Οι ιδιωτικές πρακτικές μπορούν να αυξήσουν τις προσφορές παροχών για να βοηθήσουν στην πρόσληψη

Τα χρήματα μπορούν να μιλήσουν πολλά όταν πρόκειται να τραβήξουν την προσοχή ενός υποψηφίου και ένα μπόνους υπογραφής – μια πληρωμή σε μετρητά για την αποδοχή μιας προσφοράς εργασίας – σίγουρα ταιριάζει σε αυτόν τον λογαριασμό. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι τα μπόνους υπογραφής έχουν γίνει μια κοινή τακτική στην πρόσληψη ταλέντων, ειδικά στον τομέα της υγείας.

Ενώ τα μπόνους υπογραφής μπορούν να παρέχουν άμεση δύναμη στρατολόγησης, ο αντίκτυπός τους μπορεί να εξαλειφθεί γρήγορα μόλις γίνουν αποδεκτοί. Επιπλέον, αυτά τα μπόνους μπορεί να έχουν αρνητικό αντίκτυπο στους τρέχοντες, πιστούς υπαλλήλους.

Οι ιδιωτικές πρακτικές που παλεύουν με τους περιορισμούς πόρων και αναζητούν άλλους τρόπους για να ενισχύσουν τα προγράμματα πρόσληψης και διατήρησης θα πρέπει να εξετάσουν τις προσφορές τους.

Οι νέοι γιατροί και άλλοι εκπαιδευμένοι επαγγελματίες υγείας κατανοούν ότι τα οφέλη των εργαζομένων, ιδιαίτερα τα οφέλη για την υγεία, είναι σημαντικά. Αν και οι εργοδότες παρέχουν συχνά παραδοσιακή ασφάλιση υγείας, αυτά τα προγράμματα είναι παρόμοια και έχουν κενά στην κάλυψη, με αποτέλεσμα προσωπικά έξοδα από την τσέπη τους.

Προϊόντα (PDF) AMA Insurance Agency Inc., θυγατρική της AMA. «Οι εργαζόμενοι βρίσκουν μεγάλη αξία στα οφέλη για την υγεία τους», δήλωσε η Charlotta Winslow-Jenkins, διευθύντρια μάρκετινγκ και προϊόντων στην ArmadaCare, έναν πάροχο συμπληρωματικών προγραμμάτων ασφάλισης υγείας που διατίθενται μέσω . «Γι’ αυτό τα οφέλη για την υγεία συνεχίζουν να είναι ένα σημαντικό, αν όχι το πιο σημαντικό όφελος που αναζητούν οι υποψήφιοι σε έναν νέο ρόλο».

«Οι πιθανοί υπάλληλοι θέλουν να αισθάνονται ότι τους εκτιμούν και τους φροντίζουν. Επιπλέον, αναζητούν οφέλη που συμβάλλουν στην υγεία και την ευημερία των οικογενειών τους», σημείωσε ο Brad Hamsher, εθνικός διευθυντής πωλήσεων της ArmadaCare.

Σχετική Κάλυψη

8 κλειδιά για την επιτυχία ως ιατρός στην ιδιωτική πρακτική

Εκτός από το ότι ζητούνται από τους υποψηφίους, τα οφέλη για την υγεία μπορούν να αποτελέσουν σημαντικό παράγοντα διαφοροποίησης για τους εργοδότες, ιδίως τα ιδιωτικά ιατρεία.

«Με έναν τέτοιο σκληρό ανταγωνισμό για ταλέντο, οι μικρομεσαίοι ιατροί πρέπει να αναζητήσουν μοναδικούς τρόπους για να γίνουν ελκυστικοί για τους υποψήφιους πελάτες», είπε ο Hamsher. «Τα πρόσθετα οφέλη ασφάλισης υγείας μπορούν να συμβάλουν στην κάλυψη των κενών στην παραδοσιακή βασική ασφάλιση υγείας, δίνοντας στα ιδιωτικά ιατρεία ένα σημαντικό πλεονέκτημα στην προσέλκυση νέων ταλέντων».

«Τα τυπικά κενά κάλυψης περιλαμβάνουν εκπτώσεις και συνασφάλιση, όραμα και οδοντιατρικά κόστη και μη παραδοσιακές ιατρικές επεμβάσεις», είπε ο Winslow-Jenkins, σημειώνοντας ότι τα προγράμματα συμπληρωματικών παροχών μπορούν να καλύψουν μασάζ, ορθοδοντική ενηλίκων, εξωσωματική γονιμοποίηση και άλλα. «Μια άλλη σημαντική πτυχή είναι ότι οι εργοδότες αποφασίζουν ποιος θα εγγραφεί σε αυτά τα προγράμματα συμπληρωματικής ασφάλισης υγείας, ώστε να μπορούν να ελέγχουν τον προϋπολογισμό».

