Ο νεαρός επιχειρηματίας συνεχίζει να συνεισφέρει στο DLH, ανοίγοντας νέα τοποθεσία το Σάββατο | Ειδήσεις, Αθλητισμός, Επιχειρήσεις

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΥΠΟΒΛΗΘΗΚΕ Blonde Boutique’s 125 E. Main St. Η πρόσοψη της νέας τοποθεσίας φαίνεται στην εικόνα.

LOCK HAVEN — Η Ashley Garbrick ήξερε ότι υπήρχαν κίνδυνοι.

Αλλά το να εγκαταλείψει το κολέγιο για να κυνηγήσει τα όνειρά της κατά τη διάρκεια της πανδημίας ήταν απλώς ένας κίνδυνος που ένιωθε ότι έπρεπε να πάρει.

Και αυτός ο κίνδυνος απέδωσε. Βρίσκεται αρχικά στην Grove Street στο κέντρο του Lock Haven, ο ιδιοκτήτης του Blonde Boutique βρίσκεται τώρα στο 125 E. Main St. μετακομίζει σε μεγαλύτερη τοποθεσία στο και σχεδιάζει να πραγματοποιήσει τα εγκαίνια το Σάββατο 28 Ιανουαρίου.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 10 π.μ. Διατίθενται ειδικές προσφορές, εκπτώσεις και δώρα για τους αγοραστές.

Η ζωή είναι νέα για την Ashley: Γιόρτασε την επέτειο ενός έτους ως ιδιοκτήτρια επιχείρησης τον Νοέμβριο του 2021 αφού άνοιξε τις πόρτες στην μπουτίκ της.

«Είναι πραγματικά συναρπαστικό γιατί όταν ήμουν παιδί δεν γινόταν πολλά στο κέντρο της πόλης και δεν υπήρχαν πολλά καταστήματα που με προσέλκυαν». είπε η Άσλεϊ. «Αισθάνομαι αισιόδοξος γιατί σε αυτό το σημείο το Lock Haven είναι σχεδόν σαν μια ολοκαίνουργια πόλη και ανυπομονώ να δω πώς θα αναπτυχθεί και θα αλλάξει προς το καλύτερο».

Πριν ξεκινήσει τη δική της επιχείρηση, η Ashley δημιούργησε περιεχόμενο σε πλατφόρμες κοινωνικών μέσων, το πρώτο από τα οποία ήταν το δικό της κανάλι στο YouTube, όπου δημοσίευσε βίντεο για την καθημερινή της ζωή και άλλα θέματα ενδιαφέροντος. Οι ακόλουθοι του καναλιού γοητεύονται από τα βιντεολόγια και τα μαθήματα ομορφιάς που δημοσιεύει τακτικά. Το κανάλι της Ashley στο YouTube γρήγορα απέκτησε σημαντικό κοινό και λόγω του αριθμού των θεατών που προσέλκυσε, άρχισε να κερδίζει χρήματα από το YouTube ενώ ήταν ακόμα στο γυμνάσιο.

Οι οπαδοί του στο YouTube μετανάστευσαν τελικά σε άλλους λογαριασμούς κοινωνικών μέσων, κάτι που αργότερα θα τον ωφελούσε ως ιδιοκτήτη μικρής επιχείρησης.

Ο Γκάρμπρικ, ο οποίος μεγάλωσε στην περιοχή του Μιλ Χολ, είπε ότι ακόμη και ως έφηβος ένιωθε ότι είχε μια ικανότητα στο λιανικό εμπόριο.

Πριν αποφοιτήσει από το γυμνάσιο, έγινε διάσημη πουλώντας ρούχα και αξεσουάρ υψηλής ποιότητας στο Facebook Marketplace. Στα 16 της άρχισε να εργάζεται με μερική απασχόληση στην πρώην Co2 The Unique Boutique, όπου απέκτησε πολύτιμη εμπειρία λιανικής.

Μια πτυχιούχος διοίκησης επιχειρήσεων και μάρκετινγκ στο Πανεπιστήμιο Lock Haven φαινόταν ότι ταιριάζει πολύ στην Garbrick, δεδομένης της εξοικείωσής της με το μάρκετινγκ μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Στη διάρκεια “σβήνω” Κατά τη φάση της πανδημίας COVID-19, ο Garbrick συνειδητοποίησε ότι δεν ήταν πολύ ενθουσιώδης για την προώθηση άλλων εταιρειών στις πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης. ένιωθε ότι αν επρόκειτο να προωθήσει την επιχείρησή του, θα έπρεπε να είναι δική του.

Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι ήταν μια επικίνδυνη περίοδος για να ξεκινήσετε μια επιχείρηση, η Ashley κατέληξε σε ένα σχέδιο και άρχισε να ψάχνει για μια τοποθεσία.

