Πώς λειτουργεί η ασφάλιση ζωής διάρκειας;

Η ασφάλιση διάρκειας ζωής είναι ένα προσωρινό είδος ασφάλισης που σας προστατεύει για μια συγκεκριμένη χρονική περίοδο.

Getty Images


Αφαιρέστε α ασφάλεια ζωής η πολιτική παρέχει οικονομική υποστήριξη στα αγαπημένα σας πρόσωπα εάν πεθάνετε ξαφνικά. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την ασφάλεια ζωής ως επενδυτικό όχημα, πηγή μετρητών ή για να εξοφλήσετε εκκρεμείς οφειλές.

Τα ακριβή οφέλη θα εξαρτηθούν από αυτό είδος ασφαλιστηρίου συμβολαίου ζωής αγοράζετε – και υπάρχουν πολλές επιλογές για να διαλέξετε. Αναμφίβολα, η πιο δημοφιλής επιλογή είναι η ασφάλιση ζωής διάρκειας. Η ασφάλιση διάρκειας ζωής είναι μία από τις απλούστερες και φθηνότερες μορφές ασφάλισης ζωής στην αγορά, επομένως, εάν σκέφτεστε να αποκτήσετε μία, σας βοηθά να κατανοήσετε πώς λειτουργεί.

Ξεκινήστε με μια δωρεάν προσφορά για να γνωρίζετε ακριβώς τι να περιμένετε.

Πώς λειτουργεί η ασφάλιση ζωής διάρκειας;

Ασφάλιση ζωής διάρκειας είναι ένα είδος προσωρινής ασφάλισης ζωής. Σας καλύπτει για ένα καθορισμένο χρονικό διάστημα – συνήθως 10, 20 ή 30 χρόνια. Στη συνέχεια, εάν πεθάνετε κατά τη διάρκεια της κάλυψης, σας δικαιούχους καταβάλλεται επίδομα θανάτου το οποίο μπορούν να χρησιμοποιήσουν ως οικονομική ενίσχυση ή για κάλυψη εξόδων κηδείας, ιατρικών εξόδων χρέη αφήνετε πίσω (όπως ένα στεγαστικό δάνειο).

Ορισμένα ασφαλιστήρια συμβόλαια ζωής έχουν όφελος θανάτου που μειώνεται όσο πλησιάζετε στο συμβόλαιό σας. Άλλες μπορεί να είναι “μετατρέψιμες” πολιτικές, που σημαίνει ότι μπορείτε να τις μετατρέψετε σε α ασφάλιση ολόκληρης ζωής πολιτική με στοιχείο χρηματικής αξίας που αυξάνεται με την πάροδο του χρόνου.

Τι κοστίζει η διάρκεια της ασφάλισης ζωής;

Το ακριβές ασφάλιστρο που θα πληρώσετε για ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο ζωής εξαρτάται από την ηλικία, τη διάρκεια του συμβολαίου, την υγεία, το φύλο και άλλους παράγοντες. Σύμφωνα με την Progressive and Fidelity Life Association, μέσο κόστος Για μια 10ετή πολιτική 250.000 $, μοιάζει με αυτό:

ΗΛΙΚΙΑ

ΑΝΔΡΑΣ

ΓΥΝΑΙΚΑ

20

13,48 $/μήνα

12,17 $/μήνα

30

13,48 $/μήνα

12,40 $/μήνα

40

16,31 $/μήνα

15,22 $/μήνα

50

32,84 $/μήνα

29,36 $/μήνα

60

74,82 $/μήνα

56,98 $/μήνα

Σημειώστε ότι αυτοί είναι μόνο οι μέσοι όροι μιας εταιρείας. Ασφάλιστρα μπορεί να διαφέρει ελαφρώς από τον έναν ασφαλιστικό πάροχο στον άλλο, επομένως φροντίστε να συγκρίνετε τουλάχιστον μερικούς παρόχους ασφάλισης ζωής διάρκειας προτού αποφασίσετε πού να αγοράσετε το συμβόλαιό σας.

Μάθετε πόσο θα κοστίσει ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο ζωής, λαμβάνοντας μια δωρεάν προσφορά τώρα.

Ποιος επωφελείται από ασφαλιστήρια συμβόλαια ζωής;

Τα προθεσμιακά προγράμματα ασφάλισης ζωής είναι τα καλύτερα για άτομα που θέλουν κάλυψη για έναν συγκεκριμένο, βραχυπρόθεσμο στόχο—ίσως για να εξοφλήσουν μια υποθήκη ή να δουν τα παιδιά τους μέχρι την ηλικία των 18 ετών ή μέχρι το κολέγιο.

Δεδομένου ότι τα συμβόλαια ασφάλισης ζωής διάρκειας είναι πιο προσιτά από άλλα ασφαλιστήρια συμβόλαια ζωής, είναι επίσης έξυπνα για όσους έχουν περιορισμένο προϋπολογισμό ή όσους θέλουν προστασία ασφάλισης ζωής χωρίς μεγάλη οικονομική επένδυση.

Πότε να εξερευνήσετε άλλες επιλογές

Τα συμβόλαια ασφάλισης ζωής διάρκειας δεν είναι κατάλληλα για όλους. Εάν θέλετε προστασία εφ’ όρου ζωής, για παράδειγμα, η διάρκεια ζωής μπορεί να μην είναι κατάλληλη. Επιπλέον, εάν θέλετε μια πολιτική που έχει αξία σε μετρητά ή περιλαμβάνει ένα στοιχείο επένδυσης ή αποταμίευσης, η διάρκεια ζωής δεν είναι αυτό. Σε αυτές τις περιπτώσεις, μπορεί να θέλετε να εξερευνήσετε επιλογές όπως ασφάλιση ολόκληρης ζωής. καθολική ασφάλιση ζωής ή μεταβλητή ασφάλεια ζωής αντί.

Εάν δεν είστε σίγουροι ποιο ασφαλιστήριο συμβόλαιο ζωής είναι κατάλληλο για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, επικοινωνήστε με έναν ανεξάρτητο ασφαλιστικό πράκτορα. Μπορούν να βοηθήσουν στον καθορισμό του ασφαλιστηρίου συμβολαίου και ποσό κάλυψης είναι κατάλληλο για εσάς. Μπορείτε επίσης να λάβετε μια δωρεάν ηλεκτρονική προσφορά για να χρησιμοποιήσετε τον παρακάτω πίνακα για να συγκρίνετε με μερικούς από τους καλύτερους παρόχους της αγοράς.

Leave a Comment