Η Summus ανακοινώνει σύγχρονη μεθοδολογία ειδικής βιομηχανίας για την ποσοτικοποίηση της απόδοσης της επένδυσης (ROI) των Virtual Specialty Care Services

Η εξωτερικά επικυρωμένη μεθοδολογία δημιουργεί εξοικονόμηση κόστους ανά περίπτωση σε 15 κορυφαίους παράγοντες κόστους

Νέα Υόρκη, 1 Φεβρουαρίου 2023 /PRNewswire/ — Η Summus, ένας κορυφαίος πάροχος εικονικής εξειδικευμένης φροντίδας, εισήγαγε σήμερα μια ιδιόκτητη μεθοδολογία για την ποσοτικοποίηση της απόδοσης επένδυσης (ROI) για οργανισμούς που χρησιμοποιούν υπηρεσίες εικονικής εξειδικευμένης φροντίδας. Μια νέα μεθοδολογία επικυρωμένη από την κορυφαία αναλογιστική εταιρεία Milliman παρέχει αξιόπιστη απόδοση επένδυσης ιατρικού κόστους. Εν μέσω της κρίσης πρόσβασης στην υγειονομική περίθαλψη και οικονομικής προσιτότητας, οι εργοδότες και τα συστήματα υγείας προσπαθούν να ευθυγραμμίσουν τις δαπάνες υγειονομικής περίθαλψης με σαφή δεδομένα απόδοσης επένδυσης (ROI) για να υποστηρίξουν καλύτερες, πιο οικονομικά αποδοτικές ιατρικές αποφάσεις.

Η προσέγγιση του Summus λύνει το πρόβλημα της απόδοσης απόδοσης επένδυσης στην ανάλυση τάσεων και τη γενική υγεία αναλύοντας επεισοδιακή εξοικονόμηση κόστους για συγκεκριμένη περίπτωση σε σύγκριση με την κοινή πρακτική της απόδοσης επένδυσης βάσει τάσεων. Η μεθοδολογία λαμβάνει υπόψη τον αντίκτυπο της εικονικής λύσης εξειδικευμένης φροντίδας της Summus, η οποία αποφεύγει τις δαπανηρές προσωπικές επισκέψεις, τις αλλαγές θεραπείας και τις χειρουργικές παρεμβάσεις σε ιατρικά περιβάλλοντα που οδηγούν σε κόστος εξειδικευμένης φροντίδας.

Ο αντίκτυπος προσδιορίζεται με χρήση κοορτών ελέγχου και θεραπείας που δημιουργούνται από πληθυσμούς που ταιριάζουν με τους ασθενείς με γεωλογικό κόστος. Η συνολική εξοικονόμηση ιατρικού κόστους υπολογίζεται χρησιμοποιώντας δεδομένα από επισκέψεις και έρευνες με μέλη και ιατρούς και διεκδικεί μια βάση δεδομένων με περισσότερους από 340 εκατομμύρια ασθενείς από εμπορικούς πληθυσμούς τρίτων, Medicare και Medicaid. Τα δεδομένα ταξιδιού ασθενών ενημερώνονται συνεχώς, παρέχοντας ακριβή, δυναμική εξοικονόμηση ιατρικού κόστους απόδοσης επένδυσης (ROI).

“Το 2023 και μετά, τόσο οι εργοδότες όσο και τα συστήματα υγείας επικεντρώνονται όλο και περισσότερο στην οικονομική απόδοση και τον αντίκτυπο στα αποτελέσματα υγείας που προσφέρουν οι εικονικές λύσεις υγείας. Τα αξιόπιστα μοντέλα που βασίζονται σε δεδομένα αποτελούν κρίσιμο θεμέλιο”, είπε. Μαίρη Μάλκαρε, MD, Chief Medical Officer στο Summus. “Προσφέρουμε σε εργοδότες και συστήματα υγείας την πρώτη μεθοδολογία απόδοσης επένδυσης που παρέχει υπολογισμούς εξοικονόμησης κόστους για εικονική εξειδικευμένη φροντίδα χρησιμοποιώντας μεγάλα σύνολα δεδομένων και ακριβή ανάλυση. Η κατανόηση του οικονομικού αντίκτυπου της υγειονομικής περίθαλψης και η παροχή μιας νέας προσέγγισης στις παραπομπές σε ειδικούς σε όλο τον κόσμο θα μας βοηθήσει αντιμετώπιση του κόστους και της πολυπλοκότητας στην ειδική φροντίδα.”

Η μεθοδολογία Summus ROI έχει αναθεωρηθεί και επικυρωθεί από τη Milliman, μια παγκοσμίου φήμης αναλογιστική εταιρεία που είναι ειδικός στη μελέτη της υγείας και της οικονομικής ευημερίας.

Milliman προσδιόρισε ότι η μεθοδολογία για την εκτίμηση της καθαρής οικονομικής επίπτωσης ενός προγράμματος αυτού του είδους είναι συνεπής με τις αναλογιστικές πρακτικές. Η προσέγγιση υπολογισμού της εκτιμώμενης αποταμίευσης της Summus είναι στενά ευθυγραμμισμένη με το επιχειρηματικό μοντέλο, τις παρεχόμενες υπηρεσίες και τα χαρακτηριστικά λογισμικού που προσφέρουν εξοικονόμηση πόρων. για την υποστήριξη της προσέγγισης, των δεδομένων που χρησιμοποιήθηκαν και των παραδοχών που έγιναν.

Εστιάζοντας στους οδηγούς του κόστους και της πολυπλοκότητας της υγειονομικής περίθαλψης και επιταχύνοντας την πρόσβαση στις καλύτερες ιατρικές συμβουλές της χώρας, η Summus είναι σε θέση να εξοικονομήσει ιατρικό κόστος σε ένα φάσμα διαγνώσεων και καταστάσεων υγείας. Το επιμελημένο δίκτυο ιατρών της Summus με περισσότερους από 5.100 κορυφαίους ειδικούς εξουσιοδοτεί τα μέλη και τις οικογένειές τους να λαμβάνουν ενημερωμένες αποφάσεις υγειονομικής περίθαλψης που είναι κατάλληλες για αυτά και να επιτυγχάνουν καλύτερα, οικονομικά αποτελέσματα για όλα τα ζητήματα υγείας και τα ταξίδια.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη μεθοδολογία απόδοσης επένδυσης (ROI) της Summus, επισκεφθείτε τη διεύθυνση: https://gosummus.info/ROI.

Σχετικά με τον Αλί
Η Summus είναι μια κορυφαία εταιρεία εικονικής εξειδικευμένης φροντίδας που ιδρύθηκε με αποστολή να αποκαταστήσει την ανθρώπινη σύνδεση στην υγειονομική περίθαλψη. Το μοντέλο της ιδιωτικής αγοράς μας προσελκύει κορυφαίους ειδικούς που υποστηρίζουν καλύτερη γνώση και λήψη αποφάσεων σε όλα τα ζητήματα που σχετίζονται με την υγεία. Με ένα επιμελημένο δίκτυο άνω των 5.100 διάσημων ειδικών από κορυφαία ακαδημαϊκά ιατρικά κέντρα και πάνω από 2,1 εκατομμύρια μέλη παγκοσμίως, το Summus λειτουργεί ως η κλινική μπροστινή πόρτα για πρόσβαση σε αξιόπιστη, υψηλής ποιότητας τεχνογνωσία υγειονομικής περίθαλψης και υποστήριξη ατόμων σε στιγμές ανάγκης. το πιο σημαντικό. Περισσότερες λεπτομέρειες: www.summusglobal.com.

ΠΗΓΗ Global High

Leave a Comment