Οι Aussie Injury Lawyers Brisbane είναι πλέον ανοιχτοί για απαιτήσεις ασφάλισης και TPD – InsuranceNewsNet

«Όταν επιλέγετε τους Aussie Injury Lawyers για να διεκπεραιώσουν τις αξιώσεις σας για συνταξιοδότηση, ασφάλιση ή TPD, αποκτάτε πρόσβαση σε πάνω από έναν αιώνα συνδυασμένης νομικής εμπειρίας. Μπορείτε να είστε ήσυχοι γνωρίζοντας ότι εξετάζουμε ιατροδικαστικά τη νομική σας υπόθεση για να εντοπίσουμε κάθε ευκαιρία να ενισχύσουμε την αξίωσή σας και να υποβάλουμε πολλαπλές αξιώσεις. Η νομική μας ομάδα έχει μεγάλη εμπειρία σε τέτοιου είδους αποζημιώσεις και είναι εξοικειωμένη με τις στρατηγικές και τα εμπόδια των ασφαλιστών. Δεν αφήνουμε κανένα περιθώριο όταν πρόκειται να λάβουμε τα οφέλη σας». αυτός πρόσθεσε Μάικλ Φορντ.

Μία από τις πιο χαρακτηριστικές πτυχές της υπηρεσίας τους είναι η πολιτική “Χωρίς Κέρδιση Χωρίς Χρέωση”, που σημαίνει ότι δεν υπάρχουν 100% νομικές χρεώσεις εκ των προτέρων ή κατά τη διάρκεια της αξίωσης. Αυτό θα προστατεύσει τους πελάτες τους από τον οικονομικό κίνδυνο, καθώς πληρώνονται μόνο όταν οι πελάτες τους κερδίσουν την υπόθεση. Εξαιτίας αυτού, η εταιρεία δεν διστάζει να εγγυηθεί ότι ο πελάτης της δεν θα πληρώσει ποτέ προκαταβολικά έξοδα, ένα μοναδικό νομικό μοντέλο χρηματοδότησης που βοηθά στην ισότητα των όρων ανταγωνισμού.

Μάικλ Φορντ “Οι Αυστραλοί δικηγόροι τραυματισμών βοηθούν τους απλούς Αυστραλούς να έχουν τα οφέλη που τους αξίζουν. Με πάνω από έναν αιώνα συνδυασμένης νομικής εμπειρίας, έχουμε τη γνώση και τις δεξιότητες για να προσφέρουμε τα αποτελέσματα που θέλετε. Ανεξάρτητα από το πού ζείτε Μπρίσμπεϊν ή ΚουίνσλαντΈχουμε έναν δικηγόρο έτοιμο να σας βοηθήσει να αποκτήσετε πρόσβαση στα κεφάλαια που χρειάζεστε για να συντηρήσετε τον εαυτό σας και την οικογένειά σας».

Χάρη στους Aussie Injury Lawyers, τα άτομα που αναζητούν βοήθεια με αξίωση TPD του Brisbane ή αξίωση ασφάλισης έχουν τώρα έναν νέο προορισμό.

Μάικλ Φορντ Splatt Lawyers
[email protected]

Leave a Comment