Η Virtus Investment Partners (VRTS) έχει προγραμματιστεί να δημοσιεύσει τα κέρδη την Παρασκευή

Η Virtus Investment Partners (NASDAQ:VRTS – Buy Rating ) πρόκειται να ανακοινώσει τα τριμηνιαία αποτελέσματα των κερδών της πριν ανοίξει η αγορά την Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου. Οι αναλυτές αναμένουν ότι η Virtus Investment Partners θα δημοσιεύσει κέρδη 4,88 $ ανά μετοχή για το τρίμηνο. Όποιος ενδιαφέρεται να ακούσει την τηλεδιάσκεψη για τα κέρδη της εταιρείας μπορεί να το κάνει χρησιμοποιώντας αυτόν τον σύνδεσμο.

→ Η επόμενη μεγάλη κρίση είναι εδώ (από Porter & Company)

Η Virtus Investment Partners (NASDAQ:VRTS – Βαθμολογία Αγοράς ) δημοσίευσε για τελευταία φορά τα τριμηνιαία αποτελέσματα κερδών την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου. Το αμοιβαίο κεφάλαιο κλειστού τύπου ανέφερε κέρδη 5,76 δολαρίων ανά μετοχή για το τρίμηνο, χωρίς τη συναινετική εκτίμηση των 6,39 δολαρίων κατά (0,63 δολ.). Η εταιρεία είχε έσοδα 185,69 εκατομμυρίων δολαρίων για το τρίμηνο, έναντι της συναινετικής εκτίμησης των 183,12 εκατομμυρίων δολαρίων. Η Virtus Investment Partners είχε καθαρό περιθώριο 13,83% και απόδοση ιδίων κεφαλαίων 29,33%. Κατά μέσο όρο, οι αναλυτές αναμένουν ότι η Virtus Investment Partners θα δημοσιεύσει $25 EPS για το τρέχον οικονομικό έτος και $25 EPS για το επόμενο οικονομικό έτος.

Απόδοση τιμών Virtus Investment Partners

Οι μετοχές της μετοχής VRTS άνοιξαν στα 213,71 $ την Παρασκευή. Η εταιρεία έχει δείκτη χρέους προς ίδια κεφάλαια 0,32, τρέχον δείκτη 13,06 και γρήγορο δείκτη 13,06. Ο κινητός μέσος όρος 50 ημερών της εταιρείας είναι 198,12 $ και ο κινητός μέσος όρος 200 ημερών είναι 188,90 $. Η μετοχή έχει κεφαλαιοποίηση 1,55 δισεκατομμυρίων δολαρίων, αναλογία PE 12,53 και βήτα 1,63. Η Virtus Investment Partners έχει χαμηλό 1 έτους 141,80 $ και υψηλό 1 έτους 273,03 $.

Η Virtus Investment Partners ανακοινώνει μέρισμα

Η εταιρεία ανακοίνωσε πρόσφατα και τριμηνιαίο μέρισμα, το οποίο θα καταβληθεί την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου. Οι μέτοχοι ρεκόρ την Τρίτη 31 Ιανουαρίου θα λάβουν μέρισμα 1,65 $ ανά μετοχή. Αυτό αντιπροσωπεύει ετήσιο μέρισμα 6,60 $ και μερισματική απόδοση 3,09%. Η ημερομηνία αποκοπής του μερίσματος είναι η Δευτέρα 30 Ιανουαρίου. Ο δείκτης πληρωμών της Virtus Investment Partners είναι 38,71%.

Αναβαθμίσεις και λήψεις του Analytics

Αρκετές χρηματιστηριακές εταιρείες σχολίασαν πρόσφατα το VRTS. Η Morgan Stanley αύξησε τον στόχο τιμής της Virtus Investment Partners από 134,00 $ σε 150,00 $ και έδωσε στη μετοχή μια αξιολόγηση «υποβαρύτητας» σε ένα ερευνητικό σημείωμα την Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου. Η Piper Sandler μείωσε τον στόχο τιμής της Virtus Investment Partners από 268,00 $ σε 248,00 $ σε μια έκθεση έρευνας την Τρίτη 11 Οκτωβρίου. Τέλος, η StockNews.com άρχισε να καλύπτει τις μετοχές της Virtus Investment Partners σε μια αναφορά την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου. Έδωσαν μια αξιολόγηση “κρατήστε” στη μετοχή.

