Η Two Harbors Investments (TWO) θα ανοίξει τα κέρδη την Τετάρτη

Η Two Harbors Investment (NYSE:TWO – Get Rating ) πρόκειται να δημοσιεύσει τα στοιχεία κερδών της μετά το κλείσιμο της αγοράς την Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου. Οι αναλυτές αναμένουν ότι η Two Harbors Investment θα παρουσιάσει κέρδη 0,28 $ ανά μετοχή για το τρίμηνο. Τα μέρη που επιθυμούν να εγγραφούν στην κλήση συνδιάσκεψης της εταιρείας μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτόν τον σύνδεσμο.

Two Harbors Investment Trading Αύξηση 1,5%

→ Οι ταμίες δεν κάνουν ακόμη βήματα για προετοιμασία (Από το Investor Place Media)

Το NYSE TWO άνοιξε στα 17,94 $ την Τετάρτη. Το Two Harbors Investment έχει χαμηλό 12 μηνών 12,12 $ και υψηλό 12 μηνών 23,00 $. Η εταιρεία έχει κεφαλαιοποίηση 1,55 δισεκατομμυρίων δολαρίων, δείκτη P/E 3,99 και beta 1,65. Η επιχείρηση έχει SMA πενήντα ημερών 16,56 $ και SMA 200 ημερών 17,07 $. Η εταιρεία έχει δείκτη τρεχουσών συναλλαγών 1,08, γρήγορο δείκτη 1,08 και δείκτη χρέους προς ίδια κεφάλαια 0,98.

Δύο λιμάνια μειώνουν το επενδυτικό μέρισμα

Η επιχείρηση ανακοίνωσε πρόσφατα και τριμηνιαίο μέρισμα, το οποίο καταβλήθηκε την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου. Οι μέτοχοι ρεκόρ την Πέμπτη 5 Ιανουαρίου έλαβαν μέρισμα 0,60 $. Η ημερομηνία αποκοπής του μερίσματος ήταν η Τετάρτη 4 Ιανουαρίου. Αυτό σημαίνει ετήσιο μέρισμα 2,40 $ και απόδοση 13,38%. Ο δείκτης μερισμάτων της Two Harbors Investment (DPR) είναι επί του παρόντος 53,33%.

Οι θεσμικοί επενδυτές σταθμίζουν την επένδυση δύο θυρών

Ορισμένα hedge funds πρόσθεσαν ή μείωσαν πρόσφατα τα μερίδιά τους στο IKI. Η Sequoia Financial Advisors LLC απέκτησε νέα θέση σε μετοχές της Two Harbors Investment το 1ο τρίμηνο αξίας 58.000 $. Glenmede Trust Co. Η NA αύξησε τις συμμετοχές της στην Two Harbors Investment κατά 8,9% το 3ο τρίμηνο. Glenmede Trust Co. Η NA κατέχει τώρα 18.274 μετοχές της μετοχής του καταπιστεύματος επενδύσεων σε ακίνητα αξίας 60.000 $ μετά την αγορά επιπλέον 1.492 μετοχών το τελευταίο τρίμηνο. Η Captrust Financial Advisors ενίσχυσε τη θέση της στις μετοχές της Two Harbors Investment κατά 4,5% το 3ο τρίμηνο. Η Captrust Financial Advisors κατέχει πλέον 20.164 μετοχές της μετοχής της εταιρείας επενδύσεων σε ακίνητα αξίας 67.000 $ μετά την αγορά επιπλέον 860 μετοχών κατά το τελευταίο τρίμηνο. Η Private Advisor Group LLC αγόρασε νέο μερίδιο σε μετοχές της Two Harbors Investment το 1ο τρίμηνο αξίας περίπου 68.000 $. Τέλος, η Kore Private Wealth LLC αγόρασε ένα νέο μερίδιο σε μετοχές της Two Harbors Investment το 2ο τρίμηνο αξίας περίπου 84.000 $.

