Πώς το AI Marketing μπορεί να βοηθήσει τη δικηγορική σας εταιρεία | Good2bSocial

[Author: Noreen Fishman]

Τα δικηγορικά γραφεία σήμερα επικεντρώνονται στην υιοθέτηση εξυπνότερης τεχνολογίας για να τα βοηθήσουν στην καλύτερη αγορά και να κερδίσουν περισσότερους πελάτες. Οι πιο έξυπνες πλατφόρμες μπορούν δίνοντας τη δυνατότητα στα δικηγορικά γραφεία να αποκτήσουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, να λειτουργούν πιο αποτελεσματικά και να κατανοούν καλύτερα το κοινό-στόχο τους. Οι γνώσεις που αποκτήθηκαν μέσω της τεχνητής νοημοσύνης (AI) μπορούν να εφαρμοστούν σε διάφορους τομείς της επιχείρησής σας. Δείτε τι συμβαίνει με την τεχνητή νοημοσύνη στο μάρκετινγκ και τι πρέπει να γνωρίζουν οι νόμιμοι έμποροι.

Τι είναι το AI Marketing;

Αρχικά, ας ορίσουμε την τεχνητή νοημοσύνη. Η τεχνητή νοημοσύνη είναι η πρακτική χρήσης τεχνολογικών πλατφορμών και αλγορίθμων για τη λήψη αυτοματοποιημένων αποφάσεων με βάση τη συλλογή δεδομένων, την ανάλυση και πρόσθετες παρατηρήσεις του κοινού ή τις οικονομικές τάσεις που μπορεί να επηρεάσουν τις προσπάθειες μάρκετινγκ.

Το AI είναι πραγματικά χρήσιμο όπου η ταχύτητα είναι σημαντική. Η χρήση εργαλείων τεχνητής νοημοσύνης για την απόκτηση γνώσεων για την αγορά ή τους πελάτες και στη συνέχεια για τη δημιουργία και αποστολή έγκαιρων επικοινωνιών διασφαλίζει ότι οι κατάλληλοι άνθρωποι λαμβάνουν το σωστό μήνυμα τη σωστή στιγμή. Ορισμένες περιπτώσεις χρήσης τεχνητής νοημοσύνης περιλαμβάνουν ανάλυση δεδομένων, επεξεργασία φυσικής γλώσσας, αγορά μέσων, αυτοματοποιημένες αποφάσεις, δημιουργία περιεχομένου και εξατομίκευση σε πραγματικό χρόνο.

Στοιχεία AI στο μάρκετινγκ

Η τεχνητή νοημοσύνη παίζει βασικό ρόλο στις σημερινές στρατηγικές μάρκετινγκ. Υπάρχουν πολλά στοιχεία που συνθέτουν κορυφαίες λύσεις. Αυτά τα στοιχεία μπορούν να γεφυρώσουν το χάσμα μεταξύ των τεράστιων ποσοτήτων δεδομένων πελατών που συλλέγονται και των επόμενων βημάτων.

 • Μηχανική μάθηση – Περιλαμβάνει αλγόριθμους υπολογιστών που αναλύουν δεδομένα και μπορούν να βελτιωθούν αυτόματα μέσω της εμπειρίας. Για παράδειγμα, οι συσκευές μπορούν να αναλύσουν νέα δεδομένα στο πλαίσιο ιστορικών δεδομένων για να λάβουν καλύτερες αποφάσεις.
 • Big data και analytics – Ειδικά οι έμποροι ψηφιακών μέσων βασίζονται σε μεγάλα δεδομένα για να κατανοήσουν τις προσπάθειές τους και να εντοπίσουν την αξία μεταξύ των καναλιών. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν τόσα πολλά σύνολα δεδομένων που μπορεί να είναι δύσκολο να προσδιοριστεί ποια από αυτά αξίζει να συλλεχθούν.
 • Λύσεις πλατφόρμας AI – Μια κοινή λύση τεχνητής νοημοσύνης μπορεί να προσφέρει στους επαγγελματίες του μάρκετινγκ μια κεντρική πλατφόρμα για τη διαχείριση των τεράστιων ποσοτήτων δεδομένων που συλλέγουν. Οι πλατφόρμες είναι εξαιρετικές για την απόκτηση χρήσιμης ευφυΐας της αγοράς σχετικά με το κοινό-στόχο σας και πώς να το προωθήσετε.