Μάθετε πώς τα νέα ομαδικά οφέλη βοηθούν τις πρακτικές να προσλαμβάνουν και να διατηρούν ταλαντούχους υπαλλήλους.

Αν και αυτά τα περιθωριακά οφέλη δεν είναι αντισταθμιστικά, προσφέρουν φορολογική αποτελεσματικότητα που παρέχουν ισχυρή αντισταθμιστική αξία. Αυτό επιτρέπει στους ιατρούς να προσφέρουν περισσότερα (με τη μορφή μη φορολογητέων πρόσθετων παροχών) ενώ επενδύουν λιγότερο από μια συγκρίσιμη αύξηση μισθού. Φυσικά, η ομοσπονδιακή ή πολιτειακή φορολογική κατάσταση κάθε ατόμου και κάθε εταιρείας είναι μοναδική και θα πρέπει να ζητήσετε την ανεξάρτητη συμβουλή ενός επαγγελματία φορολογικού συμβούλου.

“Αυτό είναι ένα άλλο πλεονέκτημα σε σχέση με ένα μπόνους σύνδεσης”, είπε ο Hamsher. «Τα μπόνους φορολογούνται, περιορίζοντας περαιτέρω την αξία τους στον εργαζόμενο και κοστίζουν περισσότερο στον εργοδότη».

Σχετική Κάλυψη

Γιατί το ιδιωτικό σας ιατρείο χρειάζεται ένα ανελκυστήρα για να βοηθήσει στη στρατολόγηση

Σύμφωνα με τους Hamsher και Winslow-Jenkins, το πρόγραμμα συμπληρωματικής ασφάλισης που διατίθεται στην αγορά από την AMA Insurance είναι ένας τρόπος για να προσθέσετε αξία στην επιχειρηματική πρόταση και να φιλοξενήσει το κορυφαίο προσωπικό. Το πρόγραμμα AMA Insurance Supplemental Health Insurance διαχειρίζεται η ArmadaCare στο Hunt Valley, Maryland. Τα συμπληρωματικά συμβόλαια ασφάλισης υγείας της ArmadaCare είναι η Sirius America Insurance Co.

Ο Mike Hagwood, διευθυντής μάρκετινγκ μεσιτών στην AMA Insurance, δήλωσε: «Δεσμευόμαστε να παρέχουμε καινοτόμες, φορολογικά αποδοτικές ασφαλιστικές λύσεις στους γιατρούς. «Πιστεύουμε ότι αυτά τα προϊόντα μπορούν να βοηθήσουν τα ιδιωτικά ιατρεία να ανταγωνίζονται για ταλέντα στη σημερινή εξαιρετικά ανταγωνιστική αγορά».

Το ArmadaCare προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία προγραμμάτων συμπληρωματικής ασφάλισης υγείας που έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν ευελιξία στην πρόσληψη και τη διατήρηση. Τα προγράμματα συμπληρώνουν την κάλυψη του βασικού σχεδίου υγείας και έχουν μια ποικιλία σημείων κάλυψης και τιμών για τη συμπλήρωση των τυπικών προγραμμάτων υγείας.

Το εμβληματικό σχέδιο της ArmadaCare, το Ultimate Health, καλύπτει κενά εκπτώσεως και συνασφάλισης, παρέχοντας προγράμματα ευεξίας που μειώνουν το κόστος από την τσέπη τους για βασικούς υπαλλήλους και μπορούν να καλύψουν μια αυξανόμενη κατηγορία προβλημάτων υγείας. Η εταιρεία λειτουργεί επίσης άλλα σχέδια που στοχεύουν σε οικονομικά κενά που δημιουργούνται από δημοφιλή προγράμματα υγείας με υψηλή έκπτωση και παρέχουν υποστήριξη, όπως συμβουλευτική και καθοδήγηση που δεν καλύπτονται από παραδοσιακά προγράμματα υγείας.

Η επιτυχία σε ένα συχνά ρευστό ανεξάρτητο περιβάλλον απαιτεί ευέλικτη κλινική κρίση καθώς και δέσμευση για συνεργασία και επίλυση προβλημάτων, και το AMA προσφέρει τους πόρους και την υποστήριξη που χρειάζονται οι γιατροί για να ξεκινήσουν και να διατηρήσουν την επιτυχία στην ιδιωτική πρακτική.

Μάθετε γιατί το προσωπικό σας ιατρείο χρειάζεται ένα βήμα ανελκυστήρα για να βοηθήσει στη στρατολόγηση.

Leave a Comment