Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Valor Hospitality λέει ότι η Μέση Ανατολή είναι γεμάτη επενδυτικές ευκαιρίες

Ο Euan McGlashan, παγκόσμιος συνεργάτης και Διευθύνων Σύμβουλος της Valor Hospitality Partners, είπε ότι το δίκτυο επαφών της ομάδας του συνέβαλε στην επέκταση του χαρτοφυλακίου ακινήτων, ανάπτυξης και διαχείρισης της εταιρείας με έδρα την Ατλάντα σε όλο τον κόσμο.

Είπε ότι η συμφωνία στη Μέση Ανατολή σηματοδοτεί την τελευταία επιτυχία στην επέκταση του γεωγραφικού αποτυπώματος της Valor και σηματοδοτεί την αρχή της επέκτασης της εταιρείας στην περιοχή.

Αυτόν τον μήνα, η Valor έγινε συνεργάτης Η Deira με την State Investment Corporation του Ντουμπάι για τη λειτουργία του Radisson Blu Hotel Dubai Deira Creek 288 δωματίων, του Wyndham Dubai Deira 290 δωματίων, του Days Hotel 131 δωματίων της Wyndham Dubai Deira και του Super 8 94 δωματίων της Wyndham Dubai.

Το παγκόσμιο χαρτοφυλάκιο της Valor αυτή τη στιγμή αποτελείται από 90 ξενοδοχεία, συμπεριλαμβανομένων ακινήτων στις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ευρώπη, τη Νότια Αφρική και σύντομα τη Βόρεια και Δυτική Αφρική.

Ο McGlashan είπε ότι η Valor είναι πεπεισμένη ότι θα φτάσει σε τουλάχιστον 25-30 ξενοδοχεία στο χαρτοφυλάκιό της στη Μέση Ανατολή τα επόμενα 5 χρόνια – τα περισσότερα προστέθηκαν μέσω νέων κατασκευαστικών ξενοδοχείων ή διαχειριστικών συμφωνιών με υπάρχοντες ιδιοκτήτες που μεταβαίνουν σε franchises.

«Θα ήθελα να έχω περισσότερα, αλλά ακόμα αξιολογούμε πού βρίσκονται όλες οι ευκαιρίες», είπε.


Η σχέση ήταν το κλειδί για την πρόσφατη συμφωνία του Valor στη Μέση Ανατολή.

Πρώτα, ένα άτομο που είχε εργαστεί σε αξιόλογα ξενοδοχειακά έργα στο Ντουμπάι πλησίασε την εταιρεία και είπε: «Η σειρά έρχεται· νέα ξενοδοχεία ανοίγουν και νομίζω ότι υπάρχει ένα παιχνίδι για τρίτους χειριστές», είπε ο McGlashan.

Επίσης, τα στελέχη της Valor ήταν σε επαφή με την Investment Corporation του Ντουμπάι πριν από την πανδημία, αν και η ICD φλερτάρει δύο ή τρεις άλλες τρίτες εταιρείες για να παραχωρήσει ενδεχομένως franchise αρκετά από τα ξενοδοχεία της στο Ντουμπάι, είπε ο McGlashan.

«Κλωτσήσαμε [the joint venture] Με την ανάληψη των υφιστάμενων τεσσάρων ξενοδοχείων τους, θα έρθουν περισσότερα», είπε.

Ο Euan McGlashan είναι παγκόσμιος συνεργάτης και διευθύνων σύμβουλος της Valor Hospitality Partners. (Valor Hospitality Partners)


Ο McGlashan είπε ότι δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι ξενοδόχοι στη Μέση Ανατολή αντιλαμβάνονται τα οφέλη του μοντέλου franchise καθώς μαθαίνουν περισσότερα.

Αυτό είναι κάτι που δεν είχε διαφημιστεί ευρέως στην περιοχή στο παρελθόν, καθώς οι επωνυμίες ξόδεψαν πολλά χρήματα για την κατασκευή υποδομών και ήθελαν να ελέγξουν τη διαχείριση των ακινήτων.