Η Ashley κάθισε πρόσφατα για μια συνέντευξη στο The Express:

Οι περιορισμοί του COVID-19 επηρέασαν την απόφασή σας να ρισκάρετε και να ανοίξετε το δικό σας κατάστημα με τούβλα και κονιάματα;

“Θα έλεγα ότι οι διακοπές λειτουργίας με ενέπνευσαν να γίνω επιχειρηματικός με έναν περίεργο τρόπο, επειδή ήμουν κολλημένος στο σπίτι χωρίς να κάνω τίποτα και περνούσα περισσότερο χρόνο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από ό,τι συνήθως. Στη συνέχεια, ο εργοδότης μου ανακοίνωσε ότι κλείνουν, οπότε είχα περισσότερο χρόνο τα χέρια μου να κάνω λίγο ψάξιμο ψυχής.Είχα πολύ χρόνο.

«Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ανακάλυψα ότι όσο περισσότερο έβλεπα άλλους ανθρώπους να χτίζουν με επιτυχία τις δικές τους επιχειρήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τόσο περισσότερο ένιωθα υποχρεωμένος να το δοκιμάσω. Το να βλέπω άλλους να πετυχαίνουν στις επιχειρήσεις τους ήταν ενθαρρυντικό και με έκανε να νιώσω ότι θα μπορούσα να κάνω το ίδιο επιτυχημένο, ειδικά επειδή έχω ένα υπόβαθρο στις πωλήσεις και έχω ήδη δημιουργήσει ακόλουθους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που μπορώ να χρησιμοποιήσω για να προωθήσω την επιχείρηση.

«Την στιγμή της διακοπής λειτουργίας, ήμουν φοιτητής πλήρους φοίτησης στο Πανεπιστήμιο Lock Haven με ειδικότητα στη διαχείριση επιχειρήσεων και μάρκετινγκ. Όταν άρχισα να σκέφτομαι την ιδέα να ανοίξω τη δική μου μπουτίκ, κατέληξα στο συμπέρασμα ότι το σχολείο δεν ήταν για μένα εκείνη την εποχή. «Δεν ήθελα να χρησιμοποιήσω τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να προωθήσω την επιχείρηση και τα όνειρα κάποιου άλλου… Ήθελα να προωθήσω τη δική μου επιχείρηση».

Ανησυχούσατε για την έναρξη μιας επιχείρησης κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου αβεβαιότητας και αστάθειας στην οικονομία μας;

«Όχι πραγματικά, γιατί όταν αποφάσισα τι ήθελα να κάνω, το κέντρο της πόλης Lock Haven είχε ήδη αναπτυχθεί επειδή υπήρχε μια ώθηση για υποστήριξη ιδιοκτητών μικρών επιχειρήσεων και οι άνθρωποι αυτής της κοινότητας άρχισαν να ψωνίζουν τοπικά αντί να υποστηρίζουν μεγάλα καταστήματα. Έχω δει όλες τις επιχειρήσεις στο κέντρο της πόλης, νέες και παλιές, να αρχίζουν πραγματικά να ευδοκιμούν καθώς οι άνθρωποι περνούν περισσότερο χρόνο εκεί για εκδηλώσεις ή ψώνια. Η παρακολούθηση του Lock Haven να εξελίσσεται σε μια εντελώς νέα επιχειρηματική περιοχή με ενέπνευσε να πάρω το ρίσκο και να ανοίξω το δικό μου κατάστημα».

Τι κάνει το Blonde Boutique μοναδικό;

«Νομίζω ότι η θέση μου βρίσκει πολύ μοναδικά ρούχα και αξεσουάρ. Υποθέτω ότι θα μπορούσατε να πείτε ότι είμαι επιλεκτικός για τα αντικείμενα που πουλάω επειδή μου αρέσει να προσφέρω στυλ που δεν είναι διαθέσιμα πουθενά αλλού. Στόχος μου είναι να προσφέρω τα πιο σύγχρονα, μοντέρνα στυλ, ακόμη και πριν γίνουν δημοφιλή σε ορισμένες περιπτώσεις».

Παρά το υψηλό ποσοστό ανεργίας που προκαλείται από τον COVID-19, θα λέγατε ότι έχετε θετικό αντίκτυπο στην κοινότητά μας προσθέτοντας μια εμπορική περιοχή στο κέντρο της πόλης Lock Haven;

«Ναι, αλλά δεν ήμουν μόνο εγώ και η μπουτίκ μου. Το κλείσιμο του COVID-19 έχει επηρεάσει όλες τις επιχειρήσεις στο κέντρο της πόλης Lock Haven και οι μικρές επιχειρήσεις έχουν υποφέρει περισσότερο. Νομίζω ότι οι άνθρωποι στην κοινότητά μας ήθελαν να αποφύγουν τους λιανοπωλητές στο κέντρο της πόλης από το να χρειαστεί να κλείνουν τις πόρτες τους, γι’ αυτό άρχισαν να ψωνίζουν τοπικά πιο συχνά για να τους υποστηρίξουν. Τώρα υπάρχουν περισσότερα καταστήματα από τα οποία μπορείτε να διαλέξετε, οπότε αυτό που ξεκίνησε ως κακή κατάσταση για τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων αποδείχθηκε στην πραγματικότητα ευλογία στο κέντρο του Lock Haven.

