Πόσο κοστίζει η ασφάλεια ζωής για τους ηλικιωμένους;

Η ασφάλιση ζωής για ηλικιωμένους είναι γενικά πιο ακριβή από ό,τι για τους νεότερους ασφαλισμένους. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να σπάσει την τράπεζα.

Getty Images


Η ασφάλιση ζωής θεωρείται συχνά ως μια προσιτή και πολύτιμη μορφή οικονομικής προστασίας.

Για μια σχετικά φθηνή χρέωση στον πάροχο κάθε μήνα (μερικές φορές πιο φθηνα εάν καταβάλλεται ετησίως), οι ασφαλισμένοι μπορούν να λάβουν κάλυψη για εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια ή περισσότερο 1 εκατομμύριο δολάρια. Μερικοί από αυτούς τύπους πολιτικής θα επιτρέψει ακόμη και στους ασφαλισμένους να έχουν πρόσβαση στον λογαριασμό τους μετρητά όσο είναι ακόμη ζωντανοί.

Αλλά όπως η δομή τιμολόγησης για τους τύπους πολιτικής διάρκεια και ολόκληρος, ποικίλλει από ένα ευρύ φάσμα παραγόντων. Ένα από τα πιο σημαντικά είναι η ηλικία. Γενικά, οι νεότεροι πληρώνουν λιγότερα για περισσότερη κάλυψη και οι ηλικιωμένοι πληρώνουν περισσότερα για μικρότερα ποσά.

Αλλά το κόστος της ασφάλισης ζωής για τους ηλικιωμένους είναι σχετικό, και παρά τη συμβατική σοφία, μπορεί ακόμα να είναι αξίζει να παρέχετεειδικά αν σε βοηθά να πετύχεις τον οικονομικό σου στόχο.

Εάν είστε ηλικιωμένος που αναζητάτε ασφάλεια ζωής, ξεκινήστε τώρα με μια δωρεάν ηλεκτρονική προσφορά για να μάθετε ακριβώς τι να περιμένετε.

Πόσο κοστίζει η ασφάλεια ζωής για τους ηλικιωμένους;

Η ασφάλιση ζωής επηρεάζεται από μια σειρά παραγόντων, τους οποίους θα διερευνήσουμε λεπτομερέστερα παρακάτω. Αντίστοιχα, το κόστος της ασφάλισης ζωής για τους ηλικιωμένους είναι σχετικό.

Για έναν άνδρα 64 ετών που ζει στη Νέα Υόρκη, η Haven Life θα παρέχει ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο ζωής 150.000 $, 10 ετών για 98,74 $ το μήνα. Αυτό είναι ένα απόσπασμα για έναν υγιή άνδρα μη καπνιστή.

Για μια 64χρονη γυναίκα που ζει στη Νέα Υόρκη, η Haven Life θα παρέχει ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο ζωής 150.000 $ 10 ετών για 70,11 $ το μήνα. Αυτό είναι ένα απόσπασμα για μια μη καπνίστρια γυναίκα που θεωρείται υγιής.

Σημειώστε ότι, εφόσον όλοι οι άλλοι παράγοντες είναι ίσοι, οι ηλικιωμένες γυναίκες μπορούν γενικά να αναμένουν ότι θα αμείβονται λιγότερο από τους ηλικιωμένους άνδρες. Ωστόσο, οποιοσδήποτε από τους παραπάνω παράγοντες (τοποθεσία, διάρκεια συμβολαίου, ποσό συμβολαίου κ.λπ.) μπορεί να αλλάξει σημαντικά την ισχύουσα τιμή.

Τώρα μπορείτε να λάβετε δωρεάν την εκτίμησή σας απαντώντας σε μερικές ερωτήσεις στο διαδίκτυο.

3 παράγοντες που επηρεάζουν το κόστος ασφάλισης ζωής

ο παράγοντες τα επιτόκια που επηρεάζουν τα ποσοστά ασφάλισης ζωής ηλικιωμένων είναι παρόμοια με αυτά που επηρεάζουν τα ποσοστά για τους περισσότερους ασφαλισμένους, ανεξαρτήτως ηλικίας. Αλλά δεδομένου ότι οι ηλικιωμένοι θεωρούνται πιο επικίνδυνοι στην ασφάλιση, μπορούν γενικά να αναμένουν ότι θα ξοδέψουν περισσότερα.

Εκτός από την ηλικία και το φύλο, ακολουθούν τρεις άλλοι παράγοντες που μπορούν να επηρεάσουν την κάλυψη και το κόστος.

  • Υγεία: Εάν είστε άρρωστος, έχετε μια τρέχουσα ιατρική κατάσταση ή έχετε οποιεσδήποτε προϋπάρχουσες παθήσεις, μπορεί να πληρώσετε περισσότερα για την ασφάλεια ζωής από ό,τι αν δεν είχατε κανένα πρόβλημα. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τους καπνιστές, καθώς τα προβλήματα υγείας στα οποία είναι επιρρεπή είναι γνωστά, γεγονός που καθιστά πρόκληση την ασφάλισή τους οικονομικά.
  • Τύπος πολιτικής: Δεν δημιουργούνται όλες οι πολιτικές ίσες. Κάποιοι προτείνουν ΑΝΑΛΗΨΗ ΜΕΤΡΗΤΩΝ επιλογές. Κάποιοι όχι. Κάποιοι σε ασφαλίζουν για ένα επιλεγμένο χρονικό πλαίσιο, ενώ άλλοι σε καλύπτουν ισόβια. Οι διαφορετικές πολιτικές έχουν διαφορετικό κόστος. Κατανοήστε τη διαφορά μεταξύ τους ασφάλιση ζωής ολόκληρης και διάρκειας. Ο τύπος που θα επιλέξετε (και για τον οποίο πληροίτε τις προϋποθέσεις) θα επηρεάσει το πτυχίο σας. Το παραπάνω παράδειγμα αφορά ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο ζωής, για παράδειγμα. Αυτό το ποσοστό θα αυξηθεί σημαντικά για ολόκληρο το πρόγραμμα ασφάλισης ζωής (υποθέτοντας ότι ο αιτών εγκριθεί καθόλου).
  • Οικογενειακό ιατρικό ιστορικό: Η γενετική σας παίζει ρόλο όταν αγοράζετε ασφάλεια ζωής. Ένα ιστορικό καρκίνου, καρδιακής νόσου ή διαβήτη μπορεί να είναι δείκτης της δικής σας υγείας. Εάν έχετε οικογενειακό ιστορικό σοβαρών προβλημάτων υγείας, αυτό μπορεί να είναι καθοριστικός παράγοντας για το ποσό που πληρώνετε για την ασφάλεια ζωής.

Δεν είστε σίγουροι πώς αυτοί οι παράγοντες θα επηρεάσουν το ποσό που πληρώνετε; Απαντώντας σε μερικές απλές ερωτήσεις, μπορείτε να λάβετε μια ηλεκτρονική προσφορά αυτή τη στιγμή.

Συμπέρασμα

Η ασφάλεια ζωής μπορεί να είναι πολύτιμη προστασία για τους ηλικιωμένους. Οι ηλικιωμένοι πρέπει να κατανοούν τους στόχους, τους προϋπολογισμούς και τους παράγοντες που μπορεί να επηρεάσουν τα ποσοστά τους. Από εκεί, μπορούν να συνεργαστούν με τον πάροχο ασφάλισης ζωής για να εξασφαλίσουν το καλύτερο σχέδιο για αυτούς.

Χρησιμοποιήστε τον παρακάτω πίνακα για να ξεκινήσετε την εξερεύνηση των επιλογών σας.

Leave a Comment