Οι 3 κορυφαίες απαιτήσεις εισόδου — RISMedia

Υπάρχει ένα νέο παιδί στο μπλοκ όταν πρόκειται για τα πιο καυτά γυαλιστερά αντικείμενα στον τεχνολογικό κόσμο του 2023 και περιμένω ότι θα φέρει επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούμε την τεχνητή νοημοσύνη τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική μας ζωή. Ονομάζεται ChatGPT και αν δεν το έχετε ακούσει, μάθετε πώς αυτό το καινοτόμο εργαλείο μπορεί να ενισχύσει την κτηματομεσιτική σας επιχείρηση.

Το ChatGPT είναι μια λύση που αλλάζει το παιχνίδι για να βελτιώσετε την προσέγγιση του μάρκετινγκ και της επιχείρησής σας με ισχυρή διαίσθηση, αστραπιαία αποτελέσματα και φαινομενικά ατελείωτους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε προς όφελός σας. Το ChatGPT είναι ένα δημιουργικό εργαλείο συνομιλίας AI ικανό να απαντά σε μια μεγάλη ποικιλία ερωτήσεων σε γλώσσα φυσικού ήχου που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πολλές από τις ανάγκες μάρκετινγκ που έχετε.

Δυσκολεύεστε να βρείτε τις κατάλληλες λέξεις για μια νέα λίστα; Το ChatGPT μπορεί να δημιουργήσει εντυπωσιακές εικόνες λίστας σε δευτερόλεπτα.

Χρειάζεστε βοήθεια με την αντιγραφή ή τους υπότιτλους του Instagram; Το ChatGPT μπορεί να παρέχει δημιουργικό και ελκυστικό περιεχόμενο που θα δημιουργήσει την κοινότητα και θα αυξήσει την αφοσίωση. (Μπορεί επίσης να σας δώσει μια λίστα με trending hashtags.)

Έχετε λίγο χρόνο και δυσκολεύεστε να γράψετε ένα σενάριο βίντεο; Το ChatGPT μπορεί να δημιουργήσει το δικό σας πρωτότυπο περιεχόμενο για σχεδόν οποιοδήποτε θέμα στη Γη.

Το κλειδί για τη μεγιστοποίηση των αποτελεσμάτων σας με το ChatGPT βασίζεται σε ένα πράγμα και αυτό είναι η χρήση των σωστών προτροπών. Ένα ερώτημα είναι ένα κομμάτι κειμένου ή μια ερώτηση που χρησιμεύει ως είσοδος για ένα μοντέλο μηχανικής εκμάθησης. Μια καλή πρόταση πρέπει να έχει ουσιαστικό, επίθετο και ρήμα για να δημιουργήσει μια ενδιαφέρουσα ομιλία. Θα πρέπει επίσης να είναι σαφές, συνοπτικό και δημιουργικό (τα τρία C) και να παρέχει αρκετό πλαίσιο ώστε το μοντέλο να δημιουργήσει μια χρήσιμη απάντηση.

Τρία βασικά στοιχεία για το ChatGPT που πρέπει να γνωρίζει κάθε πράκτορας

Κατακτώντας αυτά τα βασικά, θα μπορείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο το ChatGPT και να δημιουργήσετε περιεχόμενο 10 φορές πιο γρήγορα:

1. Γράψτε τουλάχιστον τρεις έως επτά λέξεις. Αυτό θα δώσει στο AI ένα σαφές πλαίσιο. Ένα ερώτημα για μια λεζάντα Instagram μπορεί να μοιάζει με αυτό:

Δώστε μου μια λεζάντα για την ανάρτησή μου στο Instagram σχετικά με το νέο μου αρχοντικό 3BD προς πώληση. Πρέπει να κάνω το σπίτι πολυτελές και προσιτό».

#DYK Θα γράψει το ChatGPT μια λίστα με hashtags και για εσάς; (Μετά την έκδοση της παραπάνω εντολής, πληκτρολογήστε “Χρειάζομαι μια λίστα σχετικών hashtag”.)