Τα Hedge Funds είναι βαριά για τους επενδυτικούς εταίρους Virtus

Ορισμένοι μεγάλοι επενδυτές έκαναν πρόσφατα αλλαγές στις θέσεις τους στο VRTS. Το Teacher Retirement System of The State of Kentucky αγόρασε μια νέα θέση στη Virtus Investment Partners το 3ο τρίμηνο αξίας 346.000 $. Η Jane Street Group LLC αύξησε τις συμμετοχές της σε μετοχές της Virtus Investment Partners κατά 7,3% το 3ο τρίμηνο. Η Jane Street Group LLC κατέχει τώρα 5.094 μετοχές της μετοχής του κλειστού αμοιβαίου κεφαλαίου αξίας 813.000 $ μετά την αγορά επιπλέον 348 μετοχών κατά το τελευταίο τρίμηνο. Η BNP Paribas Arbitrage SNC αύξησε τη θέση της στην Virtus Investment Partners κατά 79,6% κατά το τρίτο τρίμηνο. Η BNP Paribas Arbitrage SNC κατέχει τώρα 5.342 μετοχές του κεφαλαίου κλειστού τύπου, αξίας 852.000 δολαρίων, αφού αγόρασε επιπλέον 2.368 μετοχές το τελευταίο τρίμηνο. Η Thrivent Financial for Lutherans αύξησε το μερίδιό της στη Virtus Investment Partners κατά 2,4% κατά το τρίτο τρίμηνο. Η Thrivent Financial for Lutherans κατέχει πλέον 7.069 μετοχές του κεφαλαίου κλειστού τύπου, αξίας 1.128.000 δολαρίων, αφού αγόρασε επιπλέον 168 μετοχές κατά το τελευταίο τρίμηνο. Τέλος, η First Trust Advisors LP αύξησε τις συμμετοχές της σε μετοχές της Virtus Investment Partners κατά 5,1% το 3ο τρίμηνο. Η First Trust Advisors LP κατέχει τώρα 18.745 μετοχές της μετοχής του κλειστού αμοιβαίου κεφαλαίου αξίας 2.990.000 $ μετά την αγορά επιπλέον 915 μετοχών το τελευταίο τρίμηνο. Το 80,91% των μετοχών ανήκει σε θεσμικούς επενδυτές.

Σχετικά με την Virtus Investment Partners

(Λάβετε βαθμολογία)

Η Virtus Investment Partners, Inc. είναι δημόσιος διαχειριστής επενδύσεων. Η εταιρεία παρέχει τις υπηρεσίες της κυρίως σε μεμονωμένους και θεσμικούς πελάτες. Ξεκινά ξεχωριστά χαρτοφυλάκια μετοχών και σταθερού εισοδήματος με επίκεντρο τον πελάτη. Η εταιρεία δημιουργεί ίδια κεφάλαια, σταθερό εισόδημα και ισορροπημένα αμοιβαία κεφάλαια για τους πελάτες της.

Διαβάστε περισσότερα

Ιστορικό κερδών για Virtus Investment Partners (NASDAQ:VRTS)

Αυτή η άμεση ειδοποίηση ειδήσεων τροφοδοτείται από αφηγηματική επιστημονική τεχνολογία και οικονομικά δεδομένα από το MarketBeat για να παρέχει στους αναγνώστες τις ταχύτερες και ακριβέστερες αναφορές. Αυτή η ιστορία εξετάστηκε από τη συντακτική ομάδα του MarketBeat πριν από τη δημοσίευσή της. Στείλτε τυχόν ερωτήσεις ή σχόλια σχετικά με αυτήν την ιστορία στο [email protected].

Προτού εξετάσετε το ενδεχόμενο Virtus Investment Partners, θα θέλετε να το ακούσετε αυτό.

Το MarketBeat παρακολουθεί καθημερινά τους αναλυτές ερευνών με την κορυφαία αξιολόγηση και τις καλύτερες επιδόσεις της Wall Street και τις μετοχές που προτείνουν στους πελάτες τους. Το MarketBeat εντόπισε πέντε μετοχές που οι κορυφαίοι αναλυτές ψιθυρίζουν σιωπηλά στους πελάτες τους να αγοράσουν τώρα πριν βγουν στην ευρύτερη αγορά… και η Virtus Investment Partners δεν ήταν στη λίστα.

Αν και η Virtus Investment Partners έχει επί του παρόντος μια αξιολόγηση “Hold” μεταξύ των αναλυτών, οι κορυφαίοι αναλυτές πιστεύουν ότι αυτές οι πέντε μετοχές είναι καλύτερες αγορές.

Δείτε τις πέντε μετοχές εδώ

Οι μετοχές της Metaverse και γιατί δεν μπορείτε να τις διαγράψετε

Leave a Comment