Πώς είναι το animation το μέλλον του μάρκετινγκ και της διαφήμισης, Ειδήσεις μάρκετινγκ και διαφήμισης, ET BrandEquity<p>Εικόνα αντιπροσώπου</p>
<p>“/><figcaption class=Αντιπροσωπευτική φωτογραφία

Τα κινούμενα βίντεο είναι ένα από τα πιο δημοφιλή οπτικά σχήματα μεταξύ των ατόμων όλων των ηλικιακών ομάδων, επειδή είναι ελκυστικά και κρατούν μεγαλύτερη προσοχή. Μελέτες έχουν δείξει ότι οι θεατές είναι 100% πιο πιθανό να περάσουν χρόνο σε έναν ιστότοπο με περιεχόμενο βίντεο σε σύγκριση με άλλους ιστότοπους που απαιτούν από αυτούς να διαβάσουν ή να αποκρυπτογραφήσουν στατικές εικόνες. Όταν χρησιμοποιείται από επωνυμίες, το περιεχόμενο κινούμενων εικόνων έχει αποδειχθεί ότι δημιουργεί αξέχαστες και μόνιμες εντυπώσεις.

Επιπλέον, με την έλευση των smartphone και την καλύτερη διείσδυση στο Διαδίκτυο – και τώρα με το 5G – υπάρχει ακόμη μεγαλύτερη πρόσβαση στην παρακολούθηση βίντεο εν κινήσει. Κατά μέσο όρο, οι καταναλωτές παρακολουθούν περίπου 1-2 ώρες βίντεο την ημέρα. Δεδομένου ότι η κατανάλωση είναι τόσο μεγάλη, οι επιχειρήσεις έχουν αρχίσει να αξιοποιούν αυτές τις τεράστιες δυνατότητες ευνοώντας τη διαφήμιση που βασίζεται σε βίντεο έναντι άλλων μορφών πολυμέσων. Και η χρήση κινούμενων εικόνων σε αυτά τα βίντεο δίνει στην επωνυμία ένα πρόσθετο πλεονέκτημα για καλύτερη ανάκληση επωνυμίας και αλληλεπίδραση με πιθανούς πελάτες. Μέσα από την ιστορία, Το animation είναι μια φανταστική τεχνική για την επικοινωνία τεχνικών και πολύπλοκων εννοιών ή ιδεών που συχνά μπορούν να ζωντανέψουν ένα όραμα καλύτερα από λέξεις και απλές εικόνες.

Μέχρι τώρα, οι παιδικές ταινίες κινουμένων σχεδίων και κινούμενα σχέδια χρησιμοποιούσαν ψυχαγωγία και φαντασία για να τραβήξουν την προσοχή του κοινού. Οι στρατηγικές μάρκετινγκ μπορούν πλέον να κάνουν το ίδιο για να προσελκύσουν ενήλικο κοινό και καταναλωτές. Επιπλέον, λόγω της υψηλής ψυχαγωγικής αξίας του περιεχομένου κινουμένων σχεδίων, οι θεατές τείνουν να εστιάζουν και να αλληλεπιδρούν με κινούμενα βίντεο περισσότερο από τις παραδοσιακές διαφημίσεις. Και δείχνει εξαιρετικά αποτελέσματα για μάρκες!

Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικά από τα οφέλη που μπορούν να αποκομίσουν οι επιχειρήσεις εφαρμόζοντας κινούμενα σχέδια στις στρατηγικές μάρκετινγκ και διαφήμισης.

1) Εύκολο στην κατανόηση

Ο καθένας επεξεργάζεται τις πληροφορίες διαφορετικά. Χρησιμοποιώντας κινούμενα σχέδια, μπορείτε να αποφύγετε τη χρήση μεγάλων κειμένων και να κρατήσετε το κοινό περισσότερο ενδιαφέρον. Αυτό θα επιτρέψει στην επιχείρηση να επικοινωνήσει πολύπλοκα γεγονότα και μεγάλες έννοιες πιο ξεκάθαρα στο κοινό. Το κινούμενο σχέδιο είναι επίσης ένα εξαιρετικό εργαλείο για να εξηγήσετε ενέργειες ή ακόμα και να καθοδηγήσετε κάποιον στην πραγματική διαδικασία χρήσης ενός προϊόντος ή μιας υπηρεσίας, επιτρέποντας έτσι μια απλούστερη μορφή επικοινωνίας. Θα βοηθήσει επίσης τις πληροφορίες να μείνουν στο μυαλό τους και θα τους παρακινήσει να μάθουν περισσότερα για το τι κάνει η εταιρεία.

