Οι Μαύρες Επιχειρήσεις Δυναμώνουν τον Οικονομικό Αντίκτυπο με Ανάπτυξη και Αισιοδοξία

Η χρηματοδότηση παραμένει μια μεγάλη πρόκληση

ΒΑΣΙΓΚΤΩΝ, 2 Φεβρουαρίου 2023 /PRNewswire/ — Σύμφωνα με το SCORE, συνεργάτη πόρων της Διοίκησης Μικρών Επιχειρήσεων των ΗΠΑ, η μαύρη επιχειρηματικότητα αυξάνεται, ωφελώντας τόσο τις τοπικές κοινότητες όσο και την οικονομία των ΗΠΑ. Αυτόν τον Μήνα Μαύρης Ιστορίας, το SCORE γιορτάζει τις περισσότερες από δύο εκατομμύρια μαύρες μικρές επιχειρήσεις της Αμερικής και προσφέρει υποστήριξη και πόρους σε μαύρους επιχειρηματίες που θέλουν να ξεκινήσουν ή να αναπτύξουν μια επιχείρηση.

Η Lenora Ebule, ιδρύτρια της μαύρης και γυναικείας επιχείρησης Bailan Spice, χρηματοδότησε με επιτυχία και κλιμάκωσε την startup της με την υποστήριξη ενός μέντορα SCORE.

Σύμφωνα με το SCORE, η μαύρη επιχειρηματικότητα αυξάνεται, ωφελώντας τόσο τις τοπικές κοινωνίες όσο και την οικονομία των ΗΠΑ.

“Καθώς η υιοθέτηση νέων μικρών επιχειρήσεων συνεχίζεται με ρυθμό ρεκόρ, οι ιδιοκτήτες μαύρων επιχειρήσεων ευημερούν, αλλά αντιμετωπίζουν μοναδικές προκλήσεις ανεξάρτητα από το στάδιο της επιχείρησης. Το SCORE είναι εδώ για να παρέχει εργαλεία για να ανταποκριθείτε και να ξεπεράσετε αυτές τις προκλήσεις στην πορεία σας προς την επιτυχία”, δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της SCORE . Μπρίτζετ Γουέστον.

Στην τελευταία έκθεση δεδομένων SCORE, οι ιδιοκτήτες μαύρων επιχειρήσεων ανέφεραν αύξηση 23% στην ετήσια αύξηση των εσόδων—διπλάσια ταχύτητα από τον μέσο όρο των εργοδοτών-επιχειρήσεων στις Ηνωμένες Πολιτείες. Οι μικρές επιχειρήσεις που ανήκουν σε μαύρους πρόσθεσαν επίσης εργαζομένους με διπλάσιο ρυθμό από όλες τις άλλες επιχειρήσεις των ΗΠΑ. Παρά αυτά τα κέρδη, οι μαύροι επιχειρηματίες αγωνίζονται να βρουν χρηματοδότηση, επικαλούμενοι δυσκολίες στην εξασφάλιση δανείων ή έλλειψη αξιόπιστων τραπεζικών συνδέσεων.

Δωρεάν, εικονικό διαδικτυακό σεμινάριο SCORE, “Πώς να βρείτε ευκαιρίες χρηματοδότησης για μαύρες επιχειρήσεις” 7 Φεβρουαρίου Θα συζητήσει τις οικονομικές ευκαιρίες που είναι διαθέσιμες στη μαύρη κοινότητα. Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε ή να μάθετε περισσότερα. «Το κλειδί είναι να μάθετε ποιες είναι οι διαφορετικές επιλογές, πού να τις βρείτε και το πιο σημαντικό, πώς να προσαρμοστείτε», εξηγεί ο οικοδεσπότης. Φίλις Τζόνσον PKJ Consulting.

