Πιθανή συνέπεια ειδοποίησης της BaFin σχετικά με την πρώην επένδυση Voltabox AG

EQS-News: paragon GmbH & Co. KGaA / Λέξεις-κλειδιά: Ετήσια έκθεση
Πιθανή συνέπεια ειδοποίησης της BaFin σχετικά με την πρώην επένδυση Voltabox AG
23/12/2022 / 09:29 CET/EST
Ο εκδότης είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για το περιεχόμενο της παρούσας ανακοίνωσης.

Πιθανή συνέπεια ειδοποίησης της BaFin σχετικά με την πρώην επένδυση Voltabox AG

Delbrück, 23 Δεκεμβρίου 2022 – paragon GmbH & Co. Διαχείριση KGaA [ISIN DE0005558696] Η Ομοσπονδιακή Αρχή Χρηματοοικονομικής Εποπτείας της Γερμανίας (BaFin) έμαθε από δημόσια ανακοίνωση ότι εντόπισε σφάλματα στις ενοποιημένες οικονομικές καταστάσεις της Voltabox AG στις 31 Δεκεμβρίου 2019 και στη σχετική έκθεση διαχείρισης για το οικονομικό έτος 2019. Σύμφωνα με τα ευρήματα της BaFin, τα στοιχεία για τα κέρδη για το οικονομικό έτος 2019 ήταν πολύ χαμηλά, ενώ τα στοιχεία των πωλήσεων για τις οικονομικές καταστάσεις του 2018 ήταν πολύ υψηλά.

paragon GmbH & Co. Η KGaA κατείχε ακόμη περίπου το 60% των μετοχών της Voltabox AG το οικονομικό έτος 2019. Ως αποτέλεσμα, σε σχέση με την πλήρη ενοποίηση της Voltabox AG, η paragon GmbH & Co. Η KGaA δεν είχε την ευκαιρία να αναθεωρήσει τα στοιχεία που παρείχε η Voltabox AG εκείνη την εποχή, η paragon GmbH & Co. Ενοποιημένες οικονομικές καταστάσεις της KGaA για το 2019. . Επομένως, η paragon GmbH & Co. Η διαχείριση της KGaA είναι η paragon GmbH & Co. Προϋποθέτει μια πιθανή αρνητική επίδραση για τις ενοποιημένες οικονομικές καταστάσεις της KGaA, αν και η BaFin δεν έχει ακόμη δημοσιεύσει τυχόν σχετικά ευρήματα σφαλμάτων. Αυτό θα επηρεάσει μόνο τις οικονομικές καταστάσεις του 2019 και την paragon GmbH & Co. το 2020. Δεν θα υπάρξει καμία επίδραση στα καθαρά περιουσιακά στοιχεία, την οικονομική θέση και τα αποτελέσματα των εργασιών της KGaA.

Όπως είναι γνωστό, η paragon GmbH & Co. Το 2021, η KGaA εκποιήθηκε πλήρως από τις μετοχές της Voltabox AG.

paragon GmbH & Co. Σχετικά με το KGaA

Η Paragon GmbH & Co. είναι εισηγμένη στη Ρυθμιζόμενη Αγορά (Prime Standard) της Deutsche Börse AG στη Φρανκφούρτη aM. Η KGaA (ISIN DE0005558696) αναπτύσσει, κατασκευάζει και διανέμει προηγμένες λύσεις στους τομείς των ηλεκτρονικών αυτοκινήτων, της κινηματικής αμαξώματος και της ηλεκτροκίνησης. Το χαρτοφυλάκιο του κορυφαίου άμεσου προμηθευτή της αγοράς στην αυτοκινητοβιομηχανία περιλαμβάνει καινοτόμο διαχείριση ποιότητας αέρα, σύγχρονα συστήματα οθόνης και λύσεις συνδεσιμότητας, καθώς και ακουστικά συστήματα υψηλής τεχνολογίας στον τομέα των ηλεκτρονικών. Στο μηχανολογικό τμήμα, η paragon σχεδιάζει και κατασκευάζει ενεργά κινητά αεροδυναμικά συστήματα. Στην ταχέως αναπτυσσόμενη αγορά αυτοκινήτων για συστήματα μπαταριών, μετά την πώληση της επένδυσης Voltabox, η paragon λειτουργεί πλέον ανεξάρτητα με τη δική της επιχειρηματική μονάδα ενέργειας.

Εκτός από την έδρα της στο Delbrück (Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία), η Paragon GmbH & Co. Η KGaA και οι θυγατρικές της έχουν εγκαταστάσεις στο Suhl (Θουριγγία), στο Landsberg am Lech και στη Νυρεμβέργη (Βαυαρία). Georgen (Βάδη-Βυρτεμβέργη) και Limbach (Σάαρλαντ), καθώς και Kunshan (Κίνα), Bengaluru (Ινδία) και Oroslavje (Κροατία).

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Paragon, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.paragon.ag.

Κεφαλαιαγορά και Σχέσεις Τύπου

Paragon GmbH & Co. KGaA

Ο Δρ. Μάρτιν Έσερ

Bösendam 11

33129 Delbruck, Γερμανία

Τηλέφωνο: +49 (0) 52 50 – 97 62-200

Φαξ: +49 (0) 52 50 – 97 62-102

Email: [email protected]

23.12.2022 CET/CEST Εταιρικό Δελτίο Ειδήσεων, που μεταδόθηκε από το EQS News – υπηρεσία της EQS Group AG.
Ο εκδότης είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για το περιεχόμενο της παρούσας ανακοίνωσης.

Οι υπηρεσίες διανομής EQS περιλαμβάνουν Ρυθμιστικές Ανακοινώσεις, Οικονομικά/Εταιρικά Νέα και Δελτία Τύπου.
Αρχείο στο www.eqs-news.com

Leave a Comment