Μια επιχειρηματική εταιρεία Point Loma που παράγει βιώσιμα προϊόντα

Το 2018, ο επιχειρηματίας της Point Loma Jared Koett ίδρυσε μια startup που κατασκευάζει βιοδιασπώμενα μπουκάλια χαπιών. Τέσσερα χρόνια αργότερα, αυτή η αρχική πρόταση εξελίχθηκε σε Invert, μια πρωτοποριακή εταιρεία που παρέχει βιώσιμες εναλλακτικές λύσεις για την αντικατάσταση των παραδοσιακών πλαστικών συσκευασιών.

«Είμαστε τώρα στην πρώτη γραμμή παραγωγής βιώσιμων προϊόντων ως απάντηση στα πλαστικά μιας χρήσης», δήλωσε ο Green Inventor Koett, «η ισχυριζόμενη μέση διάρκεια ζωής ενός ένθετου είναι δύο χρόνια ή λιγότερο, ενώ η παραδοσιακή πλαστική συσκευασία διαρκεί έως και 450 χρόνια. . , αλλά υπάρχει ανάγκη για (πολύ) μικρότερη ευπαθή συσκευασία».

Τα ανεστραμμένα δοχεία και τα καπάκια έχουν δοκιμαστεί από ανεξάρτητα εργαστήρια για την ποιότητα τροφίμων και τα δημοσιευμένα πρότυπα του USP για φαρμακευτικές ουσίες, φαρμακευτικά προϊόντα και συμπληρώματα διατροφής. Τα δοχεία καλύπτονται για προστασία από τα στοιχεία. Πρώτον, εισάγεται μια μη τοξική χημική ουσία κατά την παραγωγή, η οποία συνδέεται με τις ίνες του χαρτιού και τις καθιστά αδιάβροχες. Και μια επίστρωση κεριού εφαρμόζεται στα εξωτερικά τοιχώματα του δοχείου, η οποία δημιουργεί ένα πρόσθετο προστατευτικό φράγμα.

Τα πώματα ή τα καπάκια είναι προς το παρόν κατασκευασμένα από φελλό, με επιλογές αλουμινίου και βιορείνης που θα προσφερθούν σύντομα. Το αποτέλεσμα είναι ένα σύστημα κλεισίματος δοχείων που αντέχει το φως και την υγρασία. Όταν συνδυάζεται με ένθετα σχεδιασμένα να παραμένουν σταθερά, η συνολική συσκευασία και το περιεχόμενό της προστατεύονται από τον έξω κόσμο.

«Σκέφτηκα, «Γιατί να μην ξεκινήσω με κάτι μικρό, όπως ένα μπουκάλι χάπι;» είπε ο Coett για το προηγούμενο βιώσιμο δοχείο του, το οποίο τον έκανε να συνειδητοποιήσει ότι υπήρχε αγορά και πραγματικές δυνατότητες για την επέκταση της βιώσιμης συσκευασίας.

Ο επιχειρηματίας της Point Loma Jared Koett με μερικά από τα βιώσιμα προϊόντα του. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

«Στη συνέχεια, ξεφλουδίσαμε σιγά σιγά τα στρώματα, κοιτάζοντας ποιες εφαρμογές θα μπορούσαν να προέλθουν από την ανακύκλωση χαρτιού χειροτεχνίας, το οποίο είναι ευρέως διαθέσιμο όχι μόνο στην αγορά αλλά σε όλο τον κόσμο, κυρίως κουτιά Amazon», είπε ο Koett. (συσκευασίες ανακυκλωμένου χαρτιού) δεν υπόκεινται στην πτητότητα των ελαίων ή των ρητινών όπως τα πλαστικά μπουκάλια. Δεν ανταγωνίζεται τη γεωργική γη γιατί είναι ανακυκλωμένο (ανακυκλωμένο) χαρτί μετά την κατανάλωση. Τα δέντρα δεν έπαθαν ζημιές γιατί ήταν χαρτί δεύτερης ευκαιρίας που χρησιμοποιούσε ο καταναλωτής. Παίρνουμε παλιό χαρτί που έχει αφεθεί στην άκρη και βρίσκουμε έναν νέο σκοπό».

Το Invert κατασκευάζεται από ανανεώσιμες πηγές και χρησιμοποιείται στη γενικά υποεξυπηρετούμενη αγορά ανακύκλωσης. Ο Koett σημείωσε ότι το 2018, σύμφωνα με την Υπηρεσία Προστασίας του Περιβάλλοντος, το ποσοστό ανακύκλωσης των πιο συχνά χρησιμοποιούμενων πλαστικών ήταν περίπου 30% ή λιγότερο. Μέχρι το 2022, το ποσοστό αυτό είχε πέσει μόνο στο 9%. Αντίθετα, ο Koett σημείωσε ότι τα κυματοειδές κουτιά (οι κύριες πρώτες ύλες των δοχείων Invert) και το αλουμίνιο ανακυκλώνονται σε ποσοστό 96,5% και 65%, αντίστοιχα.

Η Invert έχει επίσης συνεργαστεί με την PureNSM, ηγέτη στο κίνημα καθαρών ετικετών που δεσμεύεται να παρέχει στους πελάτες της υψηλής ποιότητας, καθαρά βιώσιμα προϊόντα. Ο Koett σημείωσε ότι το Invert είναι μια φυσική επέκταση της αποστολής του PureNSM να δημιουργεί με συνέπεια την καλύτερη δυνατή εμπειρία προϊόντος.

“Γιατί δεν μπορεί να υπάρχει συσκευασία που να είναι αρκετά καλή για να προστατεύει το προϊόν, αλλά να αποσυντίθεται σε ένα κλάσμα του χρόνου, η οποία είναι πιο φιλική προς το περιβάλλον;” ρώτησε ο Koett, προσθέτοντας: «Ξεκινήσαμε να το κάνουμε. Είναι μια πράξη εξισορρόπησης με τα εύπεπτα στη Γη συστήματα συσκευασίας».

Leave a Comment