Μεγάλες εταιρείες της Λουιζιάνα ενώνουν τις δυνάμεις τους για να ξεκινήσουν συνασπισμό για την αντιμετώπιση του κόστους ασφάλισης υγείας – InsuranceNewsNet

«Χρειάζεται λίγο», είπε ο Skisak. «Αλλά αυτό που είναι σημαντικό είναι να ενωθούν οι εργοδότες και να αρχίσουν να εργάζονται πάνω σε αυτό, διαφορετικά δεν θα αλλάξει τίποτα».

Γενική ανησυχία

Ο συνασπισμός προέκυψε από τη σύνοδο στρατηγικού σχεδιασμού του μη κερδοσκοπικού οργανισμού για την εποχή COVID Μπατόν Ρουζ ονομάστηκε Φόρουμ για την ποιότητα της υγείας της Λουιζιάνα, που αποτελείται από εργοδότες, παρόχους υγειονομικής περίθαλψης και ασφαλιστικές εταιρείες. Αποστολή του είναι η βελτίωση της υγειονομικής περίθαλψης και των αποτελεσμάτων υγείας στην πολιτεία.

“Ρωτήσαμε τα μέλη μας ποιο είναι το μεγαλύτερο σημείο πόνου στον κλάδο σας και υπάρχει κάτι στο οποίο πρέπει να εστιάσουμε;” αυτός είπε Cindy Munn, Διευθύνων Σύμβουλος του φόρουμ. «Ήταν ομόφωνη ότι δυσκολεύονταν με το κόστος υγειονομικής περίθαλψης και ήθελαν βοήθεια για τη μείωση του κόστους».

Τα επόμενα δύο χρόνια, το φόρουμ άρχισε να χτίζει έναν συνασπισμό με βάση τις επιχειρήσεις.

Οι μεγάλες, αυτοασφαλισμένες εταιρείες ήταν ένας προφανής στόχος, επειδή συμβάλλουν απευθείας με γιατρούς και νοσοκομεία για την παροχή ιατρικής περίθαλψης και αναλαμβάνουν τον κίνδυνο της φροντίδας των εργαζομένων τους. Ως αποτέλεσμα, έχουν μεγαλύτερο κίνητρο για τη διαχείριση του κόστους υγειονομικής περίθαλψης από ό,τι οι εργοδότες που συναλλάσσονται με τρίτους πληρωτές, όπως μια ασφαλιστική εταιρεία.

Αυτό δεν είναι μικρό πράγμα. Μεταξύ 2010 και 2019, οι δαπάνες για την υγειονομική περίθαλψη σε ολόκληρη τη χώρα αυξήθηκαν κατά περισσότερο από 4% ετησίως. Ίδρυμα Οικογένειας Kaiser. Αυξήθηκε πάνω από 9% μεταξύ 2019 και 2020 λόγω του COVID.

Φέτος, οι δαπάνες των μελών του συνασπισμού αυξήθηκαν κατά περίπου 6%.

Για ελπίδα– είναι βασικό είμαι χαρούμενοςμπορεί σχεδόν να ειπωθεί 30 εκατομμύρια δολάρια Φέτος, σύμφωνα με το σχέδιο της εταιρείας, περίπου 5.000 εργαζόμενοι και τα εξαρτώμενα μέλη τους θα καλυφθούν για έξοδα υγειονομικής περίθαλψης. Frank LaBicheΔιευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού είμαι χαρούμενος.

Για Μπατόν Ρουζ– είναι βασικό Turner IndustriesΤο κόστος υγείας θα προκύψει σε ένα εταιρικό σχέδιο με περίπου 20.000 καλυμμένες ζωές 100 εκατομμύρια δολάρια σύμφωνα με το 2022 Νταν Μπερκςαντιπρόεδρος παραχωρήσεων σε εταιρεία βιομηχανικών κατασκευών.

Η Turner, η οποία έχει ήδη δημιουργήσει τα δικά της εσωτερικά προγράμματα υγείας και ευεξίας για να προσπαθήσει να διατηρήσει τους υπαλλήλους της πιο υγιείς, ήταν η πρώτη εταιρεία που εντάχθηκε στον συνασπισμό. Ο Burke έχει συμβάλει ενεργά στην ανάπτυξη της προσπάθειας και στην προσέλκυση άλλων εργοδοτών. Είπε ότι είναι σημαντικό για τις μεγάλες εταιρείες να συνεργαστούν για να επωφεληθούν από τις ευκαιρίες συλλογικών διαπραγματεύσεων.

«Οι εργοδότες έχουν αποποιηθεί την ευθύνη τους με πολλούς τρόπους, επειδή η πλοήγηση στην υγειονομική περίθαλψη είναι τόσο περίπλοκη και μπερδεμένη», είπε. “Αυτό είναι ένα από τα πράγματα που προσπαθούμε να κάνουμε μέσω του συνασπισμού – να φέρουμε περισσότερη διαφάνεια στους εργοδότες για να κατανοήσουν τι πληρώνουν και πώς να αξιολογούν τους παρόχους.”

Η συνεργασία είναι το κλειδί

Μια ποικιλία νέων διαδικτυακών εργαλείων διευκολύνει την εκτίμηση τόσο του κόστους όσο και της αξίας της παροχής υγειονομικής περίθαλψης. Τα εργαλεία, που συγκεντρώνονται από δημόσια διαθέσιμα δεδομένα, όπως οι αναφορές κόστους Medicare και Medicaid που πρέπει να υποβάλλουν τα νοσοκομεία στην ομοσπονδιακή κυβέρνηση, βοηθούν τους εργοδότες να αξιολογούν τους διάφορους παρόχους στην αγορά τους, ώστε να μπορούν να λάβουν καλύτερες αποφάσεις αγοράς.