2) Φιλικό προς τον προϋπολογισμό

Μια επιχείρηση μπορεί να μειώσει το κόστος δημιουργίας ενός βίντεο μάρκετινγκ χρησιμοποιώντας κινούμενα σχέδια. Επίσης το κόστος δημιουργίας χαρακτήρων και Οι ταινίες κινουμένων σχεδίων από την αρχή είναι γενικά υψηλές, αλλά προσιτές, καθώς περιλαμβάνουν φυσική κράτηση τοποθεσιών, πρόσληψη μοντέλων, διαχείριση φωτισμού και εξοπλισμού κάμερας, διαχείριση γυρισμάτων, μοντάζ και συνεργείο κ.λπ. εξαλείφει το κόστος, μειώνει τα βίντεο κινουμένων σχεδίων. Επενδυτική επιλογή υψηλής απόδοσης επένδυσης

3) Διαχρονικότητα και ευελιξία

Μια επιχείρηση μπορεί να χρησιμοποιήσει μια διασημότητα με μεγάλη δύναμη στα αστέρια για να εκπροσωπήσει ή να αναλάβει το ρόλο του πρεσβευτή της επωνυμίας της εταιρείας στα βίντεο μάρκετινγκ. Ωστόσο, εάν η δύναμη των αστεριών τους αρχίσει να εξασθενεί ή η εν λόγω προσωπικότητα εμπλακεί σε οποιοδήποτε νομικό ή αντικοινωνικό σκάνδαλο, ο αντίκτυπος στην επωνυμία θα είναι σοβαρός! Εκτός από τις οικονομικές απώλειες, η μάρκα πρέπει επίσης να σταματήσει τη διαφήμιση και να προσπαθήσει να δημιουργήσει μια νέα με υψηλότερο κόστος. Ωστόσο, με τα κινούμενα σχέδια, μπορεί κανείς να διασφαλίσει τη συνέπεια και τη διαχρονικότητα της ταινίας, η οποία μπορεί να συνεχίσει να έχει την ίδια επίδραση στην ανάκληση της μάρκας για αρκετά χρόνια και μπορεί εύκολα να χρησιμοποιηθεί για διάφορες προωθητικές ενέργειες. Επιπλέον, τα κινούμενα σχέδια μοιράζονται περισσότερο στα δίκτυα κοινωνικών μέσων εκτός μιας καμπάνιας μάρκετινγκ.

4) Αυξάνει τα ποσοστά μετατροπής

Το animation είναι ένα ευέλικτο μέσο για να προσεγγίσει ένα ευρύτερο κοινό, επειδή απευθύνεται σε ενήλικες και παιδιά με τη διασκεδαστική και δημιουργική του αισθητική. Ως αποτέλεσμα, μπορείτε να διαφοροποιήσετε την επιχείρησή σας από τον ανταγωνισμό όταν δημιουργείτε κινούμενα σχέδια για να προσελκύσετε ένα ευρύτερο κοινό. Επιπλέον, έχουν την ευκαιρία να παράγουν κάτι που θα μείνει στο μυαλό των αναγνωστών και θα τους πείσει να μοιραστούν το περιεχόμενο στο timeline τους.

Οι έμποροι μπορούν να επωφεληθούν από τις κινούμενες διαφημίσεις επειδή είναι συναφείς και φιλικές προς τον προϋπολογισμό. Όλοι οι έμποροι μπορούν να επωφεληθούν από αυτές τις υπηρεσίες βίντεο από μια εξειδικευμένη εταιρεία παραγωγής κινουμένων σχεδίων. Όλοι οι τύποι επαγγελματιών μάρκετινγκ μπορούν να επωφεληθούν από τη συνάφεια και τη σχέση κόστους-αποτελεσματικότητας των κινούμενων διαφημίσεων. Το κόστος τους δεν είναι σημαντικός αποφασιστικός παράγοντας για τις επιχειρήσεις. Μια εξειδικευμένη εταιρεία παραγωγής κινουμένων σχεδίων μπορεί εύκολα να παρέχει υπηρεσίες βίντεο σε επαγγελματίες του μάρκετινγκ. Το γεγονός ότι τα κινούμενα σχέδια εγκαινίασαν μια νέα εποχή διαφήμισης βοηθά τις επιχειρήσεις να τραβήξουν την προσοχή των πελατών και να μεταφέρουν ζωτικές πληροφορίες. Επιπλέον, οι άνθρωποι αγαπούν να παρακολουθούν κινούμενα βίντεο λόγω των δημιουργικών πτυχών.

Ο συγγραφέας γράφει ότι το αποτελεσματικό μάρκετινγκ μπορεί να βοηθήσει μια εταιρεία να οικοδομήσει μια ισχυρή επωνυμία, να προσελκύσει νέους πελάτες, να αυξήσει τις πωλήσεις και να βελτιώσει την κερδοφορία.

  • Δημοσιεύτηκε στις 2 Φεβρουαρίου 2023 στις 8:22 π.μ

Γίνετε μέλος μιας κοινότητας επαγγελματιών του κλάδου 2 εκατομμυρίων+

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο για να λαμβάνετε τις πιο πρόσφατες πληροφορίες και αναλύσεις.

Leave a Comment