Θα πρέπει να επενδύσετε στην Booking Holdings (BKNG);

Η L1 Capital International, μια εταιρεία διαχείρισης επενδύσεων, δημοσίευσε την επιστολή επενδυτών «L1 Capital International Fund» για το τρίτο τρίμηνο του 2022. Αντίγραφο του ίδιου μπορείτε να το κατεβάσετε εδώ. Το αμοιβαίο κεφάλαιο επέστρεψε -0,4% καθαρά από προμήθειες το τρίτο τρίμηνο, σε σύγκριση με απόδοση 0,3% για τον δείκτη MSCI World Net Total Return Index σε AUD. Η υποτίμηση του δολαρίου Αυστραλίας έναντι του δολαρίου ΗΠΑ και του ευρώ προστέθηκε στις αναφερόμενες αποδόσεις και τις αποδόσεις αναφοράς του αμοιβαίου κεφαλαίου. Επιπλέον, μπορείτε να ελέγξετε τις 5 κορυφαίες συμμετοχές του ταμείου για να μάθετε τις καλύτερες επιλογές του για το 2022.

L1 Capital International Το τρίτο τρίμηνο του 2022 Investor Letter Booking Holdings Inc. (NASDAQ:BKNG) τόνισε μετοχές όπως Με έδρα το Norwalk, Connecticut, Booking Holdings Inc. (NASDAQ:BKNG) είναι μια παγκόσμια διαδικτυακή ταξιδιωτική εταιρεία. Στις 6 Δεκεμβρίου 2022, η Booking Holdings Inc. Οι μετοχές (NASDAQ:BKNG) έκλεισαν στα 2.042,19 $ ανά μετοχή. Η Booking Holdings Inc. (NASDAQ:BKNG) έχει απόδοση ενός μήνα 9,45% και η μετοχή της έχει χάσει 11,49% σε αξία τις τελευταίες 52 εβδομάδες. Booking Holdings Inc. (NASDAQ:BKNG) έχει κεφαλαιοποίηση 80,329 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

L1 Capital International, Booking Holdings Inc. στην επιστολή επενδυτών του τρίτου τριμήνου 2022. (NASDAQ:BKNG) έκανε το ακόλουθο σχόλιο:

«Επενδυτική Διατριβή Booking Holdings Inc. (NASDAQ:BKNG), ο μεγαλύτερος διαδικτυακός ταξιδιωτικός πράκτορας στον κόσμο (OTA), στην πρώτη μας Τριμηνιαία Έκθεση Ιουνίου 2019 και στις τρέχουσες απόψεις μας στην Τριμηνιαία Έκθεσή μας Ιουνίου 2022. Η τιμή της μετοχής της κράτησης είναι η ίδια όπως ήταν πριν από πέντε χρόνια και όπως ήταν μετά την επίθεση του COVID-19, αλλά πριν εγκριθούν τα εμβόλια από τον FDA.

Προβλέπουμε ότι η Booking θα έχει το ίδιο καθαρό κέρδος το 2022 όπως είχε το 2017 (πάνω από 3 δισεκατομμύρια δολάρια), επομένως επιφανειακά μπορεί να συμπεράνετε ότι η τιμή της μετοχής θα είναι παρόμοια το 2022 όπως ήταν το 2017. Το επίπεδο είναι αποδεκτό. Ωστόσο, αυτό θα έλειπε για 5 χρόνια συνεχούς επιχειρησιακής επένδυσης, βελτιωμένα προϊόντα και υπηρεσίες και ενισχυμένη ανταγωνιστική θέση.

Επιπλέον, τα ταξίδια δεν έχουν ανακάμψει πλήρως από τον COVID-19 το 2022. Πολλές αγορές, ειδικά τα εξερχόμενα ταξίδια από την Κίνα, διαταράσσονται. Αν και το 2023 ενδέχεται να επηρεαστεί από τις οικονομικές συνθήκες, πιστεύουμε ότι οι προοπτικές ανάπτυξης της Booking παραμένουν ισχυρές μεσοπρόθεσμα έως μακροπρόθεσμα.

Επιπλέον, τα τελευταία 5 χρόνια, η Booking έχει επαναγοράσει περίπου το 20% των εκδομένων μετοχών της, διατηρώντας το ίδιο μικρό ποσό καθαρού χρέους. Αυτό σημαίνει ότι η συνολική εταιρική αξία της Booking είναι περίπου 20% χαμηλότερη από ό,τι πριν από 5 χρόνια. Σήμερα, η συνολική εταιρική αξία της κράτησης είναι η ίδια που ήταν κοντά στα βάθη της συντριβής του COVID-19 ή το 2015, η κερδοφορία της κράτησης ήταν περίπου η μισή από αυτήν που είναι σήμερα. Πιστεύουμε ότι η τρέχουσα τιμή της μετοχής προσφέρει ελκυστική αξία. Η διοίκηση σχολίασε πρόσφατα ότι αναμένει να επιταχύνει τη δραστηριότητα επαναγορών, σκοπεύοντας να ολοκληρώσει επαναγορές περίπου 10 δισεκατομμυρίων δολαρίων σε 2 χρόνια, το πιο σημαντικό χωρίς αύξηση της μόχλευσης».

τρένο, αεροδρόμιο, προσβασιμότητα, λειτουργία, ταξίδι, εικονίδιο, πληκτρολόγιο, αυτοκίνητο, πτήση, καιρός, φορητός υπολογιστής, ηλεκτρονικό εισιτήριο, παράδοση, κλειδί, επιχείρηση, τρισδιάστατο, οθόνη, αγορά, σύμβολο, Διαδίκτυο,

Maxx-Studio/Shutterstock.com

Booking Holdings Inc. (NASDAQ:BKNG) κατατάσσεται #21 στη λίστα μας με τις 30 πιο δημοφιλείς μετοχές μεταξύ των αμοιβαίων κεφαλαίων κινδύνου. Σύμφωνα με τη βάση δεδομένων μας, 92 χαρτοφυλάκια hedge funds κατείχαν την Booking Holdings Inc. (NASDAQ:BKNG) στο τέλος του τρίτου τριμήνου, από 93 το προηγούμενο τρίμηνο.

Συζητήσαμε την Booking Holdings Inc. (NASDAQ:BKNG) σε άλλο άρθρο και συζητήσαμε αν ο Peter Avellone είχε δίκιο για τις 10 μετοχές που αγόρασε η Cartenna Capital το τρίτο τρίμηνο του 2021. Επιπλέον, ανατρέξτε στη σελίδα επιστολών επενδυτών hedge funds για περισσότερες πληροφορίες. επιστολές επενδυτών από hedge funds και άλλους κορυφαίους επενδυτές.

Προτεινόμενα άρθρα:

Αποκάλυψη: Καμία. Αυτό το άρθρο δημοσιεύθηκε αρχικά στο Insider Monkey.

Leave a Comment