Η Surgent Accounting and Finance Education εισάγει νέο διαδικτυακό μάθημα CPE σχετικά με τον νόμο SECURE 2.0 Just-Passed του 2022

Το διαδικτυακό σεμινάριο θα παρέχει μια εις βάθος ανάλυση της νέας νομοθεσίας και των σαρωτικών αλλαγών της στους IRA και στα κατάλληλα συνταξιοδοτικά προγράμματα.

RADNOR, Pa., 23 Δεκεμβρίου 2022 /PRNewswire/ — Το Surgent Accounting & Financial Education, ένα τμήμα της KnowFully Learning Group, ανακοίνωσε σήμερα ένα νέο διαδικτυακό μάθημα συνεχούς επαγγελματικής εκπαίδευσης (CPE) που καλύπτει τον νόμο SECURE 2.0 του 2022 και τις σχετικές αλλαγές σε IRA και πιστοποιημένα προγράμματα συνταξιοδότησης. Το νομοσχέδιο έχει περάσει από τη Βουλή και τη Γερουσία και οδηγείται στο γραφείο του Προέδρου Μπάιντεν για την υπογραφή του.

Η Surgent Accounting & Financial Education ανακοίνωσε σήμερα ένα νέο διαδικτυακό μάθημα CPE που καλύπτει τον νόμο SECURE 2.0 του 2022 που μόλις πέρασε και τις σχετικές αλλαγές σε IRA και πιστοποιημένα συνταξιοδοτικά προγράμματα.

Η Surgent ενημερώνει τη λογιστική και χρηματοοικονομική κοινότητα για αλλαγές στη νομοθεσία.

Ζωντανή μετάδοση Τρίτη 27 Δεκεμβρίουεκείνη την εβδομάδα και με τις επόμενες ημερομηνίες αναμετάδοσης έως τον Ιανουάριο, Εισαγωγή στον νόμο SECURE 2.0 του 2022 (SEC2) θα παρέχει μια εις βάθος ματιά σε όλες τις πτυχές της νομοθεσίας που επηρεάζουν τον προγραμματισμό συνταξιοδότησης τόσο για μεμονωμένους όσο και για επιχειρηματικούς πελάτες.

Με βάση τις αλλαγές στο συνταξιοδοτικό σύστημα των ΗΠΑ από τον νόμο SECURE του 2019, το SECURE 2.0 εστιάζει στην επέκταση της συνταξιοδοτικής κάλυψης και στην αύξηση των συνταξιοδοτικών αποταμιεύσεων. Υπάρχουν λοιπόν πολλές σημαντικές αλλαγές που σχετίζονται με τους IRA και τα κατάλληλα σχέδια. Αυτή η πολυαναμενόμενη νομοθεσία αλλάζει το τοπίο του συνταξιοδοτικού προγραμματισμού για τους φορολογούμενους όλων των ηλικιών και υπάρχουν αλλαγές που τίθενται σε ισχύ άμεσα. Ιανουάριος 2023.

«Στο Surgent, θέτουμε ως προτεραιότητα την εκπαίδευση της λογιστικής και οικονομικής κοινότητας σχετικά με τις νομοθετικές αλλαγές και είμαστε ενθουσιασμένοι που θα βουτήξουμε στον νόμο SECURE 2.0 στις αρχές της επόμενης εβδομάδας», είπε. Νικ Σπόλτορε, Αντιπρόεδρος στρατηγικής ανάπτυξης περιεχομένου της Surgent. “Αυτό το μάθημα θα δώσει στους επαγγελματίες μια ολοκληρωμένη κατανόηση των πιο πρόσφατων συνταξιοδοτικών κανονισμών, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να διαπραγματεύονται αποτελεσματικά τις αλλαγές με τους λογιστικούς και χρηματοοικονομικούς πελάτες τους. Το διαδικτυακό σεμινάριο είναι επίσης ιδιαίτερα σχετικό με τον προγραμματισμό συνταξιοδότησης των ίδιων των επαγγελματιών.”

Τα βασικά θέματα που θα καλυφθούν στο μάθημα περιλαμβάνουν:

 • Απαιτήσεις αυτόματης εγγραφής για προγράμματα 401(k).

 • Αλλαγή στην πίστωση για το κόστος εκκίνησης ενός μικρού εργοδοτικού συνταξιοδοτικού προγράμματος

 • 2000 δολάρια προστατευτικό σπίρτο

 • Έξοδα έκτακτης ανάγκης

 • Ισχύουν υψηλότερα όρια αλιευμάτων από την ηλικία των 60 ετών

 • Αύξηση ηλικίας για την απαιτούμενη ημερομηνία έναρξης για τις υποχρεωτικές διανομές

 • Κάλυψη για μερικής απασχόλησης

 • Πληρωμές φοιτητικού δανείου, όπως προαιρετικές αναβολές για σκοπούς αντιστοίχισης εισφορών

