Πώς οι επιχειρηματίες τροφίμων μπορούν να ξεκινήσουν μια επιτυχημένη παράπλευρη δραστηριότητα ή μια επιχείρηση πλήρους απασχόλησης

DENVER, CO / ACCESSWIRE / 23 Ιανουαρίου 2023 / Η βιομηχανία τροφίμων ανθίζει αυτή τη στιγμή με τους τόνους των μικρών επωνυμιών που κάνουν καλύτερα για εσάς γεύματα και γουλιές, αλλά μπορεί επίσης να είναι ένα δύσκολο μέρος για νέους επιχειρηματίες να εξερευνήσουν. Ένα έργο που ξεκινά ως έργο πάθους μπορεί να μετατραπεί σε βιώσιμη επιχείρηση όταν γίνει σωστά ή μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε ακριβό χόμπι. Εκεί έρχεται η Sari Kimbell.

Η Kimbell έχει την εμπειρία και την τεχνογνωσία από πρώτο χέρι για να βοηθήσει στην πλοήγηση της διαδικασίας από την ιδέα στην κυκλοφορία και στη συνέχεια την κλίμακα για ανάπτυξη. Ως προπονητής επιχειρήσεων, συνεργάζεται με επιχειρηματίες αρχικού σταδίου για να εντοπίσει τα επόμενα βήματα για να αναπτύξουν την επιχείρησή τους με τον σωστό ρυθμό για αυτούς. Δεν πρόκειται για κάθε ιδιοκτήτη που πουλάει την επιχείρησή του για μεγάλα χρήματα για την Kimbell. Είτε πρόκειται για αγορά αγροτών, για ηλεκτρονικό εμπόριο ή για χονδρική πώληση, είναι σημαντικό για κάθε ιδρυτή να σχεδιάσει μια επιχείρηση που ταιριάζει στον τρόπο ζωής του και είναι κερδοφόρα.

Από τη δουλειά σε μια βιολογική φάρμα, τη διαχείριση της δικής της αγοράς αγροτών, την αγορά για την Whole Foods Market και τη βοήθεια εκατοντάδων επιχειρηματιών τροφίμων, η Kimbell έμαθε τα μυστικά για την έναρξη και την ανάπτυξη μιας επιχείρησης τροφίμων. Food Business Success® Από το 2019. Χρησιμοποιεί πρακτική γνώση για να συμβουλεύει τους πελάτες του σχετικά με το τι ακριβώς λειτουργεί και τι δεν λειτουργεί στη βιομηχανία Καταναλωτικών Συσκευασμένων Αγαθών (CPG) τροφίμων.

Food Business Success, Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2023, Εικόνα Δελτίο Τύπου

Πίστωση: Sari Kimbell

«Η επιχείρηση τροφίμων έχει να κάνει, φυσικά, με τη δημιουργία ενός νόστιμου προϊόντος, αλλά έχει να κάνει και με τον έλεγχο των οικονομικών και λειτουργικών πτυχών και να φέρει το προϊόν στα χέρια των πελατών», είπε η Kimbell. “Τα μαθήματα, οι εγγραφές και η ατομική καθοδήγηση στρατηγικής που προσφέρω υποστηρίζουν όλες αυτές τις πτυχές, ώστε να μπορείτε να μετατρέψετε το πάθος σας σε μια κερδοφόρα επιχείρηση. Πολλοί άνθρωποι ξεκινούν τις δικές τους επιχειρήσεις. μόνο Το να θέλεις να φτιάξεις το δικό σου προϊόν και να το μοιραστείς με τους ανθρώπους μπορεί γρήγορα να οδηγήσει σε αποτυχία».

Η ιδιοκτησία μιας επιχείρησης τροφίμων μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κερδίσετε επιπλέον χρήματα και μπορεί ακόμη και να αντικαταστήσει μια εργασία πλήρους απασχόλησης εάν γίνει σωστά ή αν γίνει λάθος, μπορεί να μετατραπεί σε ένα πολύ ακριβό μάθημα ή χειρότερο. «Έχω ακούσει μερικές πολύ θλιβερές ιστορίες ανθρώπων που πετάχτηκαν χρήματα και κόντευαν να κλείσουν γιατί νόμιζαν ότι μπορούσαν να τα διαχειριστούν όλα μόνοι τους· μετά βρήκαν τη βοήθειά μου και θα συνεργαστούμε για να διευθύνουμε το πλοίο πίσω στην πορεία», σημείωσε η Κίμπελ.

Με πρόσβαση στις τοπικές αγορές αγροτών, την ευκολία δημιουργίας ενός ηλεκτρονικού καταστήματος και το ενδιαφέρον των αγοραστών για μικρές, τοπικές επωνυμίες, είναι σχετικά εύκολο να ξεκινήσετε μια επιχείρηση τροφίμων αυτές τις μέρες, μερικές φορές ακόμη και από την κουζίνα του σπιτιού σας. Η Kimbell βλέπει πολλούς πρόθυμους επιχειρηματίες να εισέρχονται στην αγορά κατά τη διάρκεια μιας ύφεσης της οικονομίας. Δυστυχώς, οι ιδρυτές συνήθως παλεύουν με τον ανταγωνισμό, τα μοντέλα τιμολόγησης και τις προκλήσεις της εύρεσης συνεπών πελατών. Οι επιχειρήσεις που εστιάζουν στα τρόφιμα έχουν επίσης μια μοναδική πρόκληση, καθώς ο κλάδος ελέγχεται αυστηρά από τον Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) στις Ηνωμένες Πολιτείες, γεγονός που καθιστά δύσκολη και μπερδεμένη.

