Μειώστε το άγχος στις κτηνιατρικές σας ομάδες με οικονομική ευημερία

Το περιεχόμενο παρέχεται από την Florida Veterinary Consultants, dvm360® Εταίρος Στρατηγικής Συμμαχίας

Η κτηνιατρική κοινότητα αλλάζει ραγδαία. Ένα από τα επώδυνα σημεία που αναφέρθηκαν πρόσφατα είναι η αποζημίωση που δόθηκε στην κτηνιατρική ομάδα. Παραδόξως, η αποζημίωση δεν είναι ο μεγαλύτερος στρεσογόνος παράγοντας ή λόγος για την εναλλαγή των εργαζομένων.1 Ναι, ο καθένας θα πρέπει να αμείβεται με έναν λογικό μισθό για τα καθήκοντα και τις δεξιότητές του. Εάν δεν συναντάτε ενεργά με τα μέλη της ομάδας, δεν εξετάζετε τα αποτελέσματά τους και δεν προσαρμόζετε την αποζημίωση για τον πληθωρισμό και τη συμβολή τους στην εμπειρία, αυτό είναι ένα από τα πρώτα σημεία για να ξεκινήσετε. Πάρα πολλές πρακτικές εμπίπτουν στην κατηγορία όπου η ομάδα δεν γνωρίζει πού ταιριάζουν στο γενικό όραμα της πρακτικής και πώς οι προσπάθειές τους συμβάλλουν στη συνολική επιτυχία της πρακτικής. Όταν ένα μέλος της ομάδας αισθάνεται ότι εκτιμάται και γνωρίζει τους στόχους του στην πράξη, η εστίαση στην αποζημίωση γίνεται λιγότερο συζήτηση, ειδικά όταν ο ιδιοκτήτης το αναφέρει συχνά.

Υπάρχει μεγάλη έμφαση στην αποζημίωση, επειδή υπάρχουν ασυνέπειες με τον τρόπο πληρωμής των ανθρώπων και για το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα οι άνθρωποι θα στρέφουν τα μάτια τους. Όταν κάποιος αποζημιωθεί σωστά, υπάρχουν πολλά άλλα πράγματα που μπορεί να αποσπάσουν την προσοχή και να δυσαρεστήσουν τα μέλη της ομάδας. Ένας από τους μεγαλύτερους παράγοντες είναι η εμπιστοσύνη τους στο πώς να διαχειρίζονται τα καθημερινά τους οικονομικά και να είναι καλύτερα προετοιμασμένοι για το μέλλον. Για το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, οι άνθρωποι ενθαρρύνονται να σπουδάσουν, να πάνε στο κολέγιο και να ξεκινήσουν τη σταδιοδρομία τους. Πώς όμως να διαχειριστείτε αποτελεσματικά τα οικονομικά;

Ακούμε ξανά και ξανά ότι οι κτηνιατρικές σχολές δεν προσφέρουν καθόλου ή ανεπαρκή οικονομική κατάρτιση. Τα φοιτητικά δάνεια ξεφεύγουν από τον έλεγχο και οι κατευθυντήριες γραμμές για το πόσο θα πρέπει να δανείζονται οι φοιτητές, μαζί με τη μελλοντική τους ευθύνη να αποπληρώσουν αυτά τα δάνεια, εξαφανίζονται. Τα φοιτητικά δάνεια γίνονται μεγάλο μέρος της ζωής των ανθρώπων επειδή δεν έχουν τα κεφάλαια να πληρώσουν για την εκπαίδευσή τους. Το πρόβλημα είναι όταν δεν υπάρχουν κατευθυντήριες γραμμές για το τι δίδακτρα μπορούν να χρεώνουν τα σχολεία και τα φοιτητικά δάνεια είναι αρκετά εύκολο να ληφθούν. Ακόμη και οι κτηνιατρικοί τεχνικοί και άλλοι μπορεί να βρεθούν σε παρόμοια κατάσταση όπου φαίνεται αδύνατο να αποπληρώσουν όσα οφείλουν.

Έχοντας όλα αυτά κατά νου, ο καλύτερος τρόπος για να αναπτύξετε την ομάδα σας είναι να βεβαιωθείτε ότι έχει τα κατάλληλα εργαλεία για να χειριστεί τις καθημερινές πιέσεις και να οργανωθεί για να εκμεταλλευτεί όσο το δυνατόν περισσότερες ευκαιρίες με την πάροδο του χρόνου. Υπάρχει μεγάλη εστίαση στην παροχή λογαριασμών συνταξιοδότησης, ασφάλισης υγείας, αποζημίωσης CE, αλλά δεν υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι που μιλούν για ουσιαστική επιρροή και αλλαγή των σχέσεων των ανθρώπων με τα χρήματα.