2. Χρησιμοποιήστε πολλά επίθετα και γίνετε συγκεκριμένοι. Αυτό θα εμποτίσει την ομιλία με συναίσθημα. Ένα παράδειγμα για το πώς μπορείτε να ζητήσετε από το ChatGPT να γράψει μια περιγραφή καταχώρισης:

«Πληκτρολογήστε την περιγραφή της καταχώρισης για την όμορφη νέα μου καταχώριση στο 1212 Coldwell Banker Way. Αυτό είναι ένα 5 BD, 3 Μπάνια με ένα ευρύχωρο οικογενειακό δωμάτιο. Θα πρέπει να είναι αισιόδοξο, διασκεδαστικό και όχι πωλητικό. Το σπίτι διαθέτει κουζίνα που θα σας κάνει να νιώσετε σαν σεφ. Η περιγραφή μπορεί να είναι μόνο 1000 χαρακτήρες.”

#DYK Μπορείτε να δώσετε εντολή στο ChatGPT να περιορίσει τον αριθμό χαρακτήρων ώστε να ταιριάζει με τις απαιτήσεις σας στο MLS;

3. Εισαγάγετε το όνομα του καλλιτέχνη ή του συγγραφέα. Όταν εισάγετε αυτές τις πληροφορίες σε ένα ερώτημα, το ChatGPT θα μιμηθεί το στυλ του συγκεκριμένου καλλιτέχνη ή συγγραφέα. Για παράδειγμα, όταν χρησιμοποιείτε το ChatGPT για να γράψετε ένα σενάριο βίντεο ccccccshort ή μεγάλης μορφής, μπορείτε να δοκιμάσετε τα εξής:

«Πρέπει να δημιουργήσω ένα σενάριο βίντεο για έναν κύλινδρο του Instagram σχετικά με ένα τρέχον πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι αγοραστές ακινήτων. Θέλω το βίντεο να έχει την εμφάνιση του Property Brothers. Θα πρέπει να είναι καθησυχαστικό και οι θεατές να αισθάνονται δύναμη μετά την παρακολούθηση του βίντεο. (Ή, “Κάντε αυτό το σενάριο βίντεο σαν να είναι από την εκπομπή της Oprah Winfrey.”)

Μπορείτε να ζητήσετε από το #DYK ChatGPT να γράψει ένα βίντεο στο στυλ των αγαπημένων σας προσωπικοτήτων ειδήσεων; Θα εκπλαγείτε από το πόσο ακριβές είναι.

Bonus Pro Συμβουλή: Το ChatGPT μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε νέες στρατηγικές για την πώληση των διαφημίσεών σας. Για παράδειγμα, δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε το ακόλουθο ερώτημα εισαγωγής: «Προσπαθώ να πουλήσω ένα ολοκαίνουργιο διαμέρισμα 5BD, 4 μπάνια εκτός της Νέας Υόρκης. Ποιος θα ήταν ο καλύτερος τρόπος να χρησιμοποιήσω το στοχευμένο μάρκετινγκ για να προσελκύσω τους ανθρώπους να ενδιαφέρονται για τη λίστα μου;»

Το ChatGPT έχει σχεδιαστεί για να επικοινωνεί σαν άνθρωπος. Αν λοιπόν του μιλήσετε σαν συνάδελφος ή σαν στρατηγός μάρκετινγκ, θα ανταποκριθεί ανάλογα. Αυτό μπορεί να είναι ιδιαίτερα χρήσιμο όταν δημιουργείτε νέες ιδέες ή στρατηγικές μάρκετινγκ.

Τέλος, να θυμάστε ότι ο στόχος όλου του μάρκετινγκ πρέπει να είναι η σύνδεση και όχι η πώληση. Συνδεόμενοι με ανθρώπους και όχι απλώς πουλώντας σε αυτούς, θα πουλήσετε στην πραγματικότητα περισσότερα.

Ο Drew Thompson είναι ο διευθυντής μάρκετινγκ της περιοχής του μετρό της Νέας Υόρκης για την Coldwell Banker Realty.

Leave a Comment