Αναβαθμίσεις και λήψεις του Analytics

Το TWO έχει αποτελέσει αντικείμενο πολλών εκθέσεων ερευνών αναλυτών. Η Credit Suisse Group μείωσε την τιμή-στόχο της επένδυσης Two Harbors στα $17,00 σε μια έκθεση έρευνας την Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου. Η Barclays αύξησε τον στόχο της τιμής της στο Two Harbors Investment από $5,00 σε $16,00 σε μια έκθεση την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου. Η Royal Bank of Canada υποβάθμισε την Two Harbors Investment από αξιολόγηση «υπεραπόδοσης» σε αξιολόγηση «τομέα απόδοσης» και μείωσε τον στόχο τιμής της μετοχής από 18,00 δολάρια σε 16,00 δολάρια σε έκθεση της Πέμπτης 17 Νοεμβρίου. Η JMP Securities αύξησε τον στόχο τιμής της Two Harbors Investment από 17,50 $ σε 18,00 $ και έδωσε στην εταιρεία βαθμολογία «υπεραπόδοσης αγοράς» σε έκθεση της Πέμπτης 26 Ιανουαρίου. Τέλος, η StockNews.com αναβάθμισε την Two Harbors Investment από αξιολόγηση «πώλησης» σε «κρατημένη» σε έκθεση της Παρασκευής 11 Νοεμβρίου. Τέσσερις ερευνητές αναλυτές έχουν αξιολογήσει τη μετοχή με αξιολόγηση διακράτησης και ένας έχει εκχωρήσει βαθμολογία αγοράς στη μετοχή της εταιρείας. Η μετοχή έχει συναινετική αξιολόγηση «Hold» και συναινετικό στόχο τιμής 17,40 $, σύμφωνα με τα στοιχεία του MarketBeat.

Περί Δύο Λιμενικών Επενδύσεων

(Λάβετε βαθμολογία)

Two Harbors Investment Corp. είναι ένα καταπίστευμα επενδύσεων σε ακίνητα που επενδύει, χρηματοδοτεί και διαχειρίζεται τους τίτλους του πρακτορείου που υποστηρίζονται από υποθήκες, τα δικαιώματα εξυπηρέτησης στεγαστικών δανείων και άλλα χρηματοοικονομικά περιουσιακά στοιχεία. Στόχος της είναι να παρέχει στους μετόχους της αποδόσεις προσαρμοσμένες στον κίνδυνο μακροπρόθεσμα, κυρίως μέσω μερισμάτων και δευτερευόντως μέσω ανατίμησης κεφαλαίου.

Διαβάστε περισσότερα

Ιστορικό κερδών για επενδύσεις στο Two Harbors (NYSE:TWO)

Αυτή η άμεση ειδοποίηση ειδήσεων τροφοδοτείται από αφηγηματική επιστημονική τεχνολογία και οικονομικά δεδομένα από το MarketBeat για να παρέχει στους αναγνώστες τις ταχύτερες και ακριβέστερες αναφορές. Αυτή η ιστορία εξετάστηκε από τη συντακτική ομάδα του MarketBeat πριν από τη δημοσίευσή της. Στείλτε τυχόν ερωτήσεις ή σχόλια σχετικά με αυτήν την ιστορία στο [email protected].

Θα θελήσετε να το ακούσετε πριν σκεφτείτε την επένδυση της Two Harbors.

Το MarketBeat παρακολουθεί καθημερινά τους αναλυτές ερευνών με την κορυφαία αξιολόγηση και τις καλύτερες επιδόσεις της Wall Street και τις μετοχές που προτείνουν στους πελάτες τους. Το MarketBeat εντόπισε πέντε μετοχές που κορυφαίοι αναλυτές ψιθυρίζουν σιωπηλά στους πελάτες τους να αγοράσουν τώρα πριν απογειωθούν οι ευρύτερες αγορές… και η Two Harbors Investment δεν ήταν στη λίστα.

Αν και η Two Harbors Investment έχει επί του παρόντος μια αξιολόγηση “Hold” μεταξύ των αναλυτών, οι κορυφαίοι αναλυτές πιστεύουν ότι αυτές οι πέντε μετοχές είναι καλύτερες αγορές.

Δείτε τις πέντε μετοχές εδώ

13 Μετοχές Οι θεσμικοί επενδυτές δεν θα σταματήσουν να καλύπτονται

Leave a Comment