Σας αρέσει η ασφάλεια; Λοιπόν, εδώ είναι το τέλειο δώρο

Σε αντίθεση με τους περισσότερους κατοίκους της Φλόριντα, βρίσκεστε πρόθυμοι για περισσότερα νέα και συζητήσεις σχετικά με την ασφάλιση αυτή την τρέχουσα εορταστική περίοδο.

Μας παρουσιάστηκε ένας μπουφές γεμάτος κάθε είδους ασφαλιστική κάλυψη καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους:

Σοκ με αυτοκόλλητο κατά την ενημέρωση. Ατελείωτες ιστορίες διογκωμένων ασφαλίστρων και χρεοκοπημένων ασφαλιστικών εταιρειών. Όχι μία, αλλά δύο ειδικές νομοθετικές συνεδριάσεις στο κανάλι της Φλόριντα.

Εάν είστε ένας από τους λίγους που παραιτούνται από την ασφαλιστική κάλυψη επειδή η οικογένεια και οι φίλοι σας περιμένουν από εσάς να εστιάσετε στα γεύματα, τα πάρτι και άλλες τέτοιες γιορτές της περιόδου των γιορτών, ορίστε κάτι που μπορεί να σας βοηθήσει να ξεπεράσετε αυτές τις δοκιμασίες:

Το Insurance Journal, ένας εμπορικός ιστότοπος, κυκλοφόρησε το πρώτο του (εξ όσων γνωρίζει) άλμπουμ με εορταστικά τραγούδια προσανατολισμένα στις ασφάλειες. Τώρα μπορείτε να απολαύσετε τη μουσική της περιόδου των γιορτών ενώ συνεχίζετε να τακτοποιείτε την ασφαλιστική σας συνομιλία.

Το άλμπουμ, με τίτλο Be Claim Free in the New Year, δημιουργήθηκε από τον εκπαιδευτικό βραχίονα του ιστότοπου, Insurance Academy, και γράφτηκε από τον George Jack, διευθυντή επιτυχίας πελατών στην ακαδημία, ο οποίος φιλοξενεί και παίζει ηχητικές εκδόσεις των εβδομαδιαίων διαδικτυακών σεμιναρίων της ακαδημίας. σχολικά βιβλία.

Διαθέσιμο στο Spotify, το iTunes, το Amazon Music, το TikTok, το Pandora και το YouTube, το άλμπουμ περιλαμβάνει εννέα παραδοσιακές χριστουγεννιάτικες μελωδίες και το κλασικό Auld Lang Syne της Παραμονής Πρωτοχρονιάς, αλλά επεξεργασμένο με νέα ονόματα και στίχους που επικεντρώνονται στην ασφάλιση.

Παίρνετε “Σου ευχόμαστε ένα επαγγελματικό βιβλίο”. Απευθύνεται σε ασφαλιστικούς πράκτορες και εταιρείες, “Σας ευχόμαστε ένα βιβλίο των επιχειρήσεων, σας ευχόμαστε ένα βιβλίο των επιχειρήσεων, ένα υπέροχο νέο βιβλίο των επιχειρήσεων και ένα νέο έτος χωρίς απαιτήσεις.”

Στη συνέχεια, με στόχο τους ασφαλιστικούς καταναλωτές, «Μεγάλωσε το πάνω μέρος του σπιτιού, το σπίτι και το αυτοκίνητό σου, η κάλυψη που θα λάβεις θα πάει πολύ μακριά. Χο χο χο, ένα δύο, χο χο χο, διασκεδαστικό δέσιμο».

Ποιος δεν μπορεί να αντισταθεί, “O Property O Casualty, μας βοηθάς στις αναταραχές / υποθέσεις που προκαλούνται από κατασκευαστικά σφάλματα.”

Το πρώτο σινγκλ, “A Drone Hit A Stranger”, είναι μια προειδοποίηση που έχει σχεδιαστεί για να πείσει τους αγοραστές αλόγιστων ιπτάμενων παιχνιδιών ότι πρέπει να καλύψουν την ευθύνη:

«Ένα drone πυροβόλησε έναν ξένο, ένα drone που πετούσε δίπλα μου. Σκέφτηκα, «Έχω ασφάλεια, θα έπρεπε να είμαι ελεύθερος στο σπίτι». Μετά είδα ότι υπήρχαν κενά στην κάλυψή μου, δεν ενθουσιάστηκα. Στο γάντζο για τους ιατρικούς λογαριασμούς αυτού του αγαπητού ξένου».