Πέρα από την απλή επένδυση, υπάρχουν προγράμματα που μπορούν να εκπαιδεύσουν την ομάδα σας. Μερικά προγράμματα έχουν αρχίσει να εισάγονται, αλλά ενθαρρύνει τους ανθρώπους να επενδύσουν, να κατανοήσουν τον κίνδυνο, αλλά να αγνοήσουν τα περισσότερα άλλα κρίσιμα μέρη. Αυτό περιλαμβάνει πώς προστατεύονται σε περίπτωση τροχαίου ατυχήματος, απροσδόκητης ασθένειας ή τραυματισμού, απροσδόκητων εξόδων που εμφανίζονται χωρίς ταμείο έκτακτης ανάγκης ή πράγματα όπως η εξοικονόμηση χρημάτων, η εξόφληση του χρέους και η διατήρηση ενός ισορροπημένου τρόπου ζωής. Υπάρχουν περίπου 19 βασικοί τομείς των οικονομικών κάποιου και η εστίαση είναι συνήθως σε 3-4 από αυτούς.

Η οικονομική ευημερία μπορεί να προσφερθεί με πολλούς τρόπους και ο πιο αποτελεσματικός είναι να προσφέρουμε ενεργά κάτι στην ομάδα. Ναι, οι λογαριασμοί συνταξιοδότησης μπορούν να συνοδεύονται από βασικές γνώσεις προγραμματισμού συνταξιοδότησης και επενδύσεων. Αυτό είναι επωφελές για όσους είναι οικονομικά στριμωγμένοι. Μεγαλύτερος αντίκτυπος προκύπτει όταν ο ιδιοκτήτης ενθαρρύνει και ενθαρρύνει ενεργά την ομάδα να συμμετάσχει. Ας ρίξουμε μια γρήγορη ματιά σε μερικούς από τους σημαντικούς τομείς που οι άνθρωποι πρέπει να εξετάσουν και να σχεδιάσουν.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Αυτός είναι ένας τομέας όπου οι περισσότεροι άνθρωποι αγοράζουν κάτι και σημειώνουν ένα πλαίσιο χωρίς να γνωρίζουν την επίδραση πάνω τους. Η εταιρεία αυτοκινήτων τους είπε να λάβουν ένα ορισμένο ποσό ευθύνης και «πλήρη κάλυψη» του οχήματος. Η δουλειά προσφέρει ασφάλιση αναπηρίας, αλλά δεν ξέρουν πόσο εισόδημα καλύπτει ή ποια γεγονότα θα ωθήσουν κάποιον να αρχίσει να λαμβάνει πληρωμές. Αυτή είναι μια περιοχή όπου μπορεί να συμβούν καταστροφικές απώλειες και οι περισσότεροι άνθρωποι προστατεύονται δραματικά.

Χρηματοοικονομική ροή

Το μεγαλύτερο μέρος της κοινωνίας αρχίζει να αγοράζει πράγματα όπως σπίτι, αυτοκίνητο και απόλαυση της ζωής από τον πρώτο του μισθό. Η κύρια εστίαση είναι στην καθημερινή ζωή και ίσως στην εξόφληση του χρέους το συντομότερο δυνατό. Όταν υπάρχει μικρή ή καθόλου δομή, οι άνθρωποι έχουν υποχρηματοδοτήσει τα κεφάλαια έκτακτης ανάγκης, ανησυχούν για την επαλήθευση διαβίωσης και χάνουν πολλές ευκαιρίες στη ζωή.

Διαχείριση χρέους

Συχνά μας λένε ότι το χρέος είναι κακό. Αλλά γιατί είναι αυτό; Το χρέος είναι κακό γιατί συχνά γίνεται κατάχρηση. Οι προσφορές πιστωτικών καρτών αποστέλλονται συνεχώς, ο δανεισμός είναι εύκολος και οι άνθρωποι θα εξακολουθούν να προσπαθούν να απολαμβάνουν αυτά τα πράγματα στη ζωή τους χωρίς χρήματα. Το χρέος είναι καλό όταν χρησιμοποιείται σωστά, και είναι σημαντικό να βρεθεί μια ισορροπημένη προσέγγιση για το πότε να χρησιμοποιείται το χρέος και πότε να αποπληρωθεί το χρέος.