 • Οικονομικά κίνητρα για εισφορές προγράμματος

«Για τους επαγγελματίες της λογιστικής και των χρηματοοικονομικών, η γνώση μεταφράζεται σε επιτυχία τόσο προσωπικά όσο και για τους πελάτες που εξυπηρετούν», είπε. Λιζ Κόλαρ, εκτελεστικός αντιπρόεδρος της Surgent. “Με τις αλλαγές στους κανονισμούς προγραμματισμού συνταξιοδότησης που θα τεθούν σε ισχύ τις επόμενες εβδομάδες, αναγνωρίζουμε τη σημασία του να εξοπλιστούν οι επαγγελματίες με την πιο ενημερωμένη τεχνογνωσία το συντομότερο δυνατό. Είμαστε ενθουσιασμένοι που μοιραζόμαστε αυτό το διαδικτυακό σεμινάριο και γνωρίζουμε ότι θα είναι πολύτιμο να ο κλάδος μας».

Ημερομηνίες επανάληψης μαθημάτων (σε όλη την Ανατολή):

 • 28 Δεκεμβρίου, 2-4 ώρες

 • 29 Δεκεμβρίου, 11:00 – 13:00

 • 30 Δεκεμβρίου, 1-3 ώρες

 • 31 Δεκεμβρίου, 11:00 – 13:00

 • 3 Ιανουαρίου, 2-4 ώρες

 • 6 Ιανουαρίου, 1-3 ώρες

Εκτός από αυτό το διαδικτυακό σεμινάριο CPE, το Surgent ενημερώνει επίσης το πρόγραμμα σπουδών του 2023 για να αντικατοπτρίζει αυτές τις αλλαγές που θα τεθούν σε ισχύ σύντομα.

Το δίωρο μάθημα αξίζει δύο μονάδες CPE. Μάθετε περισσότερα για το νέο διαδικτυακό σεμινάριο και εγγραφείτε εδώ.

Σχετικά με το Surgent

Το Surgent Accounting & Financial Education, ένα τμήμα της KnowFully Learning Group, είναι ένας πάροχος εκπαιδευτικών εμπειριών υψηλού αντίκτυπου που χρειάζονται οι επαγγελματίες της λογιστικής, φορολογικής και χρηματοοικονομικής σε όλη τη διάρκεια της σταδιοδρομίας τους. Για το μεγαλύτερο μέρος της 35χρονης ιστορίας της εταιρείας, η Surgent υπήρξε ένας αξιόπιστος πάροχος της συνεχιζόμενης επαγγελματικής εκπαίδευσης (CPE), της συνεχιζόμενης εκπαίδευσης (CE) και της κατάρτισης βασισμένης σε δεξιότητες που χρειάζονται οι επαγγελματίες για να διατηρήσουν τα διαπιστευτήριά τους και να ενημερώνονται για τις αλλαγές στον κλάδο. Πρόσφατα, το Surgent έχει γίνει ένας από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους παρόχους αξιολόγησης των εξετάσεων πιστοποίησης, προσφέροντας προσαρμοστικά μαθήματα που βασίζονται στη μάθηση που βοηθούν τους μαθητές να περάσουν γρηγορότερα τις εξετάσεις λογιστικής και χρηματοδότησης. Μάθετε περισσότερα στο Surgent.com.

Σχετικά με το KnowFully

Η KnowFully Learning Group παρέχει συνεχή επαγγελματική εκπαίδευση, μαθήματα προετοιμασίας για εξετάσεις και εκπαιδευτικούς πόρους στους τομείς της λογιστικής, της χρηματοοικονομικής και της υγειονομικής περίθαλψης. Η σουίτα λύσεων εκμάθησης του KnowFully βοηθά τους μαθητές να αποκτήσουν διαπιστευτήρια, να συμπληρώσουν τις ώρες πίστωσης που απαιτούνται για να διατηρήσουν τα διαπιστευτήριά τους και να παραμείνουν ενήμεροι για τις τελευταίες τάσεις και τις κρίσιμες αλλαγές στον κλάδο τους σε όλη τη διάρκεια της σταδιοδρομίας τους. Η εταιρεία παρέχει προετοιμασία εξετάσεων και συνεχή εκπαίδευση για επαγγελματίες λογιστών, οικονομικών και φοροτεχνικών με την επωνυμία Surgent Accounting & Financial Education. Οι επωνυμίες εκπαίδευσης υγειονομικής περίθαλψης της KnowFully περιλαμβάνουν CME Outfitters, CE Concepts, PharmCon, The Rx Consultant, ChiroCredit, IA Med, Psychotherapy.net και American Fitness Professionals & Associates. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το KnowFully.com.

(PRNewsfoto/Surgent Holdings)

(PRNewsfoto/Surgent Holdings)

Cizion

Cizion

Για λήψη πολυμέσων, δείτε το αρχικό περιεχόμενο: https://www.prnewswire.com/news-releases/surgent-accounting–financial-education-presents-new-online-cpe-course-on-just-passed-secure-2 – 0-2022–301709776.html

ΠΗΓΗ Surgent Λογιστική και Χρηματοοικονομική Εκπαίδευση

Leave a Comment