Πρέπει να κάνετε αίτηση για ασφάλιση υγείας κατοικίδιων ζώων; – InsuranceNewsNet

Διαφορετικές εταιρείες έχουν διαφορετικά όρια ηλικίας για κάλυψη. Για παράδειγμα, η Nationwide θα ασφαλίσει τα κατοικίδια ζώα οποιαδήποτε στιγμή πριν συμπληρώσουν τα 10, ενώ η Embrace λέει ότι τα κατοικίδια που έχουν εγγραφεί μετά τα 15 είναι επιλέξιμα για ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο μόνο για ατυχήματα που δεν καλύπτει ασθένειες.

Δείτε άλλα οφέλη. Ορισμένες εταιρείες προσφέρουν κτηνιατρικές τηλεφωνικές γραμμές ή τηλε-διαλογές που μπορούν να απαντήσουν σε απλές ερωτήσεις ή να σας βοηθήσουν να προσδιορίσετε εάν το κατοικίδιο ζώο σας μπορεί να περιμένει για ένα τακτικό ραντεβού με κτηνίατρο ή αν χρειάζεται να πάει στο δωμάτιο έκτακτης ανάγκης.

Κάντε ερωτήσεις όπως εάν η έκπτωση μειώνεται κάθε χρόνο, ώστε να μην υπάρχει αποζημίωση αξίωσης ατυχήματος ή ασθένειας. Εάν καλύπτονται θεραπεύσιμες προϋπάρχουσες παθήσεις εάν το κατοικίδιο ζώο είναι χωρίς συμπτώματα ή χωρίς θεραπεία για ένα έτος ή περισσότερο. και αν το σχέδιο προσφέρει σημαντικές εκπτώσεις για φάρμακα.

«Τα ηλικιωμένα κατοικίδια είναι πιο επιρρεπή σε παθήσεις υγείας και χρόνιες ασθένειες ή καρκίνο καθώς γερνούν, επομένως η πρόσβαση σε οικονομικά οικονομικά φάρμακα είναι κάτι που πρέπει να έχουμε κατά νου», λέει. Έμιλι ΤίντσερDVM, Senior Director of Veterinary Relations for Nationwide.

Οι καταστάσεις που μπορείτε να περιμένετε να δείτε σε μεγαλύτερα κατοικίδια περιλαμβάνουν υπερθυρεοειδισμό και καρδιακή και νεφρική νόσο στις γάτες, διαβήτη, παγκρεατίτιδα, οστεοαρθρίτιδα και καρκίνο σε σκύλους και γάτες. Αρκετές από αυτές είναι χρόνιες παθήσεις που μπορούν να αντιμετωπιστούν, αλλά μπορεί να είναι αρκετά δαπανηρές με την πάροδο του χρόνου, λέει ο Tincher.

Χρησιμοποιήστε ιστότοπους αξιολόγησης ασφάλισης υγείας για κατοικίδια, όπως το petinsurancereview.com και το pawlicy.com για να συγκρίνετε τις πολιτικές. Εισαγάγετε το είδος, την ηλικία, το φύλο και άλλες απαιτούμενες πληροφορίες του κατοικίδιου ζώου σας και θα σας προτείνουν πολλά σχέδια που πρέπει να λάβετε υπόψη.

Στη συνέχεια, σκάψτε βαθύτερα επισκεπτόμενοι ιστότοπους της εταιρείας ή τηλεφωνώντας για να δείτε τι καλύπτεται. Για παράδειγμα, μπορεί να υπάρχουν εκπτώσεις που καλύπτουν πολλά κατοικίδια. Εταιρείες όπως η Nationwide, που προσφέρουν επίσης ασφάλιση σπιτιού και αυτοκινήτου, ενδέχεται να προσφέρουν εκπτώσεις εάν είστε ήδη ασφαλισμένοι. Η εταιρεία σας μπορεί να παρέχει ασφάλεια υγείας κατοικίδιων ζώων ως όφελος. Συγκρίνετε εκπιπτόμενα επίπεδα και προγράμματα παροχών. Ο κτηνίατρός σας μπορεί να σας συμβουλέψει με βάση τις γνώσεις του για την υγεία και τον τρόπο ζωής του κατοικίδιου ζώου σας. ¦

Leave a Comment