Πώς να αποκτήσετε την καλύτερη ασφάλεια για κατοικίδια

Vertical-518310385.jpg

Getty Images/iStockphoto


Όταν πρόκειται για χρηματοοικονομικά προϊόντα και υπηρεσίες, αυτό που είναι σωστό για ένα άτομο μπορεί να μην είναι σωστό για ένα άλλο. Ομοίως, αυτό που μπορεί να είναι ακριβό για έναν καταναλωτή μπορεί να είναι λογικό για έναν άλλο. Τα οφέλη γενικά σχετίζονται με την προσωπική οικονομική κατάσταση και τους στόχους κάποιου.

Ωστόσο, ορισμένοι γενικοί κανόνες ισχύουν παγκοσμίως: Κρατήστε τον εαυτό σας πιστωτικός λογαριασμός ψηλά, δικά σου επιτόκιο κάτω, και βεβαιωθείτε ότι κατάλληλη ασφαλιστική κάλυψη για εσάς και τους αγαπημένους σας.

Η τελευταία συμβουλή είναι σημαντική για τους ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων. Η ιδιοκτησία ενός κατοικίδιου μπορεί να είναι μια χαρούμενη και εμπλουτιστική εμπειρία για πολλά χρόνια. Αλλά μπορεί επίσης να είναι αγχωτικό και ακριβό. Ευτυχώς, οι ασφαλιστικές εταιρείες κατοικίδιων ζώων μπορούν να βοηθήσουν στη μείωση τόσο του άγχους όσο και του συναφούς κόστους της ιδιοκτησίας κατοικίδιων ζώων.

Λοιπόν, πώς θα το αποκτήσετε ασφάλιση κατοικίδιων ζώων – και πώς βρίσκεις το καλύτερο σχέδιο για τον γούνινο φίλο σου; Μπορείτε να ξεκινήσετε λαμβάνοντας μια δωρεάν προσφορά, ώστε να γνωρίζετε ακριβώς τι να περιμένετε.

Πώς να αποκτήσετε την καλύτερη ασφάλεια για κατοικίδια

Ενώ υπάρχει πολλαπλούς τρόπους Για να εξασφαλίσετε το καλύτερο ασφαλιστήριο συμβόλαιο για κατοικίδια για τις ανάγκες σας, ακολουθούν τρία που πρέπει να λάβετε υπόψη:

Μιλήστε με τον κτηνίατρό σας

Όχι μόνο ο κτηνίατρός σας μπορεί να περιθάλψει το κατοικίδιο ζώο σας για τυχόν ασθένειες ή επείγουσες διαδικασίες που μπορεί να χρειαστούν, αλλά μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα ασφάλισης κατοικίδιων ζώων. Ο κτηνίατρός σας Γνωρίζετε ήδη το συγκεκριμένο κατοικίδιο ζώο σας και το ιατρικό του ιστορικό. Εξοικειώνονται επίσης με τις ιατρικές καταστάσεις και τις προσωπικότητες διαφορετικών φύλων. Ως αποτέλεσμα, μπορούν να σας βοηθήσουν να προσαρμόσετε ένα πρόγραμμα ασφάλισης κατοικίδιων ζώων ακριβώς σε αυτό που χρειάζεστε τώρα ή σε αυτό που χρειάζεστε βραχυπρόθεσμα. Ακολουθώντας αυτήν την προσέγγιση, μπορείτε να διασφαλίσετε ότι δεν πληρώνετε για προστατευτικό εξοπλισμό που μπορεί να μην χρειάζεται η γάτα ή ο σκύλος σας.

Τώρα μπορείτε να περιηγηθείτε εύκολα σε προγράμματα και να ελέγξετε τις τιμές με την εταιρεία ασφάλισης κατοικίδιων ζώων Spot online.

