Οι ομάδες ασκούν πίεση στους νομοθέτες για λογαριασμό της μεταρρύθμισης της χρηματοδότησης της εκστρατείας

Είμαστε στα μισά του χειμώνα και από το Νιου Τζέρσεϊ στη Βόρεια Καρολίνα, πολλοί εξακολουθούν να αναζητούν την πρώτη χιονόπτωση της σεζόν. Ο Τζο και ο Σον προσβλέπουν στην επόμενη εβδομάδα για την ελπίδα του χειμώνα. Ωστόσο, πιθανότατα θα πρέπει να συνεχίσουμε την αναζήτησή μας για χιόνι. ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΧΙΟΝΙΟΥ Για περισσότερες μακροπρόθεσμες προγνώσεις καιρού, ακούστε το Snow Search με τον μετεωρολόγο του Atlantic City Press Joe Martucci και τον μετεωρολόγο Richmond Times Dispatch Sean Sublette κάθε Δευτέρα. Οι δυο τους εξετάζουν το μοτίβο του καιρού για την επόμενη εβδομάδα, δείχνοντας τις καιρικές τάσεις που θα μπορούσαν να φέρουν χιόνι και κρύο στον Μέσο Ατλαντικό.


Αρκετές ομάδες υπεράσπισης συγκεντρώθηκαν στο Καπιτώλιο για μια συγκέντρωση το πρωί της Τρίτης, και στη συνέχεια για να πιέσουν τους νομοθέτες να εγκρίνουν τη νομοθεσία για τη μεταρρύθμιση της χρηματοδότησης της εκστρατείας.

Αρκετοί νομοθέτες συμμετείχαν επίσης σε μια συνέντευξη Τύπου σχετικά με μια σειρά νομοσχεδίων που στοχεύουν στον τρόπο με τον οποίο αυτοί και οι εκλεγμένοι συνάδελφοί τους χρηματοδοτούν τις εκστρατείες τους. Οι προτάσεις περιλαμβάνουν περιορισμούς στην προσωπική χρήση των κεφαλαίων της εκστρατείας, μέτρα για την επιβολή ορίων στις συνεισφορές στις εκστρατείες και ψήφισμα που απαιτεί από το Κογκρέσο των ΗΠΑ να τροποποιήσει το σύνταγμα. Del. Η πρόταση της αντιπροσώπου Vivian Watts, D-Fairfax, καλεί το Κογκρέσο να διευκρινίσει ότι οι πολιτείες έχουν την εξουσία να ρυθμίζουν τις εκλογικές συνεισφορές και τις δαπάνες στις δικές τους αναμετρήσεις, ενώ το Κογκρέσο έχει την ίδια εξουσία στις ομοσπονδιακές εκλογές.

Ο κόσμος διαβάζει επίσης…

 • Η οικογένεια Short Pump θα εμφανιστεί στο “Family Feud”.
 • Το εργοστάσιο της Ford που σταμάτησε ο Youngkin θα είχε δημιουργήσει 2.500 θέσεις εργασίας στο Southside
 • Ο δικαστής έδωσε στον Morrissey διαταγές προστασίας κατά της εν διαστάσει συζύγου και της κοπέλας του
 • Η Breeze Airways προσθέτει απευθείας πτήσεις από το Ρίτσμοντ προς το Λος Άντζελες, με εισιτήρια που ξεκινούν από 99 $
 • Η Ford αμφισβητεί την αναφορά σχετικά με την επιλογή της κομητείας Pittsylvania για το έργο μπαταριών
 • Η ομάδα μπάσκετ του Τζον Μάρσαλ, που βρίσκεται στο Νο. 2 της χώρας, είναι ένα από τα καλύτερα σόου στην πόλη.
 • Ένας άνδρας που έστελνε ηρωίνη κάθε εβδομάδα στην περιοχή του Ρίτσμοντ καταδικάστηκε σε φυλάκιση 4,5 ετών
 • Ο Toadzilla, ένας γιγάντιος βάτραχος από ζαχαροκάλαμο που βρέθηκε στην Αυστραλία, θα μπορούσε να σπάσει ρεκόρ
 • Ενημέρωση: Το 16χρονο αγόρι Henrico παραδέχεται την ενοχή του για τη δολοφονία της 13χρονης Lucia Bremer σε ανεξήγητη δολοφονία
 • Δείτε τη νέα τοποθεσία της Acacia στο Libbie Mill, που ανοίγει σύντομα
 • Ο Webb Estes, 39 ετών, θα διατελέσει πρόεδρος της Estes Express Lines
 • Schapiro: Ο Morrissey και ο Morrissey μπορεί να μην σημαίνουν αυτό που νομίζεις
 • Διαδραστικός χάρτης: Ο Youngkin σχεδιάζει νέα σχέδια για το Old Δημαρχείο, κυβερνητικά γραφεία στο κέντρο της πόλης
 • Η Myrna Morrissey αναζητά έναν διαφορετικό δικαστή, επικαλούμενη την πολιτική επιρροή του συζύγου της
 • «Είναι σαν καρχαρίες»: Η VCU χρησιμοποιεί το δεύτερο ημίχρονο για να χτυπήσει το Ρίτσμοντ, συνεχίζει το κύμα A-10

Μια πρωινή συγκέντρωση και συνέδριο που οργανώθηκε από ομάδες συμπεριλαμβανομένων των BigMoneyOutVA, UpVote Virginia και Fair Vote προσέλκυσε ένα πλήθος περίπου 50 ατόμων.