Έχει επηρεάσει η πανδημία την ικανότητά σας να αγοράζετε αποθέματα και να διατηρείτε την επιχείρησή σας σε λειτουργία;

«Ήταν σκληρό στην αρχή. Θα έκανα μια παραγγελία μέσω ενός από τους προμηθευτές μου και μια παραγγελία που υποτίθεται ότι θα έφτανε σε 5 εργάσιμες ημέρες δεν θα έφτανε στην πραγματικότητα για άλλες 3 εβδομάδες. Για να διατηρήσω αρκετό απόθεμα στη μπουτίκ μου, έπρεπε να δημιουργήσω ένα σχέδιο για να αποθηκεύσω τα ράφια. Η στρατηγική μου ήταν να παραγγέλνω τακτικά, οπότε επειδή ήξερα ότι η παραγγελία δεν θα έφτανε για περίπου 3 εβδομάδες, άρχισα να επικοινωνώ με προμηθευτές από τους οποίους αγοράζω ως επί το πλείστον τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα. Αν ήθελα να μεταφέρω εποχιακά αντικείμενα, έπρεπε να προγραμματίσω εκ των προτέρων. Πριν ανοίξω τη μπουτίκ τον Νοέμβριο του 2021, ήξερα ότι ήθελα να πάρω μερικά αντικείμενα που θα έκαναν υπέροχα χριστουγεννιάτικα δώρα, οπότε έκανα μια παραγγελία για αυτά τα είδη αμέσως μετά την υπογραφή της μίσθωσης τον Οκτώβριο του ίδιου έτους. Δεδομένου ότι δεν υπήρχε τρόπος να γνωρίζω πότε ακριβώς θα έφτανε η παραγγελία, την δημοσίευσα πριν καν φτιάξω την μπουτίκ μου και ετοιμάσω για τους πελάτες».

Πώς έχει αναπτυχθεί η επιχείρησή σας τον τελευταίο χρόνο;

«Ένα πράγμα που έχει αλλάξει στη μπουτίκ είναι ότι έχω επεκτείνει το απόθεμά μου για να συμπεριλάβω περισσότερα είδη δώρου από αυτά που αρχικά σχεδίαζα να προσφέρω. Έχω προσθέσει επίσης μια ευρύτερη επιλογή ρούχων και αξεσουάρ, ώστε να υπάρχει κάτι για όλους. Ήθελα να συμπεριλάβω μια ποικιλία από στυλ που ταιριάζουν σε ένα ευρύτερο φάσμα επιλογών ρούχων».

Θα λέγατε ότι υπάρχει μια αίσθηση συντροφικότητας ανάμεσα σε εσάς και τις άλλες επιχειρήσεις που ανοίγουν στο κέντρο της πόλης Lock Haven;

“Ναι απολύτως. Είμαστε όλοι για την κοινότητα πάνω από τον ανταγωνισμό. Πιστεύω ότι όλοι μπορούμε να πετύχουμε και υπάρχει πολλή δουλειά. Όλοι προσφέρουμε μια ποικιλία από επιλογές ρούχων και δώρα, κάτι που είναι καλό για το κέντρο της πόλης, επειδή τώρα υπάρχουν περισσότερες επιλογές που απευθύνονται σε όλους, ανεξάρτητα από το τι ψωνίζουν».

Μπορείτε να πείτε στους αναγνώστες μας τι επιφυλάσσει το μέλλον για την Blonde Boutique;

«Είμαι ενθουσιασμένος που επεκτείνω την μπουτίκ μου για να φιλοξενήσει μια ευρύτερη ποικιλία αποθεμάτων, επομένως έχω σχέδια να μεταφέρω το κατάστημα σε μια μεγαλύτερη τοποθεσία στην East Main Street. Στη νέα τοποθεσία, θα μπορώ να προσφέρω μια ευρύτερη επιλογή για να διαλέξω και ελπίζω να προσθέσω περισσότερα μέλη στην ομάδα πωλήσεών μας ως αποτέλεσμα.”

Το Ashley’s είναι ανοιχτό από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 5:00 μ.μ. και τα Σάββατα έως τις 3:00 μ.μ. Το κατάστημά της διαθέτει και ιστοσελίδα www.blondeboutique.net

Τα σημερινά έκτακτα νέα και πολλά άλλα στα εισερχόμενά σας

Leave a Comment