Ο ρόλος των ασφαλιστικών εταιρειών στη θεραπεία ασθενών με διαβήτη

Yehuda Handelsman, MD, FACP, FNLA, FASPC, MACE: Έχω δει ασφαλιστικές εταιρείες να αποφεύγουν τους νέους κανόνες. Έχω δει ασφαλιστικές εταιρείες να επιλέγουν παλαιότερες οδηγίες με λιγότερο εντατικές προσεγγίσεις και να χρησιμοποιούν παλαιότερα φάρμακα παρά νεότερα. Πιστεύετε ότι μπορείτε να αποκτήσετε έναν ασφαλιστικό συνασπισμό που όχι μόνο θα υιοθετήσει τις νέες κατευθυντήριες γραμμές, αλλά και θα βοηθήσει στη διάδοσή τους, ώστε να έχουμε όλοι πρόσβαση σε αυτές;

Jaime Murillo, MD: Θα πω αυτό που είδα. Ο ρόλος των ασφαλιστικών εταιρειών έχει εξελιχθεί. Κάποτε ήταν στο βάθος. Όταν έκανα εκπαίδευση, κανείς δεν ήθελε να ακούσει για την ασφαλιστική εταιρεία, συμπεριλαμβανομένου και εμένα. Τώρα βλέπω ότι βγαίνει μπροστά η ασφαλιστική. Είπαν: «Θέλουμε να είμαστε μέρος της λύσης. Θέλουμε να συνεργαστούμε. Θέλουμε να είμαστε ένα ενδιαφερόμενο μέρος σε αυτή τη λύση». Είμαι αισιόδοξος για αυτό. Καμία ερώτηση για αυτό. Νομίζω ότι καθώς βλέπετε περισσότερα από αυτά να βγαίνουν, σύντομα θα δείτε και άλλα να ακολουθούν. Αυτό είναι ένα τέλειο παράδειγμα. το φόρουμ μας σήμερα. Το βλέπετε αλλού όπου οι ιατρικοί σύλλογοι δεν περιλαμβάνουν ποτέ τους πληρωτές στα σεμινάρια, τα φόρουμ ή τις συναντήσεις τους. Τώρα βλέπεις κόσμο να έρχεται και να μιλάει. Γιατί καταλαβαίνουμε ότι αν δεν το λύσουμε μαζί, δεν θα λυθεί ποτέ.

