Καταπολεμήστε τα προβλήματα υγείας που σχετίζονται με την αιθαλομίχλη με τη σωστή ασφαλιστική κάλυψη – Λεπτομέρειες

Η επικίνδυνη χειμερινή αιθαλομίχλη εξαπλώνεται τώρα σε όλη την Ινδία και δεν επηρεάζει μόνο τις βόρειες πολιτείες αλλά και πόλεις όπως η Βομβάη, η Καλκούτα, το Κανπούρ και η Πάτνα. Η ποιότητα του αέρα στη Βομβάη, ειδικότερα, έχει υποχωρήσει κατακόρυφα τον τελευταίο καιρό, ακόμη χειρότερα από την πρωτεύουσα. Κάθε χειμώνα, ένας συνδυασμός παραγόντων όπως το κάψιμο των καλαμιών, οι χαμηλές θερμοκρασίες, οι εκπομπές άνθρακα από τον μεγάλο αριθμό οχημάτων στο δρόμο και η σκόνη από την κατασκευή υποδομών δημιουργεί αιθαλομίχλη και επιδεινώνει την ποιότητα του αέρα.

Η αιθαλομίχλη ήδη επηρεάζει την ποιότητα ζωής, καθώς πολλοί άνθρωποι φέρονται να υποφέρουν από ιατρικές παθήσεις, όπως προβλήματα με το αναπνευστικό σύστημα, τους πνεύμονες και άλλα όργανα του σώματος. Ορισμένα συμπτώματα περιλαμβάνουν δυσκολία στην αναπνοή, κάψιμο ή συριγμό, άσθμα, ερεθισμό του λαιμού κ.λπ. περιλαμβάνει.

“Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι με την αύξηση του ιατρικού πληθωρισμού, η υγειονομική περίθαλψη είναι ακριβή. Για παράδειγμα, ο πνεύμονας είναι το πιο επηρεασμένο όργανο όταν εκτίθεται σε τοξικό αέρα χρόνο με το χρόνο και η μεταμόσχευση πνεύμονα είναι μια από τις πιο ακριβές διαδικασίες. Rs 35 lakh και 40 lakh Rs στην Ινδία”, είπε ο Rakesh. Jain – Διευθύνων Σύμβουλος, Reliance General Insurance – σε αλληλεπίδραση με τη Zee Business.

Γι’ αυτό είναι τόσο σημαντικό να λάβετε ασφάλιση υγείας που θα σας βοηθήσει να λάβετε την καλύτερη δυνατή ιατρική φροντίδα για εσάς και την οικογένειά σας σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

“Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει ένα ασφαλές ποσό που επαρκεί για την κάλυψη σημαντικών ιατρικών εξόδων όπως το κόστος μιας μεταμόσχευσης οργάνων. Το σχέδιο θα πρέπει επίσης να καλύπτει όλα τα απαραίτητα στοιχεία, συμπεριλαμβανομένων των εξόδων πριν και μετά τη νοσηλεία, καθώς και δαπάνες που σχετίζονται με δωρητές οργάνων. ” είπε ο Jain στο Zee Business.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ | Βαθμολογία CIBIL: Συμβουλές για τη βελτίωση του πιστωτικού σκορ μετά την αθέτηση του δανείου

Λάβετε υπόψη τους παρακάτω παράγοντες πριν αγοράσετε ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο:

Κάλυψη για δότη οργάνων: Το να έχετε ένα χαρακτηριστικό Δωρητή Οργάνων στο σχέδιο υγείας σας μπορεί να είναι ένα όφελος εάν χρειάζεστε μεταμόσχευση οργάνων. Η κάλυψη δωρητή οργάνων θα καλύψει τα ιατρικά έξοδα που σχετίζονται με τη λήψη οργάνου από έναν δότη.

Κάλυψη προνοσοκομειακής και μετανοσοκομειακής περίθαλψης: Τι γίνεται αν πρέπει να υποβληθείτε σε χειρουργική επέμβαση που μπορεί να περιλαμβάνει προεγχειρητικά τεστ φυσικής κατάστασης, μετεγχειρητική παρακολούθηση και φαρμακευτική αγωγή; Όλα αυτά τα έξοδα θα καλύπτονται ασφαλιστικά πριν και μετά τη νοσηλεία.

Πλεονεκτήματα της ασφάλισης υγείας χωρίς μετρητά: Η ασφαλιστική κάλυψη υγείας χωρίς μετρητά σάς βοηθά να λάβετε την καλύτερη θεραπεία χωρίς να ανησυχείτε για την τακτοποίηση μετρητών. Η αγγαρεία της διευθέτησης μετρητών για ιατρικούς λογαριασμούς και της συμπλήρωσης μακροσκελής γραφειοκρατίας σε περίπτωση ιατρικών έκτακτων περιστατικών μπορεί εύκολα να αποφευχθεί εάν χρησιμοποιείτε θεραπεία χωρίς μετρητά, όπου οι πληρωμές καταβάλλονται απευθείας από τον ασφαλιστή.

Νοσοκομειακή αμοιβή: Η νοσηλεία συνεπάγεται διάφορα πρόσθετα έξοδα, τα περισσότερα από τα οποία πρέπει να πληρωθούν σε μετρητά. Το Hospital Cash Cover θα σας παρέχει τα χρήματα που έχετε για να καλύψετε αυτά τα έξοδα χωρίς να χρειάζεται να πληρώσετε από την τσέπη σας.

Μείωση του χρόνου αναμονής για προϋπάρχουσα ασθένεια: Εάν πάσχετε ήδη από οποιαδήποτε αναπνευστική νόσο ή οποιαδήποτε ασθένεια του τρόπου ζωής σας όπως η αρτηριακή πίεση, η υπέρταση, ο διαβήτης κ.λπ. όλα τα οποία θεωρούνται προϋπάρχουσα νόσος (PED). Η κατοχή αυτής της κάλυψης θα σας βοηθήσει να συντομεύσετε την περίοδο αναμονής PED στο πλαίσιο του ασφαλιστηρίου συμβολαίου υγείας σας και να σας επιτρέψει να επωφεληθείτε από τα οφέλη υγειονομικής περίθαλψης που μπορεί να χρειάζεστε.

Διπλασιάστε το όφελος με το πρόσθετο Double Cover: Το κόστος υγειονομικής περίθαλψης αυξάνεται εκθετικά και επομένως η διπλή κάλυψη μπορεί να έχει πολλά πλεονεκτήματα. Το πιο σημαντικό, μειώνει το οικονομικό άγχος, καθώς θα μπορείτε να επωφεληθείτε από διπλάσια κάλυψη για την ίδια αξίωση για να εξασφαλίσετε τη μέγιστη οικονομική προστασία.

Απεριόριστη ανάκτηση ασφαλιστικού ποσού: Η διατήρηση του βασικού ποσού που εγγυάται κατά τη διάρκεια του έτους συμβολαίου είναι υποχρεωτική για τη λήψη ιατρικών παροχών από το πρόγραμμα ασφάλισης υγείας. Η σύναψη συμβολαίου με απεριόριστο συμπλήρωμα ανάκτησης θα σας επιτρέψει να ανακτήσετε το βασικό ασφαλές ποσό που έχει εξαντληθεί κατά τη διάρκεια του έτους συμβολαίου.

Leave a Comment