Γνωρίστε τον προϋπολογισμό σας

Γνωρίζοντας τον προϋπολογισμό σας και τι μπορείτε και τι δεν μπορείτε να αντέξετε οικονομικά, μπορείτε να σχεδιάσετε καλύτερα το ασφαλιστικό πρόγραμμα κατοικίδιων ζώων που είναι καλύτερο για εσάς. Ίσως μπορείτε να αντέξετε οικονομικά πολλά καμπανάκια και σφυρίχτρες, οπότε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο και ό,τι αυτό συνεπάγεται ίσως είναι το καλύτερο. Ή, ίσως θέλετε απλώς να καλύπτεστε στο χειρότερο σενάριο (το οποίο τείνει να είναι πιο ακριβό). Σε αυτήν την περίπτωση, μια πολιτική μόνο για ατυχήματα που καλύπτει πράγματα όπως σπασμένα κόκαλα και καταπιμένα αντικείμενα μπορεί να είναι υπεραρκετή.

Γνωρίζοντας και τι θέλετε και τι μπορείτε να αντέξετε οικονομικά, μπορείτε να αυξήσετε τις πιθανότητές σας να το εξασφαλίσετε καλύτερη ασφάλεια για κατοικίδια για το κατοικίδιο σας.

Γνωρίστε τις ράτσες

Εάν έχετε ήδη σκύλο ή γάτα, θα πρέπει προτιμήστε την πολιτική τώρα όταν το κατοικίδιό σας είναι ακόμα νέο και υγιές (και επομένως το κόστος είναι σχετικά χαμηλό). Αλλά αν δεν έχετε ακόμα κατοικίδιο και σκέφτεστε να ασφαλίσετε το μελλοντικό σας κατοικίδιο, βοηθάει να εξοικειωθείτε με μια ποικιλία από σκύλους και γάτες. φύλα. Κατανοήστε ότι οι γάτες είναι συνήθως φθηνότερες στην ασφάλιση από τους σκύλους και ότι ορισμένες ράτσες είναι πιο ακριβές από άλλες.

Τα αγγλικά Springer Spaniel, τα Miniature Yorkshire Terrier και τα Goldendoodles είναι συνήθως από τα φθηνότερα σκυλιά για ασφάλιση, ενώ τα Newfoundlands, Dogue de Bordeaux και Jack Russell Terrier είναι γενικά τα πιο ακριβά. Οι γάτες Bombay, Siberian και Domestic Shorthair είναι από τις φθηνότερες γάτες για ασφάλιση, ενώ οι Abyssinian, Persian και Ragdolls είναι πιο ακριβές. Και πάλι, αυτό εξαρτάται από τη μοναδική σας κατάσταση και την υγεία του κατοικίδιου ζώου σας, γι’ αυτό να το έχετε υπόψη σας όταν αγοράζετε ασφάλιση.

Εν ολίγοις: Δεν κοστίζουν όλοι οι σκύλοι και οι γάτες το ίδιο για την ασφάλιση, οπότε αν θέλετε να ασφαλίσετε ένα πιθανό κατοικίδιο (και δεν θέλετε να καταβάλετε χρήματα για να το κάνετε), κάντε πρώτα την έρευνά σας.

Συμπέρασμα

Η παραπάνω λίστα δεν είναι μια εξαντλητική λίστα. Μερικές από αυτές τις προτάσεις μπορούν να σας βοηθήσουν να εξασφαλίσετε το καλύτερο πρόγραμμα ασφάλισης κατοικίδιων ζώων για το κατοικίδιό σας πολλαπλούς τρόπους μπορείτε να συνεχίσετε να το κάνετε. Ωστόσο, εάν μιλήσετε με τον κτηνίατρό σας, γνωρίζετε τον προϋπολογισμό σας και εξοικειωθείτε με διαφορετικές ράτσες, μπορείτε να τοποθετηθείτε καλύτερα για να αποκτήσετε ένα οικονομικό και προσιτό πρόγραμμα ασφάλισης κατοικίδιων ζώων. Ξεκινήστε τώρα λαμβάνοντας μια δωρεάν προσφορά.

Leave a Comment