Yehuda Handelsman, MD, FACP, FNLA, FASPC, MACE: Να σας πω, όπως προανέφερα, ασχολούμαι με την ιατρική κοινότητα. Ήμουν πρόεδρος του ACE [the American College of Endocrinology] και ηγήθηκε πολλών από τις πρωτοβουλίες τους. Πάντα προσκαλούσαμε τους πληρωτές. Οι πληρωτές δεν ήταν πάντα ορατοί, ειδικά ο πιο σημαντικός πληρωτής. Αυτό που καλύπτει τους περισσότερους ασθενείς δεν φαίνεται ποτέ. Η προσέλκυση πληρωτών εξακολουθεί να αποτελεί πρόκληση. Ξέρω επίσης ότι μας αρέσει η ομαδική προσέγγιση, αλλά δεν έχουμε αρκετούς ανθρώπους να νοιαστούν. Σημειώσαμε επίσης ότι η πλήρης αποκάλυψη προς συζήτηση σήμερα είναι το Diabetes Cardiometabolic Institute Think Tank. Πέρυσι, δημοσιεύσαμε συστάσεις πρακτικής πολλαπλών ειδικοτήτων από την οπτική γωνία των καρδιολόγων, ενδοκρινολόγων, νεφρολόγων και ιατρών πρωτοβάθμιας περίθαλψης. Ο τρόπος που το κάναμε δεν ήταν για τους γιατρούς πρωτοβάθμιας περίθαλψης. αυτό ήταν για μη ειδικούς γιατί δεν ξέρουν όλοι τα πάντα. Νομίζω ότι ο καρδιολόγος μπορεί να χρειαστεί να παρακολουθεί περισσότερο τον ασθενή. Ένας γιατρός πρωτοβάθμιας περίθαλψης πρέπει να παρακολουθεί περισσότερο. Με βάση αυτό, είναι πολύ εύκολο να ακολουθήσετε τη σύσταση του κόμματος. Αυτό που κάναμε φέτος για να βοηθήσουμε σε αυτό και να αποφασίσουμε πότε να παρέμβουμε και πότε να το διαχειριστούμε, γιατί αυτό συχνά χάνεται στις κατευθυντήριες γραμμές – έχουμε μια ομάδα ειδικών, πάλι καρδιολόγων, ενδοκρινολόγων, νεφρολόγων και πρωτοβάθμιας περίθαλψης. γιατρούς. Ο Ευγένιος ήταν εκεί. Η Τζένιφερ ήταν εκεί. Ήμουν κι εγώ εκεί. Πολλές από αυτές τις πρώιμες παρεμβάσεις και η ένταση της διαχείρισης είναι ομαδική συναίνεση και έχουν δημοσιευτεί. Ελπίζουμε να τον δούμε σε λίγες εβδομάδες. Αυτή είναι μια πλήρης αποκάλυψη της συζήτησης από πού προερχόμαστε. Η έκδοσή μας μπορεί να υποστηρίξει αυτήν την προσέγγιση και ίσως να βοηθήσει στη σύνταξη οδηγιών. Έχει κανείς άλλος κάτι άλλο που θα ήθελε να πει ή να προσθέσει σε αυτή τη συζήτηση;

Jennifer B. Green, MD: Θα ήθελα απλώς να προσθέσω ότι εκτός από τα ζητήματα κόστους, η καλή φροντίδα του διαβήτη και η μείωση του καρδιαγγειακού κινδύνου δεν είναι μόνο για τους λίγους εκλεκτούς που μπορούν να αντέξουν οικονομικά αυτά τα φάρμακα, αλλά για όλους όσους πάσχουν από διαβήτη. Πρέπει να καταλάβουμε πώς να κάνουμε αυτή την επένδυση για να βελτιώσουμε την υγεία όλων με διαβήτη.

Yehuda Handelsman, MD, FACP, FNLA, FASPC, MACE: Συμφωνώ απόλυτα. Jaime, καμιά τελευταία λέξη;

Jaime Murillo, MD: Θα προσθέσω προβολή. Νομίζω ότι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι με αδιάγνωστες ασθένειες. Πρέπει να αλλάξουμε τον τρόπο που σκεφτόμαστε την υγειονομική περίθαλψη. Αναμένουμε από τον κόσμο να έρθει επειγόντως στο γραφείο ή στο νοσοκομείο μας.

Yehuda Handelsman, MD, FACP, FNLA, FASPC, MACE: Πληρώστε το, πληρώστε το. Απλώς πληρώστε για αυτό [LAUGHTER].

Ευχαριστώ πολύ. Για το κοινό μας, ελπίζουμε ότι βρήκατε αυτή τη Σύνοδο Κορυφής Ενδιαφερομένων στο American Journal of Managed Care® εμπλουτιστική και κατατοπιστική. DCMi [Diabetes Cardiorenal & Metabolism Institute] Σύντομα, όπως είπα, το DCRM θα δημοσιεύσει ένα έγγραφο για την έγκαιρη παρέμβαση και την εντατική αντιμετώπιση του ασθενούς με διαβήτη σε καρδιονεφρικά-μεταβολικά νοσήματα, το οποίο συμπληρώνει τη Σύσταση Πολυειδικής Πρακτικής. φροντίδα διαχείρισης σε καρδιονεφρικά-μεταβολικά συστήματα. Σας ευχαριστώ όλους.

Η μεταγραφή επεξεργάστηκε για λόγους σαφήνειας.

Leave a Comment