Πρακτικά του Συμποσίου Στρατηγικών Επενδύσεων του College of Charleston

Το Επιχειρηματικό Επενδυτικό Πρόγραμμα του College of Charleston θα φιλοξενήσει το ένατο ετήσιο Συμπόσιο Στρατηγικών Επενδύσεων την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2023 στο ξενοδοχείο Francis Marion στο Τσάρλεστον της Νότιας Καρολίνας.

Τα τελευταία οκτώ χρόνια, το συμπόσιο προσέλκυσε περισσότερους από 1.400 συμμετέχοντες από όλη τη χώρα που ενδιαφέρονται για επενδυτική στρατηγική, συμπεριλαμβανομένων επαγγελματιών χρηματοοικονομικών, θεσμικών διαχειριστών πλούτου και επενδυτών που θέλουν να μάθουν για τις βέλτιστες πρακτικές.

Mark Pylesκαθηγητής οικονομικών και διευθυντής του School of Business Investment Program, είναι περήφανος για το πόσο μακριά έχει φτάσει η εκδήλωση.

«Όταν πραγματοποιήσαμε το πρώτο μας συμπόσιο, ξεκίνησε ως μια μικρή ιδέα και μια επέκταση των βασικών λειτουργιών του Επενδυτικού Προγράμματος School of Business», λέει. «Θέλαμε απλώς να δώσουμε στους μαθητές μας πρόσβαση σε ειδικούς του κλάδου. Αρκεί να πω ότι το γεγονός έχει γίνει πλέον πολύ περισσότερο από αυτό και πολύ περισσότερο από ό,τι είχα ποτέ φανταστεί.

Το Πρόγραμμα Επενδύσεων Σχολής Επιχειρήσεων που παρουσιάζεται από το Princeton Review παρέχει στους μαθητές εφαρμογή προσανατολισμένη στην καριέρα της θεωρητικής γνώσης που μαθαίνεται στην τάξη μέσω αναλυτικής αποτίμησης περιουσιακών στοιχείων, διαχείρισης χαρτοφυλακίου και ομαδικής συνεργασίας.

σύμφωνα με Γουόλτερ Γκρινπρόεδρος της συμβουλευτικής επιτροπής του προγράμματος, οι πρόσφατες βελτιώσεις ανέβασαν την εκδήλωση στο επόμενο επίπεδο.

«Πέρυσι, για να καλύψουμε το αυξημένο ενδιαφέρον, μετακομίσαμε σε μεγαλύτερες εγκαταστάσεις, διευρύναμε την προσέγγιση και προσθέσαμε πρωινό, μεσημεριανό γεύμα και δικτύωση», λέει ο Green. «Ως αποτέλεσμα, η συμμετοχή έφτασε σε περισσότερους από 250 συμμετέχοντες από 20 πολιτείες. Φέτος οι εγγραφές και το ενδιαφέρον των χορηγών πάνε καλά σε σχέση με προηγούμενες χρονιές και περιμένουμε άλλο ένα γεμάτο σπίτι».

Από συνεδριάσεις ολομέλειας σε παγκόσμιες αγορές και επενδυτικές στρατηγικές έως ολομέλειες για θέματα όπως η κατασκευή χαρτοφυλακίου και οι τάσεις στις εναλλακτικές επενδύσεις, η εκδήλωση διασφαλίζει ότι οι συμμετέχοντες θα απομακρυνθούν με πρακτικά γεύματα.

Οι επαγγελματίες που εμπλέκονται στη διαχείριση ιδρυμάτων, ιδρυμάτων και οικογενειακών γραφείων θα επωφεληθούν από τις συζητήσεις γύρω από κοινές στρατηγικές διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων. Όσοι βρίσκονται στην πλευρά των πωλήσεων θα αποκτήσουν εξειδικευμένες γνώσεις για να βοηθήσουν στη δημιουργία των προϊόντων και των υπηρεσιών τους, ενώ εκείνοι που βρίσκονται στην πλευρά της αγοράς θα έχουν νέες γνώσεις για να συμβουλεύουν και να διαχειρίζονται καλύτερα τα χαρτοφυλάκια των πελατών τους. Κάθε επαγγελματίας που ασχολείται άμεσα με τη διάθεση χρημάτων σε ένα όλο και πιο περίπλοκο επενδυτικό περιβάλλον θα επωφεληθεί από τη συμμετοχή.

Στη μονοήμερη εκδήλωση για τη στρατηγική διαχείριση επενδύσεων θα συμμετέχουν επαγγελματίες του κλάδου από όλη τη χώρα και περισσότεροι από 20 ομιλητές από το χώρο.

«Η σειρά των ηχείων μας είναι εξαιρετική», λέει ο Pyles. «Αυτά τα άτομα, πολλά από τα οποία είναι τακτικά στο CNBC, το Fox Business, το Bloomberg και άλλα επιχειρηματικά προγράμματα υψηλού προφίλ, αποτελούν τη συλλογική λίστα ομιλητών μας και είναι τόσο δυνατή όσο θα βρείτε».

Επιλεγμένοι ομιλητές για τη φετινή διοργάνωση είναι:

  • David Bailin, Chief Investment Officer και Global Head of Investments, Citi
  • Cameron Dawson, Chief Investment Officer, NewEdge Wealth
  • Paul Donovan, επικεφαλής οικονομολόγος της UBS Global Wealth Management
  • David Kelly, Chief Global Strategist, JP Morgan Asset Management
  • Alan McKnight, Jr., Executive Vice President, Chief Investment Officer, Regions Asset Management

Από το 2015, στο συμπόσιο συμμετείχαν περισσότερες από 250 εταιρείες, οργανισμοί και κολέγια που εκπροσωπούνται από σχεδόν 200 κορυφαίους ομιλητές και συμμετέχοντες του κλάδου. Αυτή είναι η μόνη εκδήλωση στην περιοχή όπου οι παρευρισκόμενοι μπορούν να απολαύσουν τη φιλοξενία του Τσάρλεστον ενώ ανταλλάσσουν ιδέες και δικτυώνονται με τους κορυφαίους επαγγελματίες επενδύσεων του κλάδου.

Οι χορηγοί του Συμποσίου Στρατηγικών Επενδύσεων για το 2023 περιλαμβάνουν τους Tandem Investment Advisors. UBS; JP Morgan Private Bank; First Trust? College of Charleston Foundation; Swan Global Investments; Changebridge Capital; Σχετικά με εμάς Όνομα εταιρείας: Greenwood Capital; CFA Society Νότια Καρολίνα; γκρι αστέρι? Charleston Angel Partners; Capasso Planning Partners; Verum Partners; Pawleys Επενδυτικοί Σύμβουλοι; Richman Real Estate Investments, Inc.; Bank of America Private Bank; και Detterbeck Wealth Management.

Για περισσότερες πληροφορίες και για εγγραφή, επισκεφθείτε το Invest.cofc.edu.

Leave a Comment