Λάθη διάρκειας ασφάλισης ζωής προς αποφυγή

Vertical-494098247.jpg
Η ασφάλιση διάρκειας ζωής είναι μια δημοφιλής επιλογή για πολλούς ανθρώπους λόγω του χαμηλού κόστους και των ευέλικτων χρονικών πλαισίων.

Getty Images/iStockphoto


Η ασφάλεια ζωής είναι μια από τις πιο σημαντικές οικονομικές προστασίες που μπορείτε να αγοράσετε.

Για μια μηνιαία πληρωμή σε έναν πάροχο, μπορείτε να προστατεύσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα σε περίπτωση θανάτου με ένα εφάπαξ ποσό. Ανάλογα με την πολιτική τύποςμπορείτε επίσης να αποκτήσετε πρόσβαση στον λογαριασμό σας ως εναλλακτική λύση σε μετρητά όσο ζούσε.

Είναι γνωστή ως ασφάλιση ζωής που διαρκεί για όλη τη ζωή του ασφαλισμένου (και συνοδεύεται από αποθεματικό μετρητών). ασφάλιση ολόκληρης ζωής. Ασφάλιση ζωής διάρκειας, εν τω μεταξύ, δεν επιτρέπει στους ασφαλισμένους να αποκτήσουν χρήματα. Περιορίζεται επίσης σε συγκεκριμένο χρονικό πλαίσιο της ζωής του ασφαλισμένου (εξ ου και η ονομασία «όρος»).

Η ασφάλιση διάρκειας ζωής είναι μια δημοφιλής επιλογή για πολλούς ανθρώπους λόγω του χαμηλού κόστους και των ευέλικτων χρονικών πλαισίων. Αλλά όπως πολλά άλλα χρηματοοικονομικά προϊόντα και υπηρεσίες, είναι σημαντικό να κατανοήσετε πλήρως τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα αυτού του είδους ασφάλισης για να έχετε το πλήρες όφελος.

Εάν είστε στην αγορά για ασφάλιση διάρκειας ζωής, ξεκινήστε λαμβάνοντας μια δωρεάν προσφορά, ώστε να γνωρίζετε ακριβώς τι θα κοστίσει.

Λάθη διάρκειας ασφάλισης ζωής προς αποφυγή

Σκέφτεστε να αγοράσετε ασφάλιση ζωής διάρκειας; Για να εξασφαλίσετε το καλύτερο και φθηνότερο πρόγραμμα, θα πρέπει να αποφύγετε αυτά τα λάθη:

Ανυπομονούμε για την αίτησή σας

Η ασφάλεια ζωής ευνοεί τους νέους και υγιείς. Όσο νεότεροι είστε, τόσο περισσότερο θα ανταγωνίζεστε για προσιτές τιμές. Επομένως, μην περιμένετε να κάνετε αίτηση και υποθέστε ότι το κόστος δεν θα επηρεαστεί – θα επηρεαστεί. Μερικές φορές είναι λογικό να κάνετε οικονομία και να αναβάλλετε τις αγορές σας όταν έχετε λίγα περισσότερα χρήματα στο πορτοφόλι σας. Αυτό δεν συμβαίνει με την ασφάλεια ζωής.

Καθώς μεγαλώνετε και η υγεία σας επιδεινώνεται, θα θεωρείστε πιο επικίνδυνοι να ασφαλίσετε. Αυτός ο κίνδυνος (εάν έχετε λάβει έγκριση για κάλυψη) θα αντικατοπτρίζεται σε υψηλότερα ασφάλιστρα. Αλλά αν ενεργήσετε τώρα όταν είστε νεότεροι από πριν, είναι πιο πιθανό να έχετε χαμηλότερο επιτόκιο.

Δεν είστε σίγουροι πόσο θα κοστίσει μια πολιτική; Μπορείτε να λάβετε μια δωρεάν εκτίμηση τώρα.

