Μειώστε τα οικονομικά σας προβλήματα στο μισό μαθαίνοντας συμβουλές για τον προϋπολογισμό της λίστας με τα παντοπωλεία σας

Το Azalea Mountain Store εξυπηρετεί τη μικρή κοινότητα της Azalea του Όρεγκον ως παντοπωλείο και τόπος συγκέντρωσης της κοινότητας. Πίστωση: Samantha Swindler μέσω TNS

Το κούρεμα κουπονιών γύρω από το τραπέζι της κουζίνας μπορεί να ανήκει στο παρελθόν, αλλά η Πολιτεία του Οχάιο εξακολουθεί να προσφέρει μερικές συμβουλές και κόλπα στους μαθητές για να εξοικονομήσουν χρήματα σε είδη παντοπωλείου..

Ο Ben Raines, συντονιστής προγράμματος για τη χρηματοοικονομική εκπαίδευση στο Scarlet and Grey Financial, και ο Kent Gordon, τριτοετής οικονομολόγος και διευθυντής καθοδήγησης για την επιχειρηματική αδελφότητα Phi Gamma Nu, πρόσφεραν μερικές συμβουλές για να σπάσετε τον προϋπολογισμό του παντοπωλείου.

Κατανοήστε τις αγοραστικές σας συνήθειες

Προτού δημιουργήσουν έναν προϋπολογισμό για το παντοπωλείο, είναι σημαντικό για τους μαθητές να κατανοήσουν πρώτα τις συνήθειες δαπανών τους, κάτι που ο Gordon είπε ότι μπορεί να επιτευχθεί καταγράφοντας τον λογαριασμό του παντοπωλείου για αρκετές εβδομάδες, υπολογίζοντας τον μέσο όρο του κόστους και, στη συνέχεια, προσδιορίζοντας έναν πρόχειρο προϋπολογισμό για τα παντοπωλεία.

“Η οικονομική κατάσταση του καθενός αλλάζει και μπορεί να αλλάξει σε διάφορους βαθμούς, αλλά είναι σημαντικό να κοιτάξετε πίσω και να προσαρμόζεστε με βάση τις ανάγκες σας και την οικονομική σας κατάσταση”, λέει ο Gordon.

Ο Γκόρντον είπε ότι συνιστά τη χρήση των εργαλείων παρακολούθησης που παρέχουν οι τράπεζες ήδη στις εφαρμογές τους για mobile banking. Πολλές τράπεζες έχουν προγράμματα που κατηγοριοποιούν τα έξοδα και εμφανίζουν γραφήματα και γραφήματα που δείχνουν πόσα δαπανώνται σε καθεμία.

Δημιουργήστε αποτελεσματικούς στόχους

Κάποτε κέρδισαν έναν στρατηγό Για να κατανοήσουν τον προϋπολογισμό τους, οι μαθητές μπορούν να χρησιμοποιήσουν συγκεκριμένες τεχνικές για να τους βοηθήσουν να επιτύχουν τους οικονομικούς τους στόχους.

Ο Gordon είπε ότι χρησιμοποιεί συχνά το πλαίσιο στόχων SMART για να αναλύσει τον προϋπολογισμό σε πέντε πρότυπα — συγκεκριμένα, μετρήσιμα, εφικτά, σχετικά και χρονικά. Σε αυτό το πλαίσιο, οι μαθητές πρέπει να δημιουργήσουν έναν ρεαλιστικό προϋπολογισμό με ακριβή ποσά σε δολάρια για να παρακολουθήσουν και να επιτύχουν τους οικονομικούς τους στόχους μέχρι το τέλος του έτους. Ενθαρρύνει τους ανθρώπους να εφαρμόσουν αυτούς τους στόχους στον προϋπολογισμό τους για τα τρόφιμα.

Πιάτα περιγράμματος

Οι μαθητές μπορούν να εξοικονομήσουν χρήματα αγοράζοντας μόνο αυτά που χρειάζονται αντί να τα σπαταλούν τρώγοντας υπερβολικά.

Βλέποντας ένα οπτικό ημερολόγιο γευμάτων μπορεί να ενθαρρύνει τους ανθρώπους να διακλαδώσουν και να δοκιμάσουν περισσότερες συνταγές, είπε ο Gordon, κάτι που μπορεί να βοηθήσει τους μαθητές να δημιουργήσουν μια πιο προσεκτική λίστα αγορών ή να περιορίσουν πόσο συχνά τρώνε έξω.

«Νομίζω ότι πολλοί άνθρωποι μπορούν να παρασυρθούν αν περάσουν από κάτι και το ρίξουν στο καρότσι», είπε ο Γκόρντον. “Ένας καλός τρόπος λοιπόν για να αποφύγετε να ξοδέψετε περισσότερα από όσα χρειάζεστε είναι να έχετε μια καλή ιδέα για το τι πρόκειται να αγοράσετε.”

Αναπτύξτε τη μαγειρική σας νοοτροπία

Με τόσα πολλά εστιατόρια που βρίσκονται κοντά στην πανεπιστημιούπολη, μπορεί να φαίνεται δύσκολο να βασιστείτε σε αυτά για ευκολία. Αλλά αυτά τα γεύματα είναι εφάπαξ αγορές αθροίζεται με την πάροδο του χρόνου και ο Raines είπε ότι η εκμάθηση μαγειρέματος δημιουργεί εμπιστοσύνη τόσο στην κουζίνα όσο και στους διαδρόμους του παντοπωλείου.

Ο Ρέινς είπε ότι ένας τρόπος για να προσεγγίσετε την εκμάθηση μαγειρικής είναι να επιλέξετε μια συνταγή και να τη χωρίσετε σε μικρότερα βήματα. Μόλις οι μαθητές εντοπίσουν τα βήματα για την προετοιμασία ενός γεύματος, μπορούν να μάθουν να προετοιμάζουν μία μερίδα τη φορά.

«Δεν χρειάζεται να είσαι σεφ με αστέρι Michelin», είπε ο Ρέινς. «Αλλά αν μπορείτε να μάθετε να ψιλοκόβετε ένα κρεμμύδι αυτή την εβδομάδα και να μαγειρεύετε ρύζι την επόμενη εβδομάδα, είστε σε καλό δρόμο για να γίνετε ο ίδιος ένας έμπειρος σεφ».

Μάθετε για τους διαθέσιμους πόρους

Εκτός από τη μέθοδο βήμα προς βήμα για την κατανομή του προϋπολογισμού του παντοπωλείου, οι μαθητές έχουν άλλους πόρους για τη μείωση του κόστους των τροφίμων. Η Buckeye Food Alliance είναι ένα ντουλάπι τροφίμων που διευθύνεται από φοιτητές με το σύνθημα “No Buckeye Goes Hungry”. Ο οργανισμός βρίσκεται στη Σουίτα 150 του Lincoln Tower και είναι ανοιχτός Τρίτη-Παρασκευή ή Δευτέρα στο St. Mary’s στη λεωφόρο Woodruff. Ανοιχτά στην εκκλησία Stephens.

Ο Raines είπε ότι οι μαθητές μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτόν τον πόρο ως συμπλήρωμα δικα τους Εξοικονομήστε τον προϋπολογισμό σας αγοράζοντας κάποια είδη παντοπωλείου στο κατάστημα αντί να έρθετε στο BFA άλλες ανάγκες.

Leave a Comment