Η Tag Americas ανακοινώνει κέντρα αριστείας μάρκετινγκ για να καθοδηγήσουν τους επαγγελματίες του μάρκετινγκ σε αβέβαιες στιγμές

Νέα Υόρκη, 31 Ιανουαρίου 2023 /PRNewswire/ — Η Tag Americas, ένας κορυφαίος ανεξάρτητος παγκόσμιος κόμβος δημιουργικής παραγωγής και στρατηγικής προμήθειας για επωνυμίες και πρακτορεία, ανακοίνωσε ότι το οικοσύστημά της με πλήρεις υπηρεσίες θα λειτουργεί πλέον σε ένα κομψό σύστημα. Κέντρα Αριστείας Μάρκετινγκ μοντέλο.

«Τα κέντρα αριστείας μάρκετινγκ της Tag Americas είναι το αποτέλεσμα της ανανεωμένης δέσμευσής μας για αποτελεσματικότητα, σκοπιμότητα και εμπειρία για τους πελάτες μας», σχολίασε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Tag Americas. Toby Codrington. Και προσθέτει: “Καθώς η αγορά συνεχίζει να αλλάζει και ο ανταγωνισμός παραμένει έντονος, οι επωνυμίες χρειάζονται γρήγορη, άμεση πρόσβαση σε πολυκαναλικές λύσεις σε συνδυασμό με ταχύτητα στην αγορά και τεχνογνωσία για να πετύχουν. Τα Κέντρα Αριστείας Μάρκετινγκ της Tag ικανοποιούν αυτές τις ανάγκες χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα.”

Τα Κέντρα Αριστείας Μάρκετινγκ προσφέρουν μια πλήρη γκάμα δημιουργικής παραγωγής και υπηρεσιών στρατηγικής αναζήτησης σε πολλαπλά κανάλια και κλάδους, κάθε κέντρο υποστηρίζεται και διαχειρίζεται ειδικοί σε θέματα θεμάτων (ΜΜΕ). Μέσω ενός μόνο σημείου πρόσβασης, οι πελάτες έχουν επίσης πρόσβαση σε συνεχείς πληροφορίες καναλιών, αποδεδειγμένες βέλτιστες πρακτικές και εφαρμογές, τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες και δημιουργικές καινοτομίες—όλα όσα χρειάζεται ένας έμπορος για να εκτελέσει επιτυχημένες καμπάνιες σε ένα εξελισσόμενο και απρόβλεπτο τοπίο.

Οι ειδικοί στο θέμα της Tag διαθέτουν γνώσεις και εμπειρία σε επίπεδο ειδικού σε συγκεκριμένο τομέα λύσεων, όπως ψηφιακή παραγωγή, γλωσσικές υπηρεσίες, εικονική παραγωγή, παραγωγή λήψεων, CGI, μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενεργοποίηση λιανικής και έντυπη παραγωγή.

Λινί Παλάνκαρ, έχει εκτεταμένη εμπειρία στην τοπική προσαρμογή και τις γλωσσικές υπηρεσίες, έχοντας υπηρετήσει ως Διευθυντής Τοποποίησης της Tag Americas και Διευθυντής Γλωσσικών Υπηρεσιών για γνωστές παγκόσμιες επωνυμίες προτού γίνει Ειδικός Θέματος Γλωσσικών Υπηρεσιών της Tag Americas, Global Business Director. “Τα Κέντρα Αριστείας Μάρκετινγκ της Tag έχουν πολλά πλεονεκτήματα για τη δημιουργία και την παροχή λύσεων δημιουργικής παραγωγής και στρατηγικής προμήθειας”, μοιράζεται η Palancar. “Ενώ οι υπηρεσίες μάρκετινγκ πολλαπλών καναλιών ήταν παραδοσιακά διαθέσιμες μόνο με τη συμμετοχή πολλών προμηθευτών, αυτή η ενιαία λύση απλοποιεί τη διαδικασία, εξοικονομεί χρόνο και κόστος και προσφέρει τα καλύτερα αποτελέσματα στην κατηγορία.”

Οι επωνυμίες και οι εταιρείες που έχουν δοκιμάσει μια παρόμοια υπερεξειδικευμένη προσέγγιση στο μάρκετινγκ και τις προμήθειες εσωτερικά συνήθως αντιμετωπίζουν προκλήσεις όπως αποτυχίες να βρουν και να διατηρήσουν εξειδικευμένο ταλέντο, να εξισορροπήσουν τις διακυμάνσεις στη ροή εργασίας και να αυξήσουν το κόστος για την εκπαίδευση των εργαζομένων και τους ειδικούς πόρους. Όταν συμβαίνουν αυτές και άλλες παραβιάσεις, ολόκληρη η διαδικασία μάρκετινγκ παρεμποδίζεται σοβαρά. Ένα Κέντρο Αριστείας Εξερχόμενου Μάρκετινγκ μπορεί να μετριάσει αυτές τις προκλήσεις.

«Η ικανότητα των εμπορικών σημάτων να ξεπερνούν τους ανταγωνιστές τους είναι κρίσιμη στο σημερινό τοπίο μάρκετινγκ», λέει ο Codrington. «Συνεργαζόμενοι με την Tag και τα Κέντρα Αριστείας Μάρκετινγκ της, μπορούμε να τους εξοπλίσουμε με ό,τι χρειάζονται και όταν το χρειάζονται για να πετύχουν».

Διαβάστε για τα Tag για να μάθετε περισσότερα Κέντρα Αριστείας Μάρκετινγκή επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.Tagww.com

Η ετικέτα συνεργάζεται με επωνυμίες για τη δημιουργία και την παροχή εντυπωσιακού περιεχομένου σε ταχύτητα και κλίμακα. Από τη δημιουργική παραγωγή και την ενεργοποίηση μέχρι τη στρατηγική προμήθεια και παράδοση, την ανάλυση και την εξειδίκευση σε θέματα, υπερβαίνουμε τα ψηφιακά και φυσικά σημεία επαφής για να επιτρέψουμε στο περιεχόμενο και τις έννοιες της επωνυμίας να ταξιδέψουν παγκοσμίως και να συνδεθούν τοπικά μέσω ευέλικτων λύσεων με τεχνολογία. ##

Cizion

Δείτε το αρχικό περιεχόμενο: https://www.prnewswire.com/news-releases/tag-americas-announces-marketing-centers-of-excellence-to-lead-brand-marketers-through-uncertain-times-301734702.html

Ετικέτα ΠΗΓΗΣ παγκοσμίως (ΗΠΑ) Inc.

Leave a Comment