Οι πάροχοι λένε ότι θέλουν να συμμετάσχουν στη συζήτηση και εντάσσονται στον συνασπισμό. Μέχρι τώρα, Ochsner Health και Γενικό Νοσοκομείο Μπατόν Ρουζ υπέγραψαν και άλλοι πρότειναν ότι ενδιαφέρονται.

Ασφαλιστικές εταιρείες, συμπεριλαμβανομένων Blue Cross και Louisiana Blue Shield, συμμετέχουν επίσης. Ο Munn είπε ότι είναι σημαντικό να έχουμε τη συμβολή όλων των ενδιαφερομένων κατά την προσπάθεια επίλυσης του προβλήματος.

«Καλωσορίζουμε τους παρόχους στο τραπέζι και τις ασφαλιστικές εταιρείες επίσης», είπε ο Munn. «Θα πρέπει να είναι μια προσπάθεια που θα καθοδηγείται από τον εργοδότη, αλλά θέλουμε να είναι επαγγελματική, με σεβασμό και συνεργασία».

Ενώ η αρχική εστίαση του συνασπισμού είναι στη δημιουργία διαλόγου και εκπαίδευσης, ένας στόχος είναι να διερευνήσει τη δημιουργία ενός στενού δικτύου παρόχων.

Σύμφωνα με τον Skisak, ορισμένοι συνασπισμοί έχουν περιορίσει το κόστος υγειονομικής περίθαλψης κατά 20-30% ετησίως. Health Buyers Business Group σε Καλιφόρνια θεωρείται συχνά ως μοντέλο. Άλλα αξιοσημείωτα παραδείγματα είναι Φόρουμ εργοδοτών της Ιντιάναο Ο Συνασπισμός Μέμφις και Ουάσιγκτον Health Alliance.

Μπείτε στον συνασπισμό Χιούστον εξακολουθεί να εργάζεται σε μια λίστα παρόχων που θα συμμετάσχουν όταν ξεκινήσει το δίκτυό της το 2024.

Περιορισμένη επιλογή

Όπως υποδηλώνει το όνομα, μέρος του προβλήματος με τα στενά δίκτυα είναι ότι περιορίζουν τους παρόχους που μπορούν να συμμετέχουν, γεγονός που περιορίζει την επιλογή των ασθενών μεταξύ των γιατρών.

Ακριβώς όπως στους ασθενείς και τους εργοδότες δεν αρέσει το αυξανόμενο κόστος υγειονομικής περίθαλψης, δεν τους αρέσει να τους λένε ότι δεν μπορούν να πάνε στον τρέχοντα γιατρό τους εάν αυτός ο πάροχος δεν είναι σε δίκτυο.

Οι διοργανωτές του συνασπισμού αναγνωρίζουν ότι αυτό είναι ένα πιθανό πρόβλημα, αλλά είναι ένας από τους μόνους τρόπους ελέγχου του κόστους στο τρέχον κλίμα. ΗΠΑ σύστημα υγείας.

«Είναι δύσκολο να εξοικονομήσεις χρήματα αν κάθε νοσοκομείο και γιατρός είναι στο ασφαλιστικό σου πρόγραμμα», είπε Cadence Insurance σύμβουλος παροχών Κέρι Ντρέικ, που βοήθησε στην οργάνωση του συνασπισμού. «Η εξοικονόμηση πόρων έρχεται όταν οι εργοδότες μπορούν να κατευθύνουν τους ασθενείς σε μια μικρή ομάδα παρόχων που είναι πρόθυμοι να δεχτούν λιγότερα με αντάλλαγμα περισσότερο όγκο».

Ένας τρόπος για να ξεπεραστεί το εμπόδιο ενός περιορισμένου δικτύου είναι να δημιουργηθεί ένα κλιμακωτό δίκτυο που πληρώνει περισσότερα εάν ένας ασθενής πάει σε έναν προτιμώμενο πάροχο υψηλής αξίας και χαμηλότερου κόστους έναντι ενός ιατρού ή νοσοκομείου εκτός δικτύου.

Η τιμολόγηση βάσει παραπομπής είναι μια άλλη επιλογή όπου ο εργοδότης συμφωνεί να πληρώσει ένα σταθερό ποσό για μια συγκεκριμένη διαδικασία ή επίσκεψη στο γραφείο και αφήνει στον εργαζόμενο να ψωνίσει και να βρει την καλύτερη προσφορά.

«Αλλά αυτό το είδος των πραγμάτων ρίχνει τους υπαλλήλους στους λύκους, επομένως δεν είναι απαραίτητα κάτι που θέλετε να κάνετε», είπε ο Burke, «Είναι ένα παράδειγμα αυτού που πρόκειται να μάθουμε και να συζητήσουμε».

Η πολιτική και η νομοθετική υπεράσπιση είναι επίσης σημαντικές λειτουργίες που μπορούν να παίξουν οι συνασπισμοί. Σε ΧιούστονΟ όμιλος του Skisak δραστηριοποιήθηκε στην επεξεργασία νομοθεσίας που θα απαιτούσε από τους παρόχους να παρέχουν πιο εύκολα πληροφορίες κόστους στους εργοδότες.

«Υπάρχουν τόσα πολλά διαφορετικά πράγματα», είπε ο Skisak. “Δεν είναι κάτι που συμβαίνει εν μία νυκτί. Αλλά ο συνασπισμός πρέπει να είναι μια συλλογικότητα με πολλούς εργοδότες να μιλούν με το ίδιο μήνυμα.”

Leave a Comment