Δεκεμβρίου 2022 (GLOBE NEWSWIRE) — Με το κόστος ζωής να πλήττει τους επιχειρηματίες και τους ανεξάρτητους εργολάβους ολοένα και πιο δύσκολο κάθε μέρα, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι οι εργαζόμενοι κάθε είδους προσπαθούν να μειώσουν το κόστος όποτε μπορούν. Ένας τομέας που ένας σημαντικός αριθμός επιχειρηματιών φοβάται να εξετάσει είναι τα ασφαλιστήρια συμβόλαια. Με έναν συνδυασμό νομικών απαιτήσεων, περίπλοκης γλώσσας και διαφορετικών καλύψεων, μπορεί να είναι αρκετά δύσκολο να ελέγξετε αντικειμενικά τον μεσίτη ασφάλισης δημόσιας ευθύνης.

Ωστόσο, σίγουρα αξίζει τον κόπο και τον χρόνο που απαιτείται! Πρόσφατη έρευνα του Tradesman Saver δείχνει ότι μπορείτε να εξοικονομήσετε έως και 50% στην ασφάλεια του εμπόρου επικοινωνώντας απευθείας με έναν ειδικό ασφαλιστικό μεσίτη απευθείας από έναν ιστότοπο σύγκρισης.

Μέσο Κόστος Ασφάλισης Αστικής Ευθύνης

Η έρευνα δείχνει ότι το μέσο ασφαλιστήριο συμβόλαιο αστικής ευθύνης κοστίζει στους περισσότερους εμπόρους περίπου 118 £ ετησίως. Αυτό ισχύει για μια γενική πολιτική που λαμβάνεται από έναν ιστότοπο σύγκρισης που συχνά δεν συνδέει τους ανθρώπους με τον κατάλληλο μεσίτη για τον κλάδο τους.

Ως μέρος αυτών των £118, πολλοί άνθρωποι διαπιστώνουν ότι δεν καλύπτονται πλήρως για τις δραστηριότητές τους – είτε πρόκειται για έλλειψη κάλυψης για μια συγκεκριμένη εργασία είτε για επέκταση σε διαφορετικές υπηρεσίες.

Πώς η φροντίδα της ασφάλισης δημόσιας ευθύνης σας μπορεί να σας εξοικονομήσει χρήματα;

Η αναθεώρηση της ασφάλισης δημόσιας ευθύνης μπορεί να σας εξοικονομήσει χρήματα με διάφορους τρόπους.

Πρώτον, αφιερώνοντας χρόνο για να ελέγξετε το συμβόλαιό σας και να το συγκρίνετε με άλλα στην αγορά, μπορείτε να βρείτε μια πολιτική που προσφέρει καλύτερη κάλυψη με χαμηλότερο κόστος.

Δεύτερον, μπορείτε να λάβετε καλύτερες τιμές συνεργαζόμενοι με έναν ειδικό ασφαλιστικό μεσίτη αντί για έναν ιστότοπο σύγκρισης.

Και τέλος, με το να είστε προληπτικοί σχετικά με την ασφάλισή σας και να ενημερώνεστε για τις αλλαγές στην αγορά, μπορείτε να διασφαλίσετε ότι λαμβάνετε πάντα την καλύτερη δυνατή συμφωνία.

Τι πρέπει να λάβετε υπόψη όταν εξετάζετε την ασφάλιση δημόσιας ευθύνης σας;

Αν θέλετε να αναθεωρήσετε την ασφάλιση αστικής ευθύνης σας, ακολουθούν μερικές συμβουλές από ειδικούς από τον Mark McPherson, έναν από τους κορυφαίους ασφαλιστικούς μεσίτες δημόσιας ευθύνης της Tradesman Saver.

«Όταν εξετάζετε την ασφάλιση δημόσιας ευθύνης σας, είναι σημαντικό να ελέγχετε την κάλυψη – αυτό θα σας πει ποιους τύπους ζημιών και ζημιών καλύπτει το συμβόλαιό σας, καθώς και τυχόν εξαιρέσεις ή περιορισμούς.

Δεύτερον, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι ο πλεονασμός ταιριάζει στην επιχείρησή σας. Ένα υψηλό πλεόνασμα θα σας εξοικονομήσει χρήματα όσον αφορά τα ασφάλιστρα, αλλά θα μπορούσε να σας αφήσει ανοιχτούς σε σημαντικά έξοδα από την τσέπη σας εάν υποβληθεί μια αξίωση.

Τέλος, βεβαιωθείτε ότι η πολιτική καλύπτει τυχόν ειδικές δραστηριότητες ή απαιτήσεις που είναι απαραίτητες για την εργασία σας – όπως εργασία σε ύψη ή εργασία με επικίνδυνα υλικά.»

Ελέγξτε τον μεσίτη ασφαλίσεων δημόσιας ευθύνης

Όταν ψάχνετε να ελέγξετε τον μεσίτη ασφάλισης δημόσιας ευθύνης, ο Mark έχει μερικές απλές, κορυφαίες συμβουλές για να προσφέρει σε κάθε επιχειρηματία που θέλει να εξοικονομήσει χρήματα και να βελτιώσει την κάλυψη.

  • Μιλήστε με τον τρέχοντα μεσίτη σας. Ρωτήστε τους αν ταιριάζουν με τις τιμές που λαμβάνετε από άλλους παρόχους.

  • Αποφύγετε τις ιστοσελίδες σύγκρισης αν είναι δυνατόν. Αυτοί οι ιστότοποι δεν είναι εκεί για να σας προσφέρουν την καλύτερη προσφορά, είναι εκεί για να κερδίσουν προμήθεια πουλώντας σας ακριβές πολιτικές ή πολιτικές που δεν χρειάζεστε.

  • Βεβαιωθείτε ότι το συμβόλαιό σας ταιριάζει στις ανάγκες σας – προσέξτε για κενά στην κάλυψη ή περιττά πρόσθετα που θα μπορούσαν να αυξήσουν το κόστος.

  • Εάν είναι δυνατόν, επικοινωνήστε με έναν εξειδικευμένο μεσίτη απευθείας στον κλάδο σας. Θα είναι σε θέση να σας προσφέρουν τις καλύτερες συμβουλές και τιμές προσαρμοσμένες στον κλάδο σας. Για παράδειγμα, τα περισσότερα από τα ασφαλιστήρια συμβόλαια δημόσιας ευθύνης των εμπόρων μας στο Tradesman Saver κοστίζουν περίπου 59 £ ετησίως για πλήρη κάλυψη.

Ακολουθώντας τη συμβουλή του Mark και αφιερώνοντας χρόνο για να ελέγξετε την ασφάλιση δημόσιας ευθύνης, μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα και να λάβετε καλύτερη κάλυψη για την επιχείρησή σας.

Πηγή: https://thenewsfront.com/tradesman-savers-tips-for-reviewing-your-public-liability-insurance-broker/

CONTACT: Tradesman Saver Chancery House, 223 St Nicholas Way Sutton South London SM1 1JB United Kingdom 0800 121 8748 https://www.tradesmansaver.co.uk/

Leave a Comment