Η διοίκηση Youngkin εφαρμόζει εσωτερική μεταρρύθμιση των προμηθειών

Dels. Οι Dan Helmer, D-Fairfax, Barbara Favola, D-Arlington και Watts, μίλησαν σε ένα κοινό εθελοντών με διάφορες ομάδες υπεράσπισης στην Αίθουσα Ενημερώσεων του House.

Κάθε νομοθέτης είπε ότι δεν πιστεύει ότι το θέμα πρέπει να είναι ακομμάτιστο και εξέφρασε την απογοήτευσή του για την προσπάθεια να συμμετάσχουν οι Ρεπουμπλικάνοι. Τότε, Del. R-Virginia Beach. Ο Τιμ Άντερσον μπήκε.

«Είμαι κόκκινος M&M, είμαι», είπε προκαλώντας τα γέλια από το πλήθος.

Στη συνέχεια άρχισε να συζητά το νομοσχέδιο 1648 της Βουλής, ένα νομοσχέδιο που θα απαγόρευε σε εταιρείες που επηρεάζονται από το εξωτερικό να συνεισφέρουν σε υποψηφίους, εκστρατείες, επιτροπές πολιτικής δράσης και πολιτικά κόμματα.

«Είδαμε εταιρείες να αγοράζουν εκλογές. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος να το πω», είπε.

Ο Youngkin Weinstein παρουσιάζει σχέδιο μείωσης των φόρων στην JCC

Η Γερουσία που ελέγχεται από τους Δημοκρατικούς έχει ήδη προωθήσει Favola, Bill 854 της Γερουσίας, ένα νομοσχέδιο που απαιτεί από τους υποψηφίους να αναφέρουν τους τρεις κορυφαίους χορηγούς τους σε διαφημίσεις που είναι “ανεξάρτητες δαπάνες” ή που υποστηρίζουν ανοιχτά την ψήφιση ή την ήττα του δημοψηφίσματος.

«Για μένα αυτό είναι ένα νομοσχέδιο για την προστασία των καταναλωτών. Αυτό είναι ένα νομοσχέδιο για τη διαφάνεια των ψηφοφόρων».

Πριν η Γερουσία εγκρίνει το νομοσχέδιο τη Δευτέρα, ο γερουσιαστής Jill Vogel, R-Fauquier, είπε ότι είναι άδικο για τους δωρητές που θέλουν απλώς να συνεισφέρουν σε έναν σκοπό που τους ενδιαφέρει. Ρώτησε επίσης τους συναδέλφους του πώς μπορεί να τους επηρεάσει ο νόμος.

«Όταν προβάλλετε μια διαφήμιση, πρέπει να σκεφτείτε πόσα δευτερόλεπτα έχετε και πόσο χώρο έχετε. Θέλετε ένα σωρό ονόματα;». ρώτησε.

Ωστόσο, το νομοσχέδιο πέρασε από την ελεγχόμενη από τους Δημοκρατικούς Γερουσία με ψηφοφορία κομματικής γραμμής. Το συμπληρωματικό νομοσχέδιο του Χέλμερ έχει παραπεμφθεί στην Κοινοβουλευτική Επιτροπή Προνομίων και Εκλογών για εξέταση. Αρκετά άλλα νομοσχέδια για το θέμα βρίσκονται ακόμη και στα δύο σώματα.

Μετά τη λήψη UV, οι νόμοι δείχνουν πώς τα κολέγια ανταποκρίνονται στις απειλές στην πανεπιστημιούπολη

Η μεταρρύθμιση της χρηματοδότησης της εκστρατείας συχνά ακολουθούσε κομματικές γραμμές και μια υποεπιτροπή που δημιουργήθηκε για να μελετήσει τη μεταρρύθμιση της χρηματοδότησης της εκστρατείας απέτυχε να συνεδριάσει πέρυσι όπως είχε προγραμματιστεί.

Εν τω μεταξύ, ο Χέλμερ είπε ότι αυτός και οι συνάδελφοί του εργάζονται για να χτίσουν περισσότερη δικομματική υποστήριξη και «να ρίξουν φως στη δημοκρατία μας».

Leave a Comment