Η Tufts Medicine απολύει δεκάδες υπαλλήλους μετά από μια δύσκολη οικονομική χρονιά

Η Tufts Medicine έχει απολύσει 70 άτομα και έχει καταργήσει άλλες 170 κενές θέσεις, καθώς προσπαθεί να ανακάμψει από μια δύσκολη οικονομικά χρονιά.

Οι περικοπές, που ανακοινώθηκαν εσωτερικά την περασμένη εβδομάδα και επιβεβαιώθηκαν τη Δευτέρα, σχετίζονται με την επιχειρηματική ανάπτυξη, τον προγραμματισμό, τη διοικητική και διαχείριση σε όλο το σύστημα υγείας. Θα τεθούν σε ισχύ στο τέλος του μήνα.

Το σύστημα, το οποίο έχει περισσότερα από 1.100 κρεβάτια και περισσότερους από 13.000 υπαλλήλους στα Tufts Medical Center, MelroseWakefield Healthcare, Lowell General και Tufts Medicine Care at Home, ανέφερε λειτουργική ζημία 398,6 εκατομμυρίων δολαρίων για το έτος που έληξε τον Σεπτέμβριο. Η απώλεια ήταν σχεδόν ίση με τις απώλειες που αναφέρθηκαν από το Mass General Brigham, το μεγαλύτερο σύστημα υγείας της πολιτείας, αν και το Tufts είναι περίπου το ένα έβδομο του μεγέθους όταν συγκρίνει κανείς τα έσοδα από δραστηριότητες ασθενών.

Οι περικοπές θα εξοικονομήσουν στο σύστημα υγειονομικής περίθαλψης 22 εκατομμύρια δολάρια ετησίως, δήλωσαν αξιωματούχοι.

«Υπάρχουν οικονομικές προκλήσεις στον κλάδο, συμπεριλαμβανομένων των Tufts», δήλωσε ο David Storto, εκτελεστικός αντιπρόεδρος και επικεφαλής στρατηγικής και ανάπτυξης στην Tufts Medicine. «Δουλέψαμε σκληρά για να τους πολεμήσουμε. Δυστυχώς, έπρεπε να πάρουμε μια δύσκολη απόφαση».

Τα στελέχη έχουν δηλώσει προηγουμένως ότι «εξετάζουν τα πάντα» για να αντιμετωπίσουν τις ελλείψεις χρηματοδότησης που προκαλούνται από ελλείψεις προσωπικού που προκαλούνται από την πανδημία, καθώς και από έντονες ελλείψεις προσωπικού που ανάγκασαν τα συστήματα να πληρώνουν προσωρινά καλά. βοήθεια. Επιπλέον, ο Tufts δυσκολεύτηκε πέρυσι με την εγκατάσταση ενός συστήματος ηλεκτρονικών ιατρικών αρχείων, το οποίο αποδείχθηκε δαπανηρό περίπου 70 εκατομμύρια δολάρια.

Το σύστημα έχει προσλάβει εκατοντάδες άτομα για να καλύψουν κενές κλινικές θέσεις μειώνοντας το προσωρινό κόστος εργασίας και επιδιώκει να καλύψει άλλες 1.000 κλινικές θέσεις. Πρόσφατα προσέλαβε επίσης έναν χειρουργό μεταμόσχευσης ήπατος, μια νέα καρέκλα χειρουργείου, έναν νέο προϊστάμενο γαστρεντερολογίας και ένα OBGYN για την υποστήριξη κλινικών επεμβάσεων.

Ενώ τα περισσότερα συστήματα υγείας δυσκολεύτηκαν οικονομικά τον περασμένο χρόνο, το ίδρυμα της Tufts φαίνεται λίγο πιο ασταθές από τους ανταγωνιστές του. Σύμφωνα με τα στοιχεία της πιο πρόσφατης μη ελεγμένης οικονομικής κατάστασης, η Tufts θα μπορούσε να συνεχίσει να πληρώνει το χρέος της για άλλες 85 ημέρες, εκτός εάν λάβει περισσότερα έσοδα. Συστήματα με υγιή πιστοληπτική ικανότητα διατηρούν μετρητά για περισσότερες από 100 ημέρες. Συγκριτικά, το Boston Children’s Hospital ανέφερε 729 ημέρες μετρητών στην πιο πρόσφατη κατάθεσή του.

Για την Tufts, το περιορισμένο ποσό μετρητών στον ισολογισμό αναφέρεται στο πόσο δανείζεται ο οργανισμός.

«Έχουν πολλά χρέη, δεν βγάζουν αρκετά χρήματα από τις δραστηριότητες για να ξεπληρώσουν το χρέος και δεν έχουν αρκετά χρήματα για να αναβαθμίσουν τις αξιολογήσεις τους ή να πληρώσουν το χρέος. Όλα αυτά είναι αρκετά σοβαρά», δήλωσε η Νάνσυ Κέιν, ομότιμη καθηγήτρια διαχείρισης στο Τμήμα Πολιτικής και Διοίκησης Υγείας στη Σχολή Δημόσιας Υγείας του Χάρβαρντ TH Chan.

Δεδομένης της οικονομικής κρίσης, τα στελέχη ανησυχούσαν για την ικανοποίηση ορισμένων μετρήσεων που ζητούσαν οι κάτοχοι ομολόγων τα επόμενα δύο χρόνια. Ωστόσο, ο Storto δήλωσε τη Δευτέρα ότι το σύστημα έχει βελτιώσει αρκετά τα οικονομικά του, ώστε να είναι τώρα σε καλό δρόμο για την εκπλήρωση των υποχρεώσεων του χρέους του.

Η δυσκολότερη οικονομική εικόνα οφείλεται στα χρόνια μικρότερων εμπορικών πληρωμών σε σύγκριση με άλλα συστήματα που παραδοσιακά αποζημιώνουν την εμπορική ασφάλιση με χαμηλότερα επιτόκια, σε συνδυασμό με υψηλότερο ποσοστό πληρωτών του δημοσίου που εξυπηρετεί, ανέφεραν στελέχη.

Ωστόσο, οι οικονομικές προοπτικές βελτιώνονται, είπαν οι διευθυντές, δεδομένης της πρόσληψης και των σχεδίων συνεργασίας με έναν εξειδικευμένο οίκο ευγηρίας για τη μετακίνηση των ασθενών του από το νοσοκομείο.

«Μετά τη χρονιά που είχαμε το 2022, είμαι πιο αισιόδοξος», είπε ο Στόρτο. «Όλοι έχουν αρχίσει να βλέπουν κάποια πρόοδο, το ίδιο και εμείς. Νιώθω πιο σίγουρος ότι η απόδοσή μας θα επιστρέψει σε κάτι φυσιολογικό».


Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Jessica Bartlett στη διεύθυνση [email protected]. Ακολουθήστε τον στο Twitter @ByJessBartlett.

Leave a Comment