Οι μακροπρόθεσμες επενδύσεις θα φτάσουν τα 5,2 δισεκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως το 2022

Ενισχύθηκε από την εντυπωσιακή χρηματοδότηση της Altos Labs, οι επενδύσεις μακροζωίας επιδεικνύουν μεγαλύτερη ανθεκτικότητα από τους τομείς της βιοτεχνολογίας και της χρηματοοικονομικής τεχνολογίας.

ΛΟΝΔΙΝΟ, 31 Ιανουαρίου 2023 /PRNewswire/ — Αναλυτές του κλάδου της Longevity.Technology δημοσίευσαν σήμερα την Έκθεση Επενδύσεων Μακροζωίας 2022 – μια πλήρη ετήσια έκθεση για την κατάσταση των επενδύσεων στον τομέα της μακροζωίας. Η έκθεση αναλύει τις εταιρείες και τους επενδυτές πίσω από τις τεχνολογίες που έχουν σχεδιαστεί για να παρατείνουν τον αριθμό των ετών έθνος ζήστε υγιείς.

Σύνολο 5,2 δισεκατομμύρια δολάρια Το 2022 επενδύθηκαν 130 συμφωνίες. Ενώ αυτό είναι 15% χαμηλότερο 6,2 δισεκατομμύρια δολάρια (190 προσφορές) Το 2021 – ένα δίσεκτο έτος για επενδύσεις μακροζωίας, έχει αυξηθεί κατά 77% 3,0 δισεκατομμύρια δολάρια (148 προσφορές) το 2020. Αυτό υπογραμμίζει τη συνεχιζόμενη ισχυρή ανάπτυξη της γραμμής τάσεων στον κλάδο της μακροζωίας, η οποία έχει επιδείξει ισχυρότερη ανθεκτικότητα τόσο από τον κλάδο της βιοτεχνολογίας όσο και από τον κλάδο της fintech.

Η έκθεση είναι δωρεάν και διαθέσιμη εδώ: https://longevity.technology/investment/report/annual-longevity-investment-report/

Τα κυριότερα σημεία της έκθεσης περιλαμβάνουν:

  • ο 3 δισεκατομμύρια δολάρια Η χρηματοδότηση στις αρχές του 2022 για την Altos Labs, μια εταιρεία που επικεντρώθηκε στον επαναπρογραμματισμό του δικτύου κινητής τηλεφωνίας, ήταν μια συμφωνία ορόσημο για τον κλάδο.
  • Η χρηματοδότηση σε αρχικό στάδιο ήταν πιο βιώσιμη από τη χρηματοδότηση μεταγενέστερου σταδίου και τη δημόσια χρηματοδότηση.
  • Ο αριθμός των συμφωνιών και η περιφερειακή ανάλυση υποδεικνύουν μια πιο επιλεκτική και λιγότερο ανεκτική επενδυτική βάση.
  • Οι ΗΠΑ κυριαρχούν στις παγκόσμιες μακροπρόθεσμες επενδύσεις ως προς τον αριθμό των συμφωνιών, το μέγεθος της χρηματοδότησης και το μέγεθος των συμφωνιών.
  • Οι κορυφαίες βιομηχανίες είναι οι «πλατφόρμες ανακάλυψης μακροζωίας», «φάρμακα μακροζωίας», οι αναγεννητικές θεραπείες («Αναγέννηση», «Ανανέωση», «Επαναπρογραμματισμός κυττάρων») και οι «γονιδιακές θεραπείες».
  • Οι 5 κορυφαίες προβλέψεις επένδυσης μακροζωίας το 2023

«Η μακροζωία είναι μια νέα επενδυτική κατηγορία που συνεχίζει να προσελκύει νέους επενδυτές», είπε Φιλ ΝιούμανΔιευθύνων Σύμβουλος της Longevity.Technology. “Η πρώτη ετήσια έκθεσή μας ορίζει τι είναι η μακροζωία, καθοδηγεί τους επενδυτές προς το πού κατευθύνεται η καινοτομία και βοηθά τους επιχειρηματίες να κατανοήσουν από πού προέρχεται το κεφάλαιο. Σε σύγκριση με το 2021, το 2022 μπορεί να φαίνεται σαν μια κακή χρονιά, αλλά βλέπουμε μεγάλη πρόοδο από τεχνική και τεχνική προοπτική, παρέχουν πολιτική υποστήριξη στον τομέα και προβλέπουν ότι η σημαντική κλινική πρόοδος θα οδηγήσει σε επιταχυνόμενη συσσώρευση χρηματοδότησης μακροζωίας το δεύτερο εξάμηνο του 2023.

Σειριακός επενδυτής Τζιμ ΜέλονΣυνιδρυτής και Αντιπρόεδρος της Juvenescenceμια κορυφαία εταιρεία μακροζωίας σχολίασε: «Το χρηματικό ποσό που εισρέει στον κλάδο έχει αυξηθεί δραματικά τα τελευταία δύο χρόνια. του Τζεφ Μπέζος 3 δισεκατομμύρια δολάρια Επένδυση στο Altos. Στη συνέχεια, υπήρξε η δημιουργία του Hevolution Fund, το οποίο θα επενδύει ένα δισεκατομμύριο δολάρια ετησίως για το άμεσο μέλλον.

«Ενώ ο κλάδος της βιοτεχνολογίας ήταν ένας από τους τομείς που επηρεάστηκε περισσότερο από την πτώση της αγοράς τους τελευταίους 20 μήνες, έχω παρατηρήσει ότι οι μεγάλες επενδυτικές τράπεζες έχουν πραγματικό ενδιαφέρον να παρακολουθούν και να υποστηρίζουν την ιδέα ότι η μακροζωία δεν είναι απλώς επιστημονική φαντασία. , αλλά είναι κάτι που έχει εφαρμογές στον πραγματικό κόσμο», πρόσθεσε ο Mellon.

Η έκθεση ορίζει την αγορά μακροζωίας τμηματοποιώντας τη βιομηχανία σε 25 τομείς. Παρακολουθεί δεδομένα επενδύσεων σε δημόσιες και ιδιωτικές αγορές από την αρχή του 2013 έως σήμερα, τμηματοποιεί τη δραστηριότητα χρηματοδότησης ανά τοποθεσία, τομέα και στάδιο, παρακολουθεί τις πρόσφατες τάσεις και προσδιορίζει βασικά τμήματα και βασικούς παράγοντες μακροζωίας.

Σχετικά με τη μακροζωία.Τεχνολογία

Η Longevity.Technology είναι ένας οργανισμός έρευνας, μέσων ενημέρωσης και επενδύσεων με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο και επικεντρώνεται αποκλειστικά στον κλάδο της μακροζωίας. Η πρακτική της επενδυτικής τραπεζικής της εταιρείας δραστηριοποιείται στους τομείς βιο/τεχνολογίας του Ηνωμένου Βασιλείου και του Ηνωμένου Βασιλείου για την υποστήριξη της χρηματοδότησης με μετοχικό κεφάλαιο για εταιρείες με μεγάλη διάρκεια ζωής. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε: www.longevity.technology/research/

ΠΗΓΗ Μακροζωία.Τεχνολογία

Leave a Comment