“Δύο πράγματα συνέβησαν με την πάροδο του χρόνου. Πρώτον, οι ιδιοκτήτες και οι προγραμματιστές έγιναν πιο φειδωλοί και συνειδητοποίησαν ότι το franchising είναι ένα μεγαλύτερο επιχειρηματικό μοντέλο στις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ευρώπη. Δεύτερον, θέλουν να έχουν μια πλήρη διαχείριση φιλοξενίας όπως εμείς επειδή Νομίζω ότι, αποκτούν πιο εξατομικευμένη προσοχή, πιο συναισθηματική σύνδεση με τον χειριστή και νιώθουν ότι έχουν περισσότερο έλεγχο στα περιουσιακά τους στοιχεία, είτε πρόκειται για βελτίωση της εμπορικής απόδοσης είτε για να έχουν περισσότερο λόγο στους προϋπολογισμούς και τις διαδικασίες εγκρίσεων», είπε. ένα win-win. Σε ό,τι με αφορά, η δουλειά μας είναι να κάνουμε τα brands να φαίνονται πραγματικά καλά».

Ο McGlashan είπε ότι η Valor σκέφτεται σκληρά πού να επενδύσει και είναι βέβαιος ότι υπάρχουν περισσότερες ευκαιρίες για απόκτηση συμβάσεων διαχείρισης στη Μέση Ανατολή.

«Η περιοχή εκρήγνυται», είπε.

Ωστόσο, ο Valor χρειάστηκε λίγο χρόνο για να φτάσει στο σημείο που βρίσκεται τώρα εντός της περιοχής. Η διαδικασία περιλαμβάνει συναντήσεις με βασικά στελέχη, εκμάθηση για το τοπίο και εκμάθηση για τους τύπους συνεργατών με τους οποίους θέλει να συνεργαστεί η Valor.

«Πρέπει να είσαι πρόθυμος να επενδύσεις και πρέπει να είσαι πρόθυμος να αφιερώσεις χρόνο γιατί υπάρχουν σπουδαίοι ιδιοκτήτες και μερικοί ιδιοκτήτες με τους οποίους απλά δεν θέλεις να ασχοληθείς», είπε.


Βασική εστίαση στη Valor είναι η διατήρηση μιας ισχυρής κουλτούρας εργαζομένων και ο McGlashan είπε ότι η εταιρεία πέτυχε στη διάδοση αυτής της κουλτούρας στο προσωπικό των ξενοδοχείων που διαχειρίζεται.

Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να κάνετε, είπε, είναι να ελαχιστοποιήσετε τυχόν φόβους που μπορεί να έχουν οι εργαζόμενοι για την εξαγορά τους από μια νέα οντότητα.

“Όταν πηγαίνουμε πραγματικά σε μια περιοχή, έχουμε εταίρους και ανώτερους ηγέτες και βυθίζονται σε όλα. Τους βυθίζουμε στο σύστημα αξιών μας, τη φιλοσοφία λειτουργίας μας, τους στόχους μας, τους στόχους μας και την αποστολή μας. ξοδεύουμε πολλά χρόνο μαζί τους», είπε. «Ειδικά σε αυτά τα τέσσερα θέματα [Dubai] ξενοδοχεία, πετύχαμε την παγκόσμια κοινή χρήση πόρων.

Ο McGlashan είπε ότι η Valor έχει δημιουργήσει μια παγκόσμια ομάδα εργασίας για την εκπαίδευση των νέων ομάδων ιδιοκτησίας. Αυτή η ομάδα εργασίας περιλαμβάνει τον οικονομικό διευθυντή της Valor από το Ηνωμένο Βασίλειο, ο οποίος είναι επί του παρόντος οικονομικός διευθυντής για την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική.

«Απλώς φροντίζουμε να αφιερώσουμε πολύ χρόνο για να επιλέξουμε έναν ηγέτη για αυτήν την περιοχή, επομένως επιλέξαμε τον επικεφαλής του περιφερειακού γραφείου μας για σήμερα. [the Middle East] Τώρα. «Παίρνουμε ένα κομμάτι από αυτά που κάναμε εκεί και αυτά τα ξενοδοχεία τα έχουν πάει πολύ καλά», είπε.

Επιστροφή στην αρχική σελίδα του Hotel News Now.

Leave a Comment