Πρωτοβουλία – Η επιδίωξη κακής ποιότητας

EQS-News: / Λέξεις-κλειδιά: Ενημέρωση έρευνας/Ενημέρωση έρευνας
Henderson EuroTrust (HNE): Πρωτοβουλία – Η αναζήτηση για κακή ποιότητα
26.01.2023 / 08:00 CET/CEST
Ο εκδότης είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για το περιεχόμενο της παρούσας ανακοίνωσης.

Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο, 26 Ιανουαρίου 2023

Henderson EuroTrust (HNE): Πρωτοβουλία – Η αναζήτηση για κακή ποιότητα

Η Henderson EuroTrust (HNE) παρέχει σχετικά συγκεντρωμένη έκθεση σε ένα χαρτοφυλάκιο μετοχών της ηπειρωτικής Ευρώπης (πρώην Ηνωμένου Βασιλείου). Το καταπίστευμα διευθύνεται αποκλειστικά από τον Jamie Ross από τον Φεβρουάριο του 2019, αν και η σχέση του με την HNE χρονολογείται από το 2016 μαζί με τον πρώην μακροπρόθεσμο διαχειριστή κεφαλαίων Tim Stevenson. Ο Ross είναι μέρος ενός καθιερωμένου, συλλογικού ευρωπαϊκού γραφείου μετοχών στην Janus Henderson Investors (JHI), που καλύπτει το εύρος των ευκαιριών που είναι διαθέσιμες στην περιοχή. Η επενδυτική διαδικασία συνδυάζει την έκθεση σε εταιρείες με παραδοσιακά ποιοτικά χαρακτηριστικά, όπως υψηλές και βιώσιμες αποδόσεις κεφαλαίου, εμπόδια εισόδου και αποδεδειγμένη και αποτελεσματική διαχείριση που χαρακτηρίζονται ως «ενοποιητές». οι αναβαθμίσεις έχουν λανθασμένη τιμή (“αναβαθμιστές”).

Η HNE διαπραγματεύεται ιστορικά με υψηλή μονοψήφια έως χαμηλή έκπτωση, την οποία θεωρούμε παράλογη. Κατά την άποψή μας, αυτό μπορεί να αποδοθεί σε διάφορους παράγοντες, όπως το μέγεθος της εμπιστοσύνης σε σχέση με έναν αριθμό ομοτίμων και το σχετικά χαμηλό προφίλ της HNE στην επενδυτική κοινότητα, που μπορεί να αποθαρρύνουν οιονεί θεσμικούς αγοραστές, όπως οι διαχειριστές περιουσίας. Πιστεύουμε ότι η αγορά παραβλέπει μια ξεχωριστή, αποτελεσματική επενδυτική προσέγγιση που ακολουθείται με συνέπεια από τους δύο διαχειριστές κεφαλαίων για την επίτευξη καλών αποτελεσμάτων με προμήθειες κάτω από τον μέσο όρο της κατηγορίας AIC.

Κάντε κλικ ΕΔΩ Για να δείτε την πλήρη έκθεση ή για να λάβετε έρευνα μετά τη δημοσίευση, εγγραφείτε εδώ.

Όλες οι δημοσιευμένες αναφορές του Έντισον είναι διαθέσιμες για δωρεάν λήψη από τον ιστότοπό του

www.edisongroup.com

Σχετικά με τον Έντισον: Η Edison είναι μια κορυφαία εταιρεία συμβούλων έρευνας και επενδυτικών σχέσεων που συνδέει εισηγμένες εταιρείες με την ευρύτερη δεξαμενή επενδυτών παγκοσμίως. Εστιάζοντας στον όγκο και την ποιότητα των επενδυτών που αποκτώνται μεταξύ επιχειρήσεων, οικογενειακών γραφείων, διαχειριστών περιουσίας και λιανικών επενδυτών, η Edison μπορεί να δημιουργήσει και να μετρήσει την πρόθεση αγοράς ακόμη και στις πιο σκοτεινές δεξαμενές κεφαλαίων και στη συνέχεια να κάνει παρουσιάσεις μέσω καναλιών χωρίς συμφωνίες, εκδηλώσεων ή εικονικών συναντήσεις.

Πρώτη στην αγορά πριν από 17 χρόνια, η Edison έχει τώρα περισσότερους από 100 αναλυτές που καλύπτουν κάθε οικονομικό τομέα. Με έδρα το Λονδίνο, η Edison έχει επίσης γραφεία στη Νέα Υόρκη, τη Φρανκφούρτη, το Άμστερνταμ και το Τελ Αβίβ, και γραφεία στην Αθήνα, το Γιοχάνεσμπουργκ και το Σίδνεϊ.

Η Edison είναι εξουσιοδοτημένη και ελέγχεται από την Αρχή Οικονομικής Συμπεριφοράς.

Ο Edison δεν είναι σύμβουλος ή μεσίτης-έμπορος και δεν παρέχει επενδυτικές συμβουλές. Οι αναφορές του Edison δεν αποτελούν παρότρυνση για αγορά ή πώληση κινητών αξιών.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με τον Edison:

David Holder +44 (0)77 962 68072 [email protected]

Μάθετε περισσότερα και επικοινωνήστε με την Edison στο www.edisongroup.com:

LinkedIn www.linkedin.com/company/edison-group-/

Κελάδημα www.twitter.com/Edison_Inv_Res

YouTube www.youtube.com/edisonitv

26.01.2023 Εκπομπή Εταιρικών Ειδήσεων CET/CEST, που μεταδίδεται από το EQS News – υπηρεσία του EQS Group AG.
Ο εκδότης είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για το περιεχόμενο της παρούσας ανακοίνωσης.

Οι υπηρεσίες διανομής EQS περιλαμβάνουν Ρυθμιστικές Ανακοινώσεις, Οικονομικά/Εταιρικά Νέα και Δελτία Τύπου.
Αρχείο στο www.eqs-news.com

Leave a Comment