Η startup της KC ​​εξαγοράστηκε σε συμφωνία για την κατασκευή νέας πλατφόρμας IoT με επένδυση από την Comcast

ΤΟ Scott Ford είπε ότι πιστεύει ότι ο συνδυασμός της τοπικής τεχνολογίας IoT startup και του υπάρχοντος συστήματος έξυπνης διαχείρισης ακινήτων του εταιρικού καινοτόμου θα επιταχύνει την ανάπτυξη για την Pepper με έδρα το Κάνσας Σίτι.

Η επιχειρηματική μονάδα insurtech της Comcast Pepper και η Notion συνεργάστηκαν για να δημιουργήσουν μια νέα πλατφόρμα IoT και έξυπνου σπιτιού που θα προσφέρει στους ασφαλιστικούς φορείς εξατομικευμένες, απρόσκοπτες και συνδεδεμένες λύσεις στις ταχέως αναπτυσσόμενες βιομηχανίες insurtech και IoT, ανακοίνωσαν οι εταιρείες την Τετάρτη.

Σύμφωνα με την Pepper, η παγκόσμια αγορά InsurTech αναμένεται να φτάσει τα 167 δισεκατομμύρια δολάρια έως το 2023 και η αγορά υπηρεσιών IoT για καταναλωτές στις ΗΠΑ θα φτάσει τα 25 δισεκατομμύρια δολάρια μέχρι το 2025.

Μαζί, η Pepper και η Notion θα επιτρέψουν στους ασφαλιστικούς φορείς να εισέλθουν σε αυτές τις αγορές υψηλής ανάπτυξης και να εξελιχθούν από το παλιό επιχειρηματικό μοντέλο «επισκευής και αντικατάστασης» σε μια προσέγγιση «προστασίας και πρόληψης», ανέφεραν οι εταιρείες.

Συνδυάζοντας τεχνολογίες IoT και έξυπνων κατοικιών επόμενης γενιάς, οι ασφαλιστικοί φορείς μπορούν να μειώσουν τη συχνότητα και το ποσό των ασφαλιστικών απαιτήσεων που υποβάλλονται από τους ασφαλισμένους, ενώ οι ιδιοκτήτες κατοικιών, ακινήτων και μικρών επιχειρήσεων μπορούν να εξοικονομήσουν έως και 20% στην ασφάλιση παρακολουθώντας προληπτικά για διαρροές νερού και Φωτιά. , μονοξείδιο του άνθρακα, μούχλα, ανοιχτές πόρτες και παράθυρα, ξαφνικές αλλαγές θερμοκρασίας κ.λπ.

«Πιστεύουμε ότι η τεχνολογία συνδεδεμένης ασφάλισης είναι το επόμενο όριο καινοτομίας στο καταναλωτικό IoT», δήλωσε ο CEO της Pepper, Ford. «Ο συνδυασμός του κορυφαίου συστήματος αισθητήρων έξυπνης παρακολούθησης περιουσίας της Notion με την πλήρεις δυνατότητες πλατφόρμας και τις προσφορές υπηρεσιών της Pepper θα προσφέρει στους ασφαλιστικούς φορείς μια προσαρμοσμένη σουίτα συνδεδεμένων λύσεων μέσω μιας απρόσκοπτης προσέγγισης λευκής ετικέτας. Αυτή η εξαγορά θα μας επιτρέψει να αξιοποιήσουμε την ηγετική θέση της Notion ως πάροχο λύσεων τεχνολογίας ασφάλισης, διευρύνοντας παράλληλα την προσφορά μας για να συμπεριλάβουμε δημοφιλείς υπηρεσίες έξυπνων κατοικιών και ασφάλειας».

Οι οικονομικοί όροι των συναλλαγών δεν αποκαλύφθηκαν και οι εταιρείες δεν ανέφεραν αμέσως ποιες, εάν υπάρχουν, αλλαγές στις λειτουργίες ή την οργανωτική και διοικητική δομή της Pepper. Η επωνυμία της συνδυασμένης οντότητας επίσης δεν αναφέρθηκε λεπτομερώς ως μέρος της ανακοίνωσης της συμφωνίας.

Η Pepper, η οποία ιδρύθηκε το 2014 από τους Ford, Steve Bosch και David Bottoms, δίνει τη δυνατότητα σε επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο να δημιουργούν, να παρέχουν και να δημιουργούν έσοδα από συσκευές και υπηρεσίες που συνδέονται με ασφάλεια στους καταναλωτές μέσω ενός μοντέλου βιώσιμων εσόδων.

Κάντε κλικ εδώ Μάθετε περισσότερα για το Pepper, το οποίο μπορεί να υπερηφανεύεται για τοπικούς επενδυτές όπως τα KCRise Fund, Leawood Ventures, GXPI (Evergy Ventures), Royal Street Ventures και OpenAir Equity Partners.

Το Notion είναι ένα εύχρηστο σύστημα αισθητήρων και εφαρμογή έξυπνης παρακολούθησης ιδιοκτησίας DIY που επιτρέπει στους ιδιοκτήτες οικιακών και μικρών επιχειρήσεων να παρακολουθούν προληπτικά και να μειώνουν τις δαπανηρές ζημιές περιουσίας. Η Comcast, ο προηγούμενος ιδιοκτήτης της Notion, επένδυσε στον συνδυασμό Pepper-Notion, ενισχύοντας το νέο εγχείρημα.

«Η συνεργασία με μια αξιόπιστη, επόμενης γενιάς καταναλωτική πλατφόρμα IoT, όπως η Pepper, ευθυγραμμίζεται τέλεια με την αποστολή της Notion να προσφέρει καινοτόμες, έξυπνες προσφορές ασφάλειας και ασφάλειας σπιτιού», δήλωσε ο Thomas Fad, αντιπρόεδρος και γενικός διευθυντής της Notion. “Με τη συμμετοχή μας στην Pepper, θα είμαστε σε θέση να επιταχύνουμε και να επεκταθούμε σε νέες προσφορές προϊόντων σε μια αγορά υψηλής ανάπτυξης, ενώ θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε το καλύτερο στην InsurTech για τους πελάτες μας.”

Οι λύσεις που τροφοδοτούνται με πιπέρι θα ανοίξουν την πόρτα σε δεδομένα σε πραγματικό χρόνο, με δυνατότητα δράσης για παρόχους και πελάτες μέσω μιας απρόσκοπτης και ασφαλούς πλατφόρμας IoT για καταναλωτές, δήλωσαν οι εταιρείες. Τα δεδομένα που δημιουργούνται μέσω αυτών των προγραμμάτων θα ελέγχονται και θα ανήκουν στον μεταφορέα και στους πελάτες του.

Εκτός από τη βελτίωση των βασικών επιχειρηματικών μετρήσεων των φορέων, όπως η αναδοχή και η μείωση των απαιτήσεων, ο συνδυασμός Pepper και Notion θα επιτρέψει την πώληση νέων υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας, συμπεριλαμβανομένων πρόσθετων ασφαλιστικών προϊόντων, και θα δημιουργήσει ελκυστικές επαναλαμβανόμενες ροές εσόδων μέσω διαφόρων σχετικών υπηρεσιών premium για το σπίτι.

Leave a Comment