Λήψη πολιτικής για πολύ σύντομο χρονικό διάστημα

Η ασφάλιση διάρκειας ζωής είναι γνωστή για την ευελιξία και την ευκολία χρήσης της. Εξαιτίας αυτού, ορισμένοι αιτούντες μπορεί να υποτιμήσουν πόση κάλυψη χρειάζονται. Αυτό μπορεί να είναι προβληματικό επειδή τα συμβόλαια ασφάλισης ζωής διάρκειας τείνουν να είναι πιο ακριβά στην ανανέωση από το αρχικό τους κόστος. Γι’ αυτό είναι σημαντικό να έχετε το σωστό χρονικό πλαίσιο, ακόμα κι αν είναι λίγο μεγαλύτερο από όσο χρειάζεται.

Για να γίνει αυτό με επιτυχία, βοηθά στην ολοκλήρωση μιας ρεαλιστικής αξιολόγησης Τι χρειάζεστε για ασφάλεια ζωής;. Είναι να πληρώσεις το στεγαστικό δάνειο ερήμην σου; Στη συνέχεια, θα πρέπει να αγοράσετε ένα συμβόλαιο για τουλάχιστον πολλά χρόνια για να εξοφλήσετε τον δανειστή. Ή μήπως είναι για να σας βοηθήσει να πληρώσετε για το κολέγιο των παιδιών σας; Τότε θα θέλετε μια αρκετά ισχυρή πολιτική για να το κάνετε.

Μάθετε ακριβώς τι θέλετε να επιτύχει η πολιτική σας και, στη συνέχεια, επιλέξτε έναν όρο που θα σας βοηθήσει να το κάνετε αυτό.

Δεν λαμβάνετε αρκετή κάλυψη

επειδή κόστος ασφάλισης ζωής οι πολιτικές είναι συχνά λογικές, ορισμένοι αιτούντες μπορεί να είναι ευχαριστημένοι με μικρότερα ποσά κάλυψης. Αλλά αυτό είναι λάθος σκέψη. Το κόστος για ασφάλιση διάρκειας ζωής είναι χαμηλότερο όχι επειδή επιλέγετε κάλυψη 250.000 $ αντί για 300.000 $, αλλά λόγω της ίδιας της δομής του συμβολαίου.

Στην πραγματικότητα, μπορεί να εκπλαγείτε με το πόσο μικρή διαφορά κάνει για εσάς το τελικό κόστος. Μπορείτε να πάρετε μια πολιτική 1 εκατομμύριο δολάρια ή περισσότερο και εξακολουθεί να πληρώνει λιγότερο από 100 $ το μήνα.

Ναι, όσο περισσότερη κάλυψη έχετε, τόσο περισσότερα θα πληρώσετε, αλλά όταν πρόκειται για ασφάλιση ζωής διάρκειας, η διαφορά τιμής μεταξύ των ποσών μπορεί να είναι αμελητέα. Εξερευνήστε τις επιλογές σας, εισαγάγετε μερικά διαφορετικά ποσά και αρχίστε να συγκρίνετε προσφορές.

Συμπέρασμα

Η ασφάλιση διάρκειας ζωής είναι ένα προσιτό και πολύτιμο συμβόλαιο για εκατομμύρια ενήλικες. Ωστόσο, όπως τα περισσότερα χρηματοοικονομικά προϊόντα και υπηρεσίες, υπάρχουν παγίδες που πρέπει να αποφύγετε. Έτσι, αν θέλετε ένα φθηνό συμβόλαιο, μην περιμένετε να κάνετε αίτηση και φροντίστε να λάβετε την κάλυψη για το χρόνο που πραγματικά τη χρειάζεστε. Τέλος, μην ξεγελιέστε από την τιμή — μπορείτε να λάβετε ένα σημαντικό ποσό κάλυψης με ελάχιστο κόστος. Χρησιμοποιήστε τον παρακάτω πίνακα για να συγκρίνετε μερικούς από τους καλύτερους παρόχους τώρα.

Leave a Comment