Οι σχολές κολύμβησης Aqua-Tots κατατάχθηκαν στο κορυφαίο Franchise στο Entrepreneurs’ Highly Competitive Franchise 500®

Το μεγαλύτερο franchise διεθνών σχολών κολύμβησης αναγνωρίζεται στον κλάδο του franchising για πέμπτη συνεχή χρονιά

ΤΡΑΠΕΖΙ, ΑΡΙΖ. , 25 Ιανουαρίου2023 /PRNewswire-PRWeb/ — Το Aqua-Tots Swim Schools έχει αναγνωριστεί ως ένα από τα 500 κορυφαία franchise στο Entrepreneur’s Franchise 500®, την πρώτη, καλύτερη και πιο ολοκληρωμένη κατάταξη franchise στον κόσμο. Το 44ο ετήσιο Entrepreneur Franchise 500® είναι ένα ιδιαίτερα περιζήτητο βραβείο στον κλάδο του franchise. Αναγνωρισμένο ως ανεκτίμητος πόρος για πιθανούς δικαιοδόχους, το 2023 Franchise 500® κατατάσσει τις Σχολές Κολύμβησης Aqua-Tots στην 139η θέση για εξαιρετική απόδοση σε τομείς όπως η σταθερή ανάπτυξη, η οικονομική δύναμη και σταθερότητα και η ισχύς της επωνυμίας.

«Η χρονιά που πέρασε ανέδειξε τις εξαιρετικές ευκαιρίες που προσφέρει η βιομηχανία franchise για επιχειρηματίες όλων των επιπέδων», δήλωσε ο Jason Feifer, αρχισυντάκτης του Entrepreneur. «Οι εταιρείες που αναφέρονται στην 44η ετήσια λίστα Franchise 500 αντιπροσωπεύουν μερικές από τις πιο καινοτόμες, δημιουργικές και αξιόπιστες μάρκες σε πολλούς κλάδους και τονίζουν τι χρειάζεται για να οικοδομηθεί η δυναμική που οδηγεί σε μακροπρόθεσμη επιτυχία».

Στις συνεχείς προσπάθειες του ιδιοκτήτη για την καλύτερη κατανόηση και αξιολόγηση της συνεχώς μεταβαλλόμενης αγοράς franchise, η φόρμουλα κατάταξης της εταιρείας 44 ετών συνεχίζει επίσης να εξελίσσεται. Η συντακτική ομάδα εξετάζει και αξιολογεί αρκετούς παράγοντες που εμπλέκονται στην αξιολόγηση, συμπεριλαμβανομένων του κόστους και των αμοιβών, του μεγέθους και της ανάπτυξης, της υποστήριξης, της ισχύος της επωνυμίας, της οικονομικής ισχύος και της σταθερότητας. Σε κάθε franchise δίνεται μια αθροιστική βαθμολογία βάσει ανάλυσης περισσότερων από 150 σημείων δεδομένων και τα 500 franchise με τις υψηλότερες αθροιστικές βαθμολογίες γίνονται το Franchise 500® κατά σειρά κατάταξης.

«Είμαστε περήφανοι που περιλαμβανόμαστε στο Entrepreneur’s Franchise 500 για 5η συνεχή χρονιά», λέει Κρεγκ Ράιτ, Διευθύνων Σύμβουλος των Σχολών Κολύμβησης Aqua-Tots. Με πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας στην προπόνηση κολύμβησης, το σύστημά μας έχει γίνει πρότυπο στη βιομηχανία καθώς και στην κοινότητα του franchising. Είμαστε τυχεροί που έχουμε τις ομάδες και τους δικαιοδόχους που κάνουν την Aqua-Tots μια εξαιρετική εταιρεία.

Στα 44 χρόνια ύπαρξής του, το Franchise 500® έχει γίνει τόσο το κατεξοχήν ανταγωνιστικό μέτρο για τους δικαιοπάροχους όσο και το κύριο εργαλείο έρευνας για τους πιθανούς δικαιοδόχους. Η θέση των Aqua-Tots Swim Schools στην κατάταξη είναι απόδειξη της δύναμής τους ως ευκαιρία franchise.

Για να δείτε πλήρως τις Σχολές Κολύμβησης Aqua-Tots, επισκεφθείτε τη διεύθυνση http://www.entrepreneur.com/franchise500. Τα αποτελέσματα μπορούν επίσης να φανούν τον Ιανουάριο/Φεβρουάριος 2023 Το τεύχος του ιδιοκτήτη είναι διαθέσιμο στα περίπτερα 17 Ιανουαρίου.

Σχετικά με τις Σχολές Κολύμβησης Aqua-Tots
Ιδρύθηκε το 1991 και έχει την έδρα της στο Αζερμπαϊτζάν Φοίνιξ περιοχή, το Aqua-Tots Swim Schools κάνει πάταγο ως ο μεγαλύτερος διεθνής πάροχος εκπαίδευσης κολύμβησης καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, σε εσωτερικούς χώρους, ενημέρωσης της κοινότητας και εκπαίδευσης για την πρόληψη πνιγμού. Το αξιόπιστο πρόγραμμά του είναι αφιερωμένο σε παιδιά όλων των ικανοτήτων από τεσσάρων μηνών έως 12 ετών και έχει ένα αποδεδειγμένο πρόγραμμα σπουδών που χρησιμοποιείται για να διδάξει περισσότερα από πέντε εκατομμύρια μαθήματα κολύμβησης κάθε χρόνο.

Entrepreneur’s Franchise 500®, Inc. Το Top 5000 του περιοδικού και το Top 200 των Franchise Times, το Aqua-Tots έχει περισσότερες από 130 τοποθεσίες σε 25 πολιτείες σε 14 χώρες και επεκτείνεται γρήγορα με 90 τοποθεσίες σε ανάπτυξη. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις ευκαιρίες δικαιόχρησης, επισκεφθείτε το aqua-tots.com/franchise-development και για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Aqua-Tots ή για να εγγραφείτε σε μαθήματα κοντά σας, επισκεφθείτε το aqua-tots.com και το Facebook και το Instagram Ακολουθήστε το Aqua-Tots στο

###

Επικοινωνήστε με τα μέσα ενημέρωσης

Ζακλίν ΛάμπερτAqua-Tots Franchise Headquarters, 480-621-3226, [email protected]

ΠΗΓΗ Aqua-Tots Franchise Headquarters

Leave a Comment