Οι ΜΜΕ προσπαθούν να αξιοποιήσουν την ευκαιρία για εγχώρια χρηματοδότηση

Οι μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις (ΜΜΕ) αντιμετωπίζουν συχνά πολλές προκλήσεις όταν προσπαθούν να διεκπεραιώσουν τις πληρωμές γρήγορα και με ασφάλεια. Λανθασμένα τιμολόγια, ανεπαρκή αποθέματα μετρητών και καθυστερημένες πληρωμές από πελάτες ή πωλητές είναι μερικά μόνο από τα εμπόδια που αντιμετωπίζουν οι ΜΜΕ σε τακτική βάση. Σχεδόν το ένα τρίτο των οργανισμών λένε ότι συχνά αποτυγχάνουν να πληρώσουν τους προμηθευτές λόγω ζητημάτων πληρωτέων λογαριασμών (PA) ή εισπρακτέων λογαριασμών (AR) και το 60% των ιδιοκτητών επιχειρήσεων ανησυχεί για τις ταμειακές ροές σε μηνιαία βάση ως αποτέλεσμα αυτών των λογιστικών προβλημάτων. .

Οι καθυστερημένες πληρωμές σε πωλητές ή πελάτες μπορούν να προκαλέσουν τεράστιες μειώσεις, από λογιστικούς πονοκεφάλους έως καθυστερήσεις ή έλλειψη μισθών. Η υπέρβαση αυτών των πονοκεφάλων καθυστερημένης πληρωμής είναι συχνά ένα ανυπέρβλητο εμπόδιο για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις που δεν έχουν τους πόρους ή την τεχνογνωσία να αναβαθμίσουν τα συστήματα πληρωμών τους σε μια πιο έγκαιρη εναλλακτική λύση.

αυτή η έκδοση “Εσωτερικός Financial Tracker®” διερευνά τις τελευταίες εξελίξεις στην ενσωματωμένη χρηματοδότηση και πώς αυτή η τεχνολογία μπορεί να βοηθήσει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις να πραγματοποιούν πιο έγκαιρες πληρωμές, να βελτιώσουν τις αναποτελεσματικές διαδικασίες AP και να έχουν περισσότερα κεφάλαια για να προσλάβουν νέους υπαλλήλους.

Γύρω από τον Εσωτερικό Οικονομικό Χώρο

Οι άμεσες πληρωμές, τα ηλεκτρονικά χρήματα, τα ψηφιακά πορτοφόλια και άλλες αναδυόμενες μέθοδοι πληρωμής γίνονται γρήγορα ο τρόπος του μέλλοντος και μια πρόσφατη μελέτη διαπίστωσε ότι αυτές οι μέθοδοι θα αντιπροσωπεύουν το 26% όλων των συναλλαγών χωρίς μετρητά έως το 2026. Αποτελούν το 21% των συναλλαγών χωρίς μετρητά. – περσινές συναλλαγές σε μετρητά. Πολλοί έμποροι αγωνίζονται να συμβαδίσουν με την εισροή νέων μεθόδων και στρέφονται στην εναλλακτική τραπεζική για να καλύψουν τη ζήτηση.

Μια πρόσφατη έρευνα διαπίστωσε ότι το 57% των καναδικών ΜΜΕ αντιμετωπίζουν προβλήματα ταμειακών ροών, ένα άλμα από το 41% ​​που έλεγε το ίδιο πριν από την πανδημία. Ένας στους 10 είπε ότι ήταν το μεγαλύτερο επιχειρηματικό εμπόδιο και ένας τρίτος είπε ότι είχε δυσκολία πρόσβασης σε κρίσιμα χρηματοοικονομικά προϊόντα και υπηρεσίες εξαιτίας αυτών των προβλημάτων ταμειακών ροών.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτήν και άλλες ιστορίες, επισκεφθείτε την ενότητα Ειδήσεις και Τάσεις του Observer.

Χρήση εσωτερικής χρηματοδότησης για την ενίσχυση των φιλοδοξιών των μικρών επιχειρήσεων

Efficiency είναι το όνομα του παιχνιδιού όταν πρόκειται για ψηφιακές πληρωμές. Οι έμποροι αναμένουν από τους πελάτες τους να επεξεργάζονται τις ψηφιακές πληρωμές γρήγορα και απρόσκοπτα και να έχουν τα χρήματα στον λογαριασμό τους χωρίς καμία ταλαιπωρία στο μπροστινό ή στο πίσω μέρος. Οι εσωτερικές λύσεις χρηματοδότησης είναι ζωτικής σημασίας για την ενεργοποίηση αυτής της λειτουργίας για μικρές επιχειρήσεις, ειδικά εκείνες που διευθύνονται από μειονεκτούντα άτομα.

Στο Insider POV αυτού του μήνα, η PYMNTS μίλησε με τον Sofiat Abdulrazaaq, Διευθύνοντα Σύμβουλο της αγοράς φορτηγών τροφίμων κατά παραγγελία Goodfynd, σχετικά με το πώς η εσωτερική χρηματοδότηση μπορεί να βοηθήσει τους εμπόρους να λύσουν τις πιο συνηθισμένες προκλήσεις πληρωμών τους.

Γιατί η ενσωματωμένη χρηματοδότηση μπορεί να είναι μια ασημένια σφαίρα για τις ΜΜΕ;

Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις αντιμετωπίζουν σημαντικά εμπόδια όσον αφορά τις τριβές πληρωμών. Αυτές οι προκλήσεις πληρωμών μπορούν να λάβουν πολλές μορφές, με το 45% των ΜΜΕ να αναφέρει τους χειροκίνητους ελέγχους ως σημαντική πρόκληση, το 43% να παραπονιέται για το υψηλό κόστος της πραγματοποίησης πληρωμών, το 41% ​​για τις χρονοβόρες διαδικασίες πληρωμής και το 35% να υποδηλώνει έλλειψη οικονομικών ευκαιριών. Ο μετριασμός αυτών των προκλήσεων απαιτεί την επιλογή των κατάλληλων χρηματοοικονομικών εταίρων και για πολλές από αυτές τις ΜΜΕ, οι παραδοσιακοί παράγοντες του τραπεζικού κλάδου δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες.

Το PYMNTS Intelligence αυτού του μήνα διερευνά πώς οι εσωτερικές χρηματοδοτικές λύσεις μπορούν να βοηθήσουν τις ΜΜΕ να μειώσουν αυτές τις τριβές.

Σχετικά με τον ιχνηλάτη

Εσωτερικός Financial Tracker®,” σε συνεργασία με Γαλιλαίοςδιερευνά τις τελευταίες εξελίξεις στην ενσωματωμένη χρηματοδότηση και πώς αυτή η τεχνολογία μπορεί να βοηθήσει τις ΜΜΕ να πραγματοποιούν πιο έγκαιρες πληρωμές, να βελτιώσουν τις αναποτελεσματικές διαδικασίες AP και να διαθέτουν περισσότερα κεφάλαια για την πρόσληψη νέων υπαλλήλων.

Leave a Comment