Πώς να συγκρίνετε τις προσφορές ασφάλισης ζωής

Vertical-1211946754.jpg
Αν ψάχνετε για οικονομικά προσιτή ασφάλεια ζωής, σας βοηθά να ξέρετε πώς να συγκρίνετε τις τιμές.

Getty Images


Η ασφάλεια ζωής προσφέρει στους ασφαλισμένους μοναδική οικονομική προστασία σε περίπτωση θανάτου. εξαρτάται από τύπος πολιτικής Εάν το επιλέξουν, μπορούν ενδεχομένως να έχουν πρόσβαση σε μετρητά για χρήση όσο είναι ζωντανοί. Αν και τα οφέλη της ασφάλισης ζωής είναι σημαντικά και πολυάριθμα, διαδικασία αγοράς συμβολαίου μπορεί να μην είναι πάντα τόσο ξεκάθαρο.

Όλοι οι αιτούντες ξεκινούν από το ίδιο μέρος: λαμβάνουν μια προσφορά. Μια προσφορά είναι βασικά μια εκτίμηση του κόστους του συμβολαίου για το οποίο κάνετε αίτηση. Ωστόσο, δεν δημιουργούνται όλες οι αναφορές ίσες. Ανάλογα με την ποικιλία παράγοντες ενδέχεται να δείτε σημαντικές διαφορές μεταξύ των παρόχων. Αντίστοιχα, βοηθά να γνωρίζετε πώς να συγκρίνετε τις προσφορές ασφάλισης ζωής για να έχετε το καλύτερο πρόγραμμα για εσάς και το δικό σας δικαιούχους.

Μπορείτε να ξεκινήσετε λαμβάνοντας μια δωρεάν προσφορά από το Haven Life, ώστε να γνωρίζετε ακριβώς τι να περιμένετε.

Πώς να συγκρίνετε τις προσφορές ασφάλισης ζωής

Υπάρχουν τρεις αποτελεσματικοί τρόποι σύγκρισης των εισφορών ασφάλισης ζωής:

Κατανοήστε τις ανάγκες σας

Πριν υποβάλετε αίτηση για ασφάλεια ζωής, θα πρέπει πρώτα να καταλάβετε γιατί χρειάζεστε ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο. Αυτό θα βοηθήσει στον προσδιορισμό πόση ασφάλεια ζωής πρέπει να κάνετε αίτηση για Αν και οι συστάσεις ποικίλλουν με βάση παράγοντες όπως η ηλικία, το φύλο και η υγεία, γενικά συνιστάται να προστατεύετε το 10πλάσιο του ετήσιου μισθού σας. Είναι προφανές ότι, αν είσαι συνταξιούχος και/ή δεν ισχύει πλέον.

Αλλά πριν υποβάλετε αίτηση, μάθετε τι χρειάζεστε για ασφάλεια ζωής. Θέλετε να προστατέψετε τον σύζυγό σας; Τα μικρά σας παιδιά; Χρειάζεστε ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο που να μπορεί να πληρώσει την υποθήκη σας εν απουσία σας; Κατανοώντας ακριβώς τι χρειάζεστε για την ασφάλιση ζωής, μπορείτε καλύτερα να υποβάλετε αίτηση για ένα συμβόλαιο και να συγκρίνετε πιο εύκολα προσφορές από παρόχους.

Λάβετε τη δωρεάν προσφορά σας τώρα εδώ.

Γνωρίστε τον προϋπολογισμό σας

Αυτό που μπορείτε να αντέξετε οικονομικά είναι εξίσου σημαντικό με αυτό που χρειάζεστε για ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο ζωής. Εάν χρειάζεστε μια πολιτική 1 εκατομμύριο δολάριαγια παράδειγμα, εάν μπορείτε να αντέξετε οικονομικά μια πολιτική για περίπου το μισό από αυτό, η οικονομία θα υπαγορεύσει πόσο θα υποβάλετε αίτηση.

Ολοκληρώστε μια ακριβή εκτίμηση της οικονομικής σας κατάστασης. Να είστε ρεαλιστές για το τι μπορείτε να αντέξετε οικονομικά. Εάν προετοιμαστείτε με μια εκτίμηση, θα είστε σε θέση να ταξινομήσετε καλύτερα τις προσφορές ασφάλισης ζωής που θα λάβετε τελικά. Βασικά, προσπαθείτε να εξαλείψετε τον χρόνο που αφιερώνετε στη λήψη προσφορών και τιμών για πολιτικές που δεν θα ξεκινήσετε ποτέ. Μάθετε πρώτα τον προϋπολογισμό σας και πηγαίνετε από εκεί.

Αγορά για παρόχους

Όπως συμβαίνει με τα περισσότερα χρηματοοικονομικά προϊόντα και υπηρεσίες, αξίζει να κάνετε αγορές. Η ασφάλεια ζωής δεν είναι διαφορετική. Μπορείτε να προσδιορίσετε καλύτερα ποια είναι η κατάλληλη για εσάς, λαμβάνοντας προσφορές από τουλάχιστον τρεις διαφορετικές εταιρείες. Θα έχετε καλύτερη ιδέα για το κόστος της πολιτικής που χρειάζεστε, ακόμα κι αν αυτός ο αριθμός είναι ο μέσος όρος των τιμών που λαμβάνετε.

Θυμηθείτε να είστε συνεπείς όταν λαμβάνετε προσφορές. Για παράδειγμα, εάν θέλετε μια προσφορά για 1 εκατομμύριο $ ασφάλιση ζωής διάρκειας Πολιτική για 10 χρόνια για έναν άνδρα 40 ετών και, στη συνέχεια, φροντίστε να λαμβάνετε προσφορές από δεύτερο και τρίτο πάροχο για το ίδιο ποσό, τύπο, μήκος και προσωπικά χαρακτηριστικά. Αυτό θα εξασφαλίσει ότι κάνετε μια σύγκριση μήλων με μήλα.

Είναι εύκολο να λαμβάνετε προσφορές από διαφορετικούς παρόχους. Χρησιμοποιήστε το παρακάτω διάγραμμα για να ξεκινήσετε.

Συμπέρασμα

Η ασφάλιση ζωής είναι αναμφισβήτητα η πιο σημαντική οικονομική προστασία που πρέπει να έχετε. Επομένως, θα θέλετε να βεβαιωθείτε ότι κάνετε την εργασία σας πριν αγοράσετε ένα συμβόλαιο. Επομένως, βεβαιωθείτε ότι κατανοείτε πλήρως τόσο τις ανάγκες σας όσο και τον προϋπολογισμό σας καθώς προχωράτε στη λήψη προσφορών ασφάλισης ζωής. Μην δεχτείτε την πρώτη προσφορά που θα λάβετε – ψωνίστε μέχρι να βρείτε αυτή που έχει νόημα για εσάς και το πορτοφόλι σας.

Μπορείτε να ξεκινήσετε τώρα λαμβάνοντας μια δωρεάν προσφορά στο διαδίκτυο.

Leave a Comment