Κορυφαίες 10 πρακτικές προσωπικών οικονομικών

Οι έμπειροι επενδυτές χρησιμοποιούν όλα τα εργαλεία που έχουν στη διάθεσή τους για να λαμβάνουν τεκμηριωμένες οικονομικές αποφάσεις. Τα βασικά ζητήματα περιλαμβάνουν τον φορολογικό σχεδιασμό και τις επενδύσεις, τον εξατομικευμένο οικονομικό προγραμματισμό και καθοδήγηση, την εξατομικευμένη κατανομή χαρτοφυλακίου, την επιλογή επενδύσεων και την επανεξισορρόπηση. Συνεργαζόμενος με έναν επαγγελματία για το οικονομικό σας τοπίο, η Russell Investments έχει εντοπίσει ένα αποτέλεσμα χαρτοφυλακίου επενδυτών έως +4,83% ετησίως. Καθώς ξεκινάμε τη νέα χρονιά, ακολουθούν 10 στρατηγικές που πρέπει να λάβετε υπόψη για μακροπρόθεσμη οικονομική επιτυχία.

Στα έτη διανομής

1. Καθυστέρηση και μετατροπή της πρόωρης συνταξιοδότησης. Ένα συντονισμένο συνταξιοδοτικό πρόγραμμα παρέχει την ευκαιρία να ελαχιστοποιηθεί ο φόρος διάρκειας ζωής, να μεγιστοποιηθούν οι σταθερές ταμειακές ροές και να μεγιστοποιηθεί η αφορολόγητη ανάπτυξη και εισόδημα. Όταν το χαρτοφυλάκιο έχει φορολογικά δομηθεί κατάλληλα κατά τη διάρκεια των εργάσιμων ετών, οι συνταξιούχοι προ-RMD (απαιτούμενη ελάχιστη κατανομή) μπορούν να αναβάλουν τη λήψη Κοινωνικής Ασφάλισης ενώ μετατρέπουν χρήματα προ φόρων σε Roth και ξοδεύουν φορολογητέα χρήματα.

2. Δωρείστε με σύνεση – Οι περισσότερες δωρεές δεν εκπίπτουν φόρου. Η φορολογική μεταρρύθμιση μείωσε τον αριθμό των νοικοκυριών που αναλύουν τις εκπτώσεις, ωθώντας τους φορολογούμενους να βρουν δημιουργικές νέες στρατηγικές. Η χρήση συνταξιοδοτικών σχεδίων για τη χρηματοδότηση φιλανθρωπικών εισφορών εμφανίστηκε γρήγορα, με πολλούς φορολογούμενους να υιοθετούν στρατηγικές αποταμίευσης ή/και ειδικής φιλανθρωπικής έκπτωσης (QCD).

3. Προσπαθήστε να ελαχιστοποιήσετε τον φόρο κληρονομιάς ακόμα και στη συνταξιοδότηση. Η ελαχιστοποίηση του φόρου καθ’ όλη τη διάρκεια ζωής περιλαμβάνει συχνά την επιλογή της πληρωμής φόρων σε έτη χαμηλού εισοδήματος ως μορφή φορολογικού arbitrage επιταχύνοντας το αναβαλλόμενο εισόδημα σε μεταγενέστερη ημερομηνία. Μπορείτε να βελτιώσετε περαιτέρω αυτή τη στρατηγική κατανέμοντας περιουσιακά στοιχεία κεφαλαίου (ρίσκου) σε αφορολόγητους λογαριασμούς Roth.

Εσκεμμένη και εξατομικευμένη διαχείριση επενδύσεων

4. Μην συμβιβάζεστε με μια προσέγγιση που ταιριάζει σε όλους στη διαχείριση επενδύσεων. Οι αποφάσεις διαχείρισης επενδύσεων πρέπει πάντα να προκύπτουν από το σχέδιό σας και να συμπληρώνουν τον ισολογισμό, τους προσωπικούς στόχους, τις ανάγκες ρευστότητας και το φορολογικό σας σενάριο.

5. Κατανοήστε τον ρόλο του σταθερού εισοδήματος και γιατί είναι κατάλληλο για το χαρτοφυλάκιό σας. Η ύπαρξη του σωστού μείγματος ομολόγων επιτυγχάνει σημαντικούς στόχους: ρευστότητα, δημιουργία εισοδήματος, αντιστοίχιση υποχρεώσεων και διαφοροποίηση. Η σύνθεση ομολόγων είναι πολύ σημαντική για πολλούς επενδυτές, ειδικά για εκείνους που θέλουν να δημιουργήσουν εισόδημα από τα χαρτοφυλάκιά τους σύντομα.