Οικοδομικά περιουσιακά στοιχεία

Το πρώτο μέρος που σκέφτονται οι περισσότεροι να εξοικονομήσουν χρήματα είναι σε έναν λογαριασμό συνταξιοδότησης. Αυτό θα μπορούσε να οφείλεται στη συνεχή προώθηση που λέει στους ανθρώπους πού αποταμιεύουν για το μέλλον. Υπάρχουν βραχυπρόθεσμοι, μεσοπρόθεσμοι και μακροπρόθεσμοι στόχοι που οι άνθρωποι συνήθως δεν ορίζουν με σαφήνεια. 3 παράγοντες που πρέπει να λαμβάνονται υπόψη όταν τα κτίρια του ενεργητικού είναι οι φόροι, ο κίνδυνος και η οικονομική προσιτότητα.

Υπάρχουν τρόποι για να κάνετε αυτό το είδος προπόνησης όπου η ομάδα είναι διαθέσιμη και έχει προκαθορισμένες ώρες για να παρέχει υποστήριξη ένας προς έναν. Αν θέλετε να ενισχύσετε την κουλτούρα και να μειώσετε το άγχος για την ομάδα σας, αυτό είναι ένα μέρος που δεν πρέπει να αγνοηθεί. Το καλύτερο μέρος για να ξεκινήσετε για να χτίσετε τη συνολική εμπιστοσύνη των ομάδων στα οικονομικά τους είναι να τους προσφέρετε εργαλεία. Είναι πιο σημαντικό να βρείτε τους κατάλληλους πόρους και ανθρώπους που θα τους προσφέρετε. Εάν βρίσκεστε σε μια θέση όπου η αποζημίωση είναι ένα μεγάλο ζήτημα ή θέλετε απλώς να προσφέρετε περισσότερα για την ομάδα, θα πρέπει να αρχίσετε να αναζητάτε την εκπαίδευση για τη χρηματοδότηση της ομάδας.

Αναφορά

  1. Johnson S. 12 μυστικά για ευτυχισμένους υπαλλήλους χωρίς αύξηση. Business News Daily. 23 Ιανουαρίου 2023. Ανακτήθηκε στις 25 Ιανουαρίου 2023.

Ο Tom Seeko συνεργάζεται με ιδιοκτήτες ιατρείου και κτηνιάτρους από το 2014. Είναι συνιδρυτής της Florida Veterinary Advisors, Certified Exit Planner (CExP), σύμβουλος οικονομικών επιχειρήσεων και προσωπικού και οικοδεσπότης του podcast Smarter Vet Financial, το οποίο συνεργάζεται με κτηνιάτρους σε όλες τις ΗΠΑ. .

Αυτό το υλικό προορίζεται για γενική δημόσια χρήση. Με την παροχή αυτού του περιεχομένου, η Park Avenue Securities LLC δεν αναλαμβάνει να παρέχει επενδυτικές συμβουλές ή συστάσεις για οποιοδήποτε συγκεκριμένο άτομο ή κατάσταση ή να ενεργεί με άλλο τρόπο ως καταπιστευματοδόχος. Επικοινωνήστε με τον οικονομικό αντιπρόσωπό σας για καθοδήγηση και πληροφορίες σχετικά με την ατομική σας κατάσταση. Η Guardian, οι θυγατρικές της, οι αντιπρόσωποι και οι υπάλληλοί της δεν παρέχουν φορολογικές, νομικές ή λογιστικές συμβουλές. Συμβουλευτείτε έναν φοροτεχνικό, νομικό ή λογιστή σχετικά με την ατομική σας κατάσταση. Αυτό το υλικό περιέχει τις απόψεις του συγγραφέα, αλλά δεν αντικατοπτρίζει απαραίτητα τις απόψεις του PAS ή του Guardian. Εγγεγραμμένος εκπρόσωπος και οικονομικός σύμβουλος της Park Avenue Securities LLC (PAS). Προϊόντα χρεογράφων και συμβουλευτικές υπηρεσίες που προσφέρονται μέσω της PAS, μέλους FINRA, SIPC. Οικονομικός αντιπρόσωπος της The Guardian Life Insurance Company of America (Guardian), Νέα Υόρκη, NY Η PAS είναι μια εξ ολοκλήρου θυγατρική της Guardian. Η Florida Veterinary Consultants δεν είναι θυγατρική ή θυγατρική της PAS ή του Guardian. Η Florida Veterinary Advisors δεν έχει εγγραφεί ως Εγγεγραμμένος Σύμβουλος Επενδύσεων σε καμία πολιτεία ή στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ. Τα άτομα που συνδέονται με τους Κτηνιατρικούς Σύμβουλους της Φλόριντα δεν διαθέτουν εξειδικευμένες άδειες ή προσόντα για την παροχή χρηματοοικονομικών υπηρεσιών σε επαγγελματίες κτηνιάτρους. Άδεια Ασφάλισης CA #0K80141. 2022-142264 (Επ. 24/8)

Leave a Comment