Προκλήσεις στη χρήση AI

Το AI ακούγεται υπέροχο, σωστά; Είναι απίστευτα αποτελεσματικό, αλλά υπάρχουν μερικά εμπόδια που πρέπει να ξεπεραστούν. Είναι πολύ σημαντικό να είστε έξυπνοι όταν αποφασίζετε πώς να ενσωματώσετε καλύτερα την τεχνητή νοημοσύνη στις καμπάνιες και τις λειτουργίες σας.

 • Ωρα ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ – Τα εργαλεία είναι σαν τους ανθρώπους, επομένως μπορούν να αντικατοπτρίζουν τους στόχους του οργανισμού, τις προτιμήσεις των πελατών, τις ιστορικές τάσεις και πολλά άλλα. θέλει χρόνο για να μάθεις.
 • Ποιότητα δεδομένων – Η διασφάλιση ποιότητας δεδομένων είναι σημαντική. Εάν τα εργαλεία δεν χρησιμοποιούν ακριβή, έγκαιρα και αντιπροσωπευτικά δεδομένα, οι αποφάσεις δεν θα είναι βέλτιστες.
 • Μυστικότητα – Οι καταναλωτές και οι ρυθμιστικές αρχές ανησυχούν όλο και περισσότερο για το απόρρητο. Είναι σημαντικό οι έμποροι να χρησιμοποιούν τα δεδομένα με ηθικό τρόπο και σύμφωνα με τους υπάρχοντες κανονισμούς.
 • Απόκτηση ενδιαφερόμενων μερών – Η έγκαιρη απόδειξη της αξίας της τεχνητής νοημοσύνης δεν είναι εύκολη. Η τεχνητή νοημοσύνη βελτιώνει επίσης τις εμπειρίες των πελατών και τη φήμη της επωνυμίας, η οποία μπορεί να είναι δύσκολο να ποσοτικοποιηθεί.
 • Προβλήματα τοποθέτησης – Δεδομένου ότι η τεχνητή νοημοσύνη είναι σχετικά νέα, δεν υπάρχουν ακόμα βέλτιστες πρακτικές που πρέπει να ακολουθηθούν.

Πώς να χρησιμοποιήσετε την τεχνητή νοημοσύνη στο μάρκετινγκ δικηγορικών γραφείων

Για να αξιοποιήσετε στο έπακρο την τεχνητή νοημοσύνη στο δικηγορικό σας γραφείο απαιτείται ένα ολοκληρωμένο σχέδιο. Προτού εκτελέσετε επιτυχημένες καμπάνιες, βεβαιωθείτε ότι έχετε ακολουθήσει ορισμένα βήματα:

 • Επιλέξτε μια πλατφόρμα AI – Προσδιορίστε ποιες τεχνολογίες θα χρησιμοποιούν τεχνητή νοημοσύνη και ποιες λύσεις θέλετε να χρησιμοποιήσετε
 • Καθορίστε στόχους – Πριν από τη δημιουργία οποιουδήποτε προγράμματος, πρέπει να υπάρχουν σαφείς στόχοι και μετρήσιμα αναλυτικά στοιχεία
 • Πρότυπα απορρήτου δεδομένων – Βεβαιωθείτε ότι δεν θα παραβιάσετε κανέναν νόμο περί απορρήτου στην αρχή της καμπάνιας σας
 • Ποσότητα και πηγές δεδομένων – Για να λειτουργήσει η τεχνητή νοημοσύνη, οι έμποροι πρέπει να έχουν στη διάθεσή τους μεγάλο όγκο δεδομένων
 • Λάβετε πόρους επιστήμης δεδομένων – Επί του παρόντος, πολλές εταιρείες μάρκετινγκ δεν έχουν τους πόρους για να χρησιμοποιήσουν σωστά την τεχνητή νοημοσύνη και να αξιοποιήσουν στο έπακρο
 • Διατήρηση ποιότητας δεδομένων – Όσο περισσότερα δεδομένα καταναλώνει το πρόγραμμά σας, τόσο πιο ακριβή θα είναι τα αποτελέσματά του – επομένως είναι σημαντικό τα δεδομένα που καταγράφονται να είναι συνεπή, σχετικά και σωστά

Σχετικό: Τι είναι ο Αυτοματισμός Μάρκετινγκ και πώς μπορεί να ωφελήσει την επιχείρησή σας;