Η Kimbell εργαζόταν σε ένα τοπικό βιολογικό αγρόκτημα στο Κολοράντο, το οποίο διαχειριζόταν το μεγαλύτερο πρόγραμμα γεωργίας με υποστήριξη της κοινότητας (CSA) στις Ηνωμένες Πολιτείες και επίσης προμήθευε προϊόντα σε μεγάλους λιανοπωλητές. Ο ρόλος του ήταν να πουλάει αγροτικά προϊόντα απευθείας σε εστιατόρια και ανεξάρτητους λιανοπωλητές. Εργάστηκε επίσης ως αγοραστής στο Whole Foods Market και στο μάρκετινγκ και τις δημόσιες σχέσεις για το τρίτο μεγαλύτερο κατάστημα της περιοχής Rocky Mountain. Όσο ήταν εκεί, η Kimbell έμαθε τι αναζητούσαν οι αγοραστές και έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην πρόσληψη νέων πωλητών. Η πρώτη του προτεραιότητα ήταν να βοηθήσει τους ντόπιους παραγωγούς να βγάλουν τα προϊόντα τους από τα ράφια και στα καροτσάκια των πελατών.

Οι γνώσεις του για τη βιομηχανία τροφίμων περιλαμβάνουν τον έλεγχο της οικονομικής πλευράς του κεφαλαίου, το μάρκετινγκ και τη συνεργασία με καταστήματα λιανικής για την αποθήκευση προϊόντων σε μεγάλη κλίμακα. Λέει ότι οι άκρες είναι πολύ λεπτές, επομένως όλες οι πτυχές της μάρκας πρέπει να είναι άκρως επαγγελματικές και συνεπείς.

«Μπορεί να είναι πραγματικά δύσκολο για μια μικρή μάρκα να βρεθεί ξαφνικά σε ένα μεγάλο κατάστημα», είπε. “Πέρασαν οι μέρες της χειροποίητης κατασκευής κάθε προϊόντος για τις αγορές των αγροτών υπέρ της αποτελεσματικότητας και της συνέπειας.”

Με μια έξυπνη προσέγγιση και προσβάσιμα εργαλεία και καθοδήγηση, η Kimbell βοηθά τους επιχειρηματίες σε αρχικό στάδιο να διαχειριστούν το χρόνο και τη νοοτροπία τους καθώς μεταβαίνουν από χομπίστα σε ιδιοκτήτη επιχείρησης. Είναι δυνατό να έχετε μια πραγματικά επιτυχημένη επιχείρηση σε κάθε επίπεδο – στην αγορά των αγροτών, στο διαδίκτυο και στα καταστήματα. «Και συνεργαζόμαστε για το πώς να διασκεδάσουμε στην πορεία, γιατί αν δεν είναι διασκεδαστικό, δεν θα θέλουν να συνεχίσουν να το κάνουν», είπε. «Αυτό είναι το κερασάκι στην παροιμιώδη τούρτα».

Σχετικά με το Sari Kimbell Coaching

Προπονητική Σάρι Κίμπελ είναι ένα πρακτορείο πλήρους εξυπηρέτησης που καθοδηγεί περισσότερους από 200 πελάτες στη διαδικασία έναρξης ή ανάπτυξης μιας επιχείρησης τροφίμων CPG, από την αδειοδότηση και την επισήμανση μέχρι το branding και το μάρκετινγκ, την οικονομική κερδοφορία, τη χονδρική πώληση και τη διανομή και τις στρατηγικές πωλήσεων. Είναι επίσης πιστοποιημένος προπονητής ζωής και έχει διαπιστώσει ότι ο συνδυασμός πτυχών της επιχειρηματικής στρατηγικής, της επιστήμης του εγκεφάλου και της νοοτροπίας είναι αυτό που δίνει στους πελάτες του τα καλύτερα αποτελέσματα. Οι πελάτες περιλαμβάνουν τρόφιμα CPG, φροντίδα σώματος, επιχειρήσεις φροντίδας κατοικίδιων ζώων και ατομικούς ιδιοκτήτες σε κάθε κλάδο που θέλει να επιτύχει μεγάλους στόχους και να πάει την επιχείρησή τους στο επόμενο επίπεδο.

Επικοινωνήστε με τα μέσα ενημέρωσης

Ονομα: Σάρα Κίμπελ
Email: [email protected]

ΠΗΓΗ: Επιτυχία στην επιχείρηση τροφίμων

Δείτε την αρχική έκδοση στο accesswire.com:
https://www.accesswire.com/736315/From-Passion-to-Profit-How-Food-Entrepreneurs-Can-Start-a-Successful-Side-Hustle-or-a-Full-Time-Business

Leave a Comment