Η Stackwell επεκτείνει το Επενδυτικό Πρόγραμμα σε τηλέφωνα Android

Η κυκλοφορία της εφαρμογής Robo Investing στο Google Play store αυξάνει σημαντικά την προσβασιμότητα για την κοινότητα των Μαύρων, καθώς η Stackwell τοποθετείται για να επιταχύνει την ανάπτυξή της το 2023.

ΒΟΣΤΟΝΗ, 26 Ιανουαρίου 2023 /PRNewswire/ — Η Stackwell, μια ψηφιακή επενδυτική πλατφόρμα που έχει σχεδιαστεί για να καλύψει το χάσμα του φυλετικού πλούτου, ανακοίνωσε σήμερα ότι η εφαρμογή της είναι πλέον διαθέσιμη για λήψη στο Google Play Store από όλους τους χρήστες τηλεφώνων Android. Ένα πρόγραμμα ρομπο-επενδύσεων που αντιμετωπίζει και αφαιρεί τα κοινωνικά, συναισθηματικά και πολιτιστικά εμπόδια εισόδου που έχουν ως αποτέλεσμα η μαύρη κοινότητα να υποεπενδύει στις χρηματοπιστωτικές αγορές Σεπτέμβριος 2022 Για χρήστες iPhone App Store. Με αυτή τη σημαντική επέκταση, η εφαρμογή Stackwell είναι πλέον διαθέσιμη σε όλους τους χρήστες smartphone $1 μηνιαία συνδρομή και α 10 δολάρια ελάχιστη επένδυση.

Λογότυπο Stackwell (PRNewsfoto/Stackwell)

«Η κυκλοφορία της εφαρμογής μας στο Google Play store είναι άλλο ένα σημαντικό ορόσημο για εμάς ως εταιρεία και αντιπροσωπεύει την υλοποίηση ενός από τους κύριους στόχους μας, που είναι να αυξήσουμε την προσβασιμότητα και τη δοκιμαστικότητα για περισσότερα μέλη της κοινότητας των Μαύρων. όπου βρίσκονται», δήλωσε ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Stackwell Trevor Rozier-Byrd. “Η σημερινή κυκλοφορία μας καθιστά ικανή να συνεχίσουμε να επιταχύνουμε την ανάπτυξη της βάσης χρηστών μας και να επεκτείνουμε περαιτέρω το οικοσύστημα των συνεργατών μας.”

Η επέκταση στο Android παρέχει μεγαλύτερη προσβασιμότητα στην κοινότητα των Μαύρων, καθώς τα δεδομένα δείχνουν ότι το 66% των νοικοκυριών Μαύρων και Αφροαμερικανών προτιμούν τηλέφωνα Android.

Η ανακοίνωση της Stackwell έρχεται καθώς η εταιρεία εγκαινιάζει μια σειρά από διαπροσωπικές εκδηλώσεις με στρατηγικούς εταίρους σε όλη τη χώρα. Η εταιρεία θα φιλοξενεί ενεργοποιήσεις κοινότητας με συνεργάτες NBA και WNBA Ντιτρόιτ, Μινεάπολη, Νέα Ορλεάνη και Ουάσιγκτον Ξεκινώντας από το πρώτο τρίμηνο, συμπεριλαμβανομένων εκδηλώσεων οικονομικής ευεξίας και εκπαίδευσης επενδύσεων με καθεμία από τις ομάδες σε εγκαταστάσεις εξάσκησης και σε άλλες τοποθεσίες γειτονιάς. Επιπλέον, ο Stackwell θα ξεκινήσει προσωπικά εκδηλώσεις για τις πρωτοβουλίες του με επίκεντρο το HBCU Πανεπιστήμιο Hamptonκαι Student Investment Program (SIP) με Student Freedom Initiative και Prudential Finance. Αυτά τα δύο τελευταία προγράμματα έχουν σχεδιαστεί για να επικεντρωθούν στη νεότερη γενιά μελλοντικών μαύρων ηγετών, καθώς οι Black Millennials και Gen Zs αντιμετωπίζουν το μεγαλύτερο χάσμα φυλετικού πλούτου στη χώρα.

Η Stackwell είναι πρωτοπόρος στον χώρο της οικονομικής πρόσβασης και της ένταξης. Μέσω πολλαπλών στρατηγικών συνεργασιών, η Stackwell έχει επενδύσει περίπου 800.000 $ Επιστροφή στην κοινότητα των Μαύρων με τη μορφή αρχικού κεφαλαίου και υποτροφιών για την υποστήριξη των μελλοντικών ευκαιριών ανάπτυξης και δημιουργίας πλούτου Μαύρων φοιτητών, επιχειρηματιών, δημιουργών και ιδιοκτητών μικρών επιχειρήσεων. Η επανεπένδυση στην κοινότητα των Μαύρων είναι βασικό στοιχείο της στρατηγικής επιπτώσεων της Stackwell και η εταιρεία θα συνεχίσει να ευθυγραμμίζεται με στρατηγικούς εταίρους και ευεργέτες που επικεντρώνονται ομοίως σε αυτόν τον σκοπό.

«Το κλειδί για την καταπολέμηση της υποεπένδυσης των μαύρων στις χρηματοπιστωτικές αγορές είναι η αύξηση της εκπροσώπησης σε αυτόν τον χώρο», δήλωσε η Rozier-Byrd. «Μέσω των στρατηγικών μας συνεργασιών, καταφέραμε να δημιουργήσουμε ένα οικοσύστημα με εφέ κοινότητας και δικτύου που θα προσφέρει απτά οφέλη στους χρήστες μας και θα επιταχύνει σημαντικά την ανάπτυξη του Stackwell».

Οι χρήστες smartphone μπορούν να κατεβάσουν την εφαρμογή Stackwell σήμερα App Store και το Google Play Store.

Σχετικά με το Stackwell

Η Stackwell Capital, Inc. είναι μια εταιρεία fintech που δημιουργεί μια ψηφιακή επενδυτική πλατφόρμα για τη μαύρη κοινότητα που έχει σχεδιαστεί για να καλύψει το χάσμα του φυλετικού πλούτου στην Αμερική. Η Stackwell παρέχει τα χρηματοοικονομικά επενδυτικά εργαλεία και την καθοδήγηση που χρειάζεστε για να συμβάλετε στη δημιουργία βιώσιμου πλούτου, ισότητας και ίσων ευκαιριών. Ο Stackwell είναι μέλος του 2022 Financial Solutions Lab και των προγραμμάτων επιτάχυνσης MassChallenge των ΗΠΑ Early Stage. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το stackwellcapital.com.

Επικοινωνία: [email protected]

Cizion

Cizion

Για λήψη πολυμέσων, δείτε το αρχικό περιεχόμενο: https://www.prnewswire.com/news-releases/stackwell-expands-its-investing-app-to-android-phones-301731217.html

ΠΗΓΗ Stackwell

Leave a Comment