μάρκετινγκΠλεονεκτήματα της χρήσης τεχνητής νοημοσύνης

Όταν χρησιμοποιείται σωστά, η τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να δημιουργήσει τόσο μετρήσιμα όσο και έμμεσα οφέλη. Ανάλογα με τον τρόπο με τον οποίο η επιχείρησή σας χρησιμοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη, μπορείτε να μειώσετε τον κίνδυνο, να αυξήσετε την ταχύτητα και πολλά άλλα. μπορείτε να περιμένετε. Ακολουθούν μερικά γενικά οφέλη που μπορούν να πραγματοποιηθούν σε οποιαδήποτε περίπτωση χρήσης AI:

Πραγματικά παραδείγματα τεχνητής νοημοσύνης στο μάρκετινγκ

Η τεχνητή νοημοσύνη χρησιμοποιείται ευρέως στο ψηφιακό μάρκετινγκ με πολλούς τρόπους. Κάθε περίπτωση χρήσης θα έχει διαφορετικά αποτελέσματα, αλλά εδώ είναι μερικοί τρόποι με τους οποίους οι δικηγορικές εταιρείες μπορούν να επωφεληθούν από την τεχνητή νοημοσύνη στα προγράμματα μάρκετινγκ τους.

 1. Στρατηγικές υποβολής προσφορών στην αγορά μέσων μέσω προγραμματισμού – Η διαφήμιση μέσω προγραμματισμού είναι ένας εξειδικευμένος τύπος διαφήμισης βάσει δεδομένων που χρησιμοποιεί υπολογιστές και αλγόριθμους για να βοηθήσει τους νόμιμους επαγγελματίες του μάρκετινγκ να προσεγγίσουν το κοινό-στόχο τους σε πραγματικό χρόνο.
 2. Επιλέγοντας το σωστό μήνυμα – Η μηχανική εκμάθηση θα σας βοηθήσει να προσδιορίσετε ποια μηνύματα θα έχουν απήχηση με βάση τα δημογραφικά στοιχεία, την προηγούμενη συμπεριφορά και τα προφίλ χρηστών.
 3. Λεπτομερή επίπεδα προσαρμογής – Οι πελάτες σήμερα αναμένουν υψηλό βαθμό εξατομίκευσης και η τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να προσφέρει μηνύματα με βάση την τοποθεσία, τις προηγούμενες αλληλεπιδράσεις με την επωνυμία και μια σειρά από άλλα σημεία δεδομένων.
 4. Chatbots – Αυτά τα εργαλεία μπορούν να ενισχύσουν τους εκπροσώπους εξυπηρέτησης πελατών και να παρέχουν ακριβείς απαντήσεις σε ορισμένες ερωτήσεις αμέσως.
 5. Αναλύσεις πρόβλεψης μάρκετινγκ – Σε πολλούς τομείς, οι έμποροι μπορούν να χρησιμοποιήσουν μηχανική μάθηση, αλγόριθμους, μοντέλα και σύνολα δεδομένων για να προβλέψουν τη μελλοντική συμπεριφορά.
 6. Αυξημένη αποτελεσματικότητα μεταξύ των λειτουργιών – Η τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να βοηθήσει στην αυτοματοποίηση πολλών μη αυτόματων διαδικασιών, όπως η ταξινόμηση δεδομένων ή η απάντηση σε συχνές ερωτήσεις.

Πάρε μακριά:

Είμαστε στην πρώτη γραμμή του κινήματος της τεχνητής νοημοσύνης, αλλά η μηχανική μάθηση θα αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο οι δικηγορικές εταιρείες — και οι περισσότεροι άνθρωποι σε κάθε κλάδο — πωλούν στο κοινό. Η τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να βοηθήσει την ομάδα σας να είναι πιο αποδοτική, πιο παραγωγική και πιο αποτελεσματική—αλλά μόνο εάν εφαρμοστεί προσεκτικά.

Όταν ξεκινάτε, είναι καλή ιδέα να συνεργαστείτε με έναν ειδικό που μπορεί να παρέχει την καλύτερη από τις τακτικές που εξετάζετε.

Αυτό το άρθρο επεξεργάστηκε και αναδημοσιεύτηκε στις 30 Ιουλίου 2021.

Leave a Comment