Εκτός από την προσφορά εργαστηρίων και εκπαίδευσης για μικρές επιχειρήσεις, το πανεθνικό δίκτυο ειδικών επιχειρηματικών συμβούλων της SCORE μπορεί να παρέχει στους ιδιοκτήτες μαύρων επιχειρήσεων κρίσιμη καθοδήγηση και συνδέσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες κάθε επιχειρηματία. Η καθοδήγηση μπορεί να γίνει αυτοπροσώπως, εικονικά ή μέσω email και είναι πάντα δωρεάν.

«Χωρίς τον δάσκαλο και το SCORE, δεν θα είχα πάρει τη χρηματοδότηση που χρειαζόμουν για να αναπτυχθώ», λέει. Lenora LambSCORE Memphis πελάτης και ιδρυτής Bailan Spice. “Ξεκίνησα με ένα κατάστημα με ένα προϊόν και πήγα σε μια πλήρη σειρά εννέα προϊόντων σε περισσότερα από 30 καταστήματα, συμπεριλαμβανομένου του Kroger. Η συνεργασία με το SCORE με βοήθησε πάρα πολύ και πιστεύω ότι θα βοηθήσει οποιαδήποτε επιχείρηση.”

επίσκεψη SCORE για Μαύρους Επιχειρηματίες να μάθω περισσότερα.

Σχετικά με το SCORE:
Από την κυκλοφορία του πριν από σχεδόν 60 χρόνια, το SCORE έχει βοηθήσει περισσότερους από 11 εκατομμύρια επιχειρηματίες να ξεκινήσουν ή να αναπτύξουν επιχειρήσεις. Οι 10.000 εθελοντές του SCORE παρέχουν δωρεάν καθοδήγηση, εργαστήρια και υπηρεσίες εκπαίδευσης σε όλη τη χώρα. Επισκεφθείτε τη σελίδα SCORE www.score.org. Ακολουθήστε τους @SCOREmentors Facebook, Κελάδημα και LinkedIn.

χρηματοδοτείται [in part] Μέσω Συμφωνίας Συνεργασίας με τη Διοίκηση Μικρών Επιχειρήσεων των ΗΠΑ.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
ΣΚΟΡ
800-925-8458
[email protected]
επίσκεψη Πόροι πολυμέσων του SCORE Μείνετε συνδεδεμένοι με ειδικές πηγές συνεντεύξεων για μικρές επιχειρήσεις και ενημερώσεις ειδήσεων.

Από το 1964, το SCORE έχει βοηθήσει 11 εκατομμύρια επιχειρηματίες να ξεκινήσουν ή να αναπτύξουν επιχειρήσεις.  Οι 10.000 εθελοντές του SCORE παρέχουν δωρεάν καθοδήγηση, εργαστήρια και υπηρεσίες εκπαίδευσης σε περισσότερες από 1.500 κοινότητες σε ολόκληρη τη χώρα, δημιουργώντας 45.027 νέες επιχειρήσεις και 74.535 θέσεις εργασίας χωρίς ιδιοκτησία μόνο το 2020.

Από το 1964, το SCORE έχει βοηθήσει 11 εκατομμύρια επιχειρηματίες να ξεκινήσουν ή να αναπτύξουν επιχειρήσεις. Οι 10.000 εθελοντές του SCORE παρέχουν δωρεάν καθοδήγηση, εργαστήρια και υπηρεσίες εκπαίδευσης σε περισσότερες από 1.500 κοινότητες σε ολόκληρη τη χώρα, δημιουργώντας 45.027 νέες επιχειρήσεις και 74.535 θέσεις εργασίας χωρίς ιδιοκτησία μόνο το 2020.

Cizion

Cizion

Για λήψη πολυμέσων, δείτε το αρχικό περιεχόμενο: https://www.prnewswire.com/news-releases/black-owned-businesses-fuel-economic-impact-with-growth-and-optimism-301737781.html

ΣΗΜΕΙΟ ΠΗΓΗΣ

Leave a Comment