6. Εξαλείψτε τον μη αντισταθμισμένο κίνδυνο από το χαρτοφυλάκιό σας. Η διαφοροποίηση χαρτοφυλακίου μεταξύ μη συσχετισμένων κατηγοριών περιουσιακών στοιχείων μειώνει τη μεταβλητότητα. Η κατασκευή επαγγελματικού χαρτοφυλακίου μειώνει τον περιττό κίνδυνο χωρίς να θυσιάζει την απόδοση περιορίζοντας την έκθεση σε καταστροφικές, αποτυχίες μιας εταιρείας ή του συγκεκριμένου κλάδου.

Στα χρόνια συλλογής

7. Αξιολογήστε τις επενδύσεις και τις επιχειρηματικές ευκαιρίες με σύνεση. Μεγιστοποιήστε την εταιρική σας αξία κατά τη διάρκεια της ζωής σας όταν λαμβάνετε αποφάσεις για την απασχόληση και το κεφάλαιο. Συμβουλευτείτε έναν ειδικό για να κατανοήσετε τις διαφορές μεταξύ μιας θέσης W2 έναντι ενός ανεξάρτητου εργολάβου, τα οφέλη και τη χρονική αξία του χρήματος.

8. Χρησιμοποιήστε το χρέος με σύνεση – δεν είναι όλα τα χρέη ίσα. Δεν είμαστε υπέρ του χρέους σε υποτίμηση περιουσιακών στοιχείων που συμβάλλει στην υπερβολική δαπάνη. Ωστόσο, το χρέος των επιχειρήσεων, των ακινήτων και της εκπαίδευσης μπορεί να διευρύνει τον πλούτο όταν είναι σωστά δομημένο και θεωρείται κερδοφόρο.

9. Οργανώστε τα οικονομικά του νοικοκυριού για να επωφεληθείτε από το μεταβλητό εισόδημα. Η χρήση αρχών συμπεριφορικής χρηματοδότησης για το σχεδιασμό μιας αυτοματοποιημένης διαδικασίας ταμειακών ροών δημιουργεί πειθαρχία για την αποταμίευση ενώ εξορθολογίζει τις δαπάνες. Μπορούν να καθιερωθούν σταθερές διαδικασίες για την προσαρμογή της μεταβλητότητας στα έξοδα, τις καταθέσεις και τις φορολογικές εκπτώσεις.

10. Συλλέξτε επενδύσεις σε πολλαπλές κατηγορίες φόρων, όχι μόνο προ φόρων. Πολλοί επενδυτές αποταμιεύουν κυρίως σε λογαριασμούς συνταξιοδότησης προ φόρων. Η αγνόηση της φορολογικής μεταχείρισης του Roth είναι κοντόφθαλμη και μπορεί να αυξήσει τον φόρο εφ’ όρου ζωής, να περιορίσει την ευελιξία και να αυξήσει τον κίνδυνο μειωμένης αγοραστικής δύναμης που επιβάλλεται από τις αυξήσεις φόρων.

Δώρο! Σχεδιάστε την κληρονομιά σας. Μπορούν να δημιουργηθούν σημαντικά οφέλη με τον σχεδιασμό του φορολογικού σεναρίου του δικαιούχου και τη σωστή δομή των τύπων λογαριασμών κατά τη διάρκεια ζωής τόσο του αρχικού κατόχου όσο και του δικαιούχου.

Ballast Inc. είναι εγγεγραμμένος στο SEC επενδυτικός σύμβουλος. Η εγγραφή στο SEC δεν υποδηλώνει ότι ένας σύμβουλος έχει αποκτήσει μια συγκεκριμένη ικανότητα ή επίπεδο εμπειρογνωμοσύνης ή ότι είναι μια έγκριση από την SEC. Όλες οι επενδυτικές στρατηγικές έχουν τη δυνατότητα για κέρδη και ζημίες. Η Ballast Inc. δεν ασχολείται με τη δικηγορία ή τη λογιστική. Πάντα να συμβουλεύεστε έναν δικηγόρο ή φοροτεχνικό σχετικά με τη συγκεκριμένη νομική ή φορολογική σας κατάσταση. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το ballastplan.com.

Leave a Comment