Ο Τζακ είπε σε συνέντευξή του ότι το τραγούδι βγήκε από τα μαθήματα που δόθηκαν στα διαδικτυακά σεμινάρια της ακαδημίας. «Κάθε συντριβή drone δεν είναι αστείο, αλλά προσπαθήσαμε να το κάνουμε χιουμοριστικό».

Το άλμπουμ σχεδιάστηκε για να εισαγάγει τους καταναλωτές στους μηχανισμούς του πώς λειτουργεί η ασφάλιση και να διασκεδάσει τους ασφαλιστικούς ανθρώπους που είναι εξοικειωμένοι με τους συγκεκριμένους στίχους και τα θέματα των τραγουδιών.

Είχε σκοπό να αποτυπώσει το πνεύμα των παιχνιδιάρικων κουδουνιών όπως το “Nationwide is on your side” και το ξερό χιούμορ του χαρακτήρα του Progressive, Flo.

«Είναι ένα γράμμα αγάπης, μια κάρτα διακοπών, ένα είδος «Αυτό είναι για σένα, ασφαλιστική βιομηχανία»», είπε ο Τζακ.

Όσον αφορά την έκκλησή του σε όσους είναι λιγότερο εξοικειωμένοι με την ασφάλιση, ο Jack είπε ότι ήξερε ότι τα κατάφερε όταν η 10χρονη κόρη του τραγούδησε τους στίχους του “O Property O Casualty”.

Κατέστη δυνατό χάρη στην επιτυχία του πρώτου παιδικού βιβλίου της Ακαδημίας, Popsicle Insurance — An Insurance Story for Children, σχετικά με την ανακάλυψη του νεαρού ήρωα Drexler ότι η εκμάθηση για την ασφάλιση μπορεί να είναι διασκεδαστική.

Ο Τζακ συνεργάστηκε στο άλμπουμ με τρεις μουσικούς – τον Ντέιβιντ Γουίλσον και τον Ράντι Χάνσεν από το Μάντσεστερ του Νιου Χάμσαϊρ και τον συνθέτη/ενορχηστρωτή Brent Baldwin από το Όστιν του Τέξας.

Ως συντονιστής, ο διευθυντής της ακαδημίας Patrick Wraight έλεγξε τα τραγούδια για ακρίβεια. «Ο Πάτρικ είναι γκουρού της εκπαίδευσης», είπε ο Τζακ. «Διαβάζω τους στίχους όλων των τραγουδιών. Τίποτα δεν είναι σωστό».

Αρκετοί ασφαλιστικοί επαγγελματίες της Φλόριντα ζήτησαν να αναθεωρήσουν το άλμπουμ με όσο περισσότερο ενθουσιασμό μπορούσαν.

Ο Mark Friedlander, διευθυντής εταιρικής επικοινωνίας στο ινστιτούτο ασφαλιστικών πληροφοριών, μια ασφαλιστική εταιρεία που χρηματοδοτείται από τη βιομηχανία, δήλωσε: «Αυτός είναι ένας πολύ δημιουργικός τρόπος για να εξηγήσουμε τα οφέλη της γενικής προσωπικής και εμπορικής ασφάλισης. Αναδεικνύουν πολύτιμες πληροφορίες για τους καταναλωτές».

«Είναι καλογραμμένο και αστείο, αλλά δεν πρέπει να εγκαταλείψουν τη δουλειά τους», είπε η Stacey Giulianti, επικεφαλής νομικός σύμβουλος της Florida Peninsula Insurance Company με έδρα την Μπόκα Ράτον.

«Είναι υπέροχο», είπε ο Paul Handerhan, πρόεδρος της ομάδας παρακολούθησης της Ομοσπονδιακής Ένωσης για την Ασφαλιστική Μεταρρύθμιση, με έδρα το Φορτ Λόντερντεϊλ.

Η κριτική ανταπόκριση στο άλμπουμ ήταν τόσο θετική μέχρι στιγμής που ο Jack είπε ότι ένα σίκουελ έχει πάρει πράσινο φως για την επερχόμενη περίοδο των Χριστουγέννων.

Υπόσχεται να είναι πιο διασκεδαστικό από μια επίσκεψη τριών ωρών με έναν ρυθμιστή αξιώσεων.

Ο Ron Hurtibise καλύπτει ζητήματα επιχειρήσεων και καταναλωτών για το South Florida Sun Sentinel. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο 954-356-4071, στο Twitter @ronhurtibise ή μέσω email. [email protected].

Leave a Comment