Η Sensedia διόρισε τη Lisa Arthur Chief Marketing Officer καθώς η εταιρεία επεκτείνει την εμβέλειά της στη Βόρεια Αμερική

ΜΙΑΜΙ, 24 Ιανουαρίου 2023–(BUSINESS WIRE)–Η Sensedia, παγκόσμιος ηγέτης στην παροχή λύσεων API για εταιρείες που υιοθετούν μια πιο ψηφιακή, συνδεδεμένη και ανοιχτή στρατηγική, ανακοίνωσε σήμερα ότι η Lisa Arthur εντάχθηκε στην εταιρεία ως Chief Marketing Officer. Ο Arthur φέρνει ένα ευρύ φάσμα εμπειρίας ηγεσίας μάρκετινγκ από το Fortune 50 σε νεοφυείς επιχειρήσεις. Υπηρέτησε και έγραψε ως πόρος του κλάδου και ειδικός σε θέματα μάρκετινγκ, τεχνολογίας μάρκετινγκ, μάρκετινγκ βάσει δεδομένων και εμπειρίας πελατών. Μάρκετινγκ μεγάλων δεδομένων: Πώς να προσελκύσετε πελάτες για μεγαλύτερη αξία. Πριν ενταχθεί στη διοικητική ομάδα, ήταν σύμβουλος μάρκετινγκ στη Sensedia για 18 μήνες.

Αυτό το δελτίο τύπου διαθέτει λειτουργίες πολυμέσων. Δείτε την πλήρη έκδοση εδώ: https://www.businesswire.com/news/home/20230124005477/en/

Η Sensedia, παγκόσμιος ηγέτης στην παροχή λύσεων API για εταιρείες που υιοθετούν μια πιο ψηφιακή, συνδεδεμένη και ανοιχτή στρατηγική, ανακοίνωσε σήμερα ότι η Lisa Arthur εντάχθηκε στην εταιρεία ως Chief Marketing Officer. Ο Arthur φέρνει ένα ευρύ φάσμα εμπειρίας ηγεσίας μάρκετινγκ από εταιρείες του Fortune 50 σε νεοφυείς επιχειρήσεις. Έχει υπηρετήσει ως πόρος του κλάδου και ειδικός στο μάρκετινγκ, την τεχνολογία μάρκετινγκ, το μάρκετινγκ που βασίζεται σε δεδομένα και την εμπειρία πελατών και έχει γράψει το μάρκετινγκ μεγάλων δεδομένων: Πώς να προσελκύσετε πελάτες για μεγαλύτερη αξία. Πριν ενταχθεί στη διοικητική ομάδα, ήταν σύμβουλος μάρκετινγκ στη Sensedia για 18 μήνες. (Εικόνα: Business Wire)

«Η Lisa φέρνει αποδεδειγμένη εμπειρία μέσω συμβουλευτικής εργασίας με startups τεχνητής νοημοσύνης και διεθνείς μάρκες υψηλής ανάπτυξης, όπως η Sensedia, και έχει διατελέσει προηγούμενες θέσεις CMO στις Akamai, Teradata/Aprimo και Relativity, καθιστώντας την τον ιδανικό ηγέτη μάρκετινγκ για την υποστήριξη της ανάπτυξης της εταιρείας και του πελάτη μας. βάση στη Βόρεια Αμερική. πετυχαίνουμε όταν επεκταθούμε. Οι γνώσεις του στο τεχνολογικό μάρκετινγκ και η εμπειρία 30+ ετών σε ανώτερη ηγετική θέση είναι ακριβώς ό,τι χρειαζόμαστε για να συνεχίσουμε την ανάπτυξη με γνώμονα τον πελάτη”, δήλωσε ο Marcilio Oliveira, συνιδρυτής και επικεφαλής ανάπτυξης της Sensedia. . «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να τον καλωσορίσουμε στο C-suite της Sensedia».

Ο Arthur θα συνεργαστεί με την Oliveira και άλλα ανώτερα μέλη της ομάδας για να αναπτύξει στρατηγικές για την υλοποίηση του οράματος της εταιρείας για υψηλή και αποτελεσματική ανάπτυξη με διευρυμένη παγκόσμια εμβέλεια για τα επόμενα χρόνια. “Η Sensedia είναι ένας αναγνωρισμένος ηγέτης στη στρατηγική και τις λύσεις API και οι πελάτες της είναι ευχαριστημένοι με την αξία και την απλότητα της ψηφιακής ενοποίησης. Έχω γίνει πιο ανοιχτός, ευέλικτος και συνδεδεμένος ψηφιακά με πελάτες στη Βόρεια Αμερική”, δήλωσε ο Arthur. «Οι δυνατότητές μας για ανάπτυξη είναι εξαιρετικές και είμαι ενθουσιασμένος που βλέπω τι επιφυλάσσει το μέλλον για τον οργανισμό και τους πελάτες του».

Σχετικά με τη Sensedia

Η Sensedia ηγείται της σύγχρονης ολοκλήρωσης υποστηρίζοντας τις εταιρείες να γίνουν πιο ψηφιακές, συνδεδεμένες και ανοιχτές μέσω της τεχνολογικής της πλατφόρμας και της τεχνογνωσίας της σε API και Microservices. Οι καινοτόμες επιχειρήσεις βασίζονται στην Sensedia ως συνεργάτη στη Διαχείριση API, τις Microservices, το Service-Mesh, την Open Banking και την Ασφάλιση. Η Sensedia υποστηρίζει στρατηγικές API για να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να ενεργοποιήσουν γρήγορα την ενσωμάτωση παλαιού τύπου, να φέρουν ψηφιακά προϊόντα και υπηρεσίες στην αγορά πιο γρήγορα, να ενσωματώσουν κανάλια, να ενεργοποιήσουν οικοσυστήματα συνεργατών και να δημιουργήσουν σύγχρονες αρχιτεκτονικές πολλαπλών νέφους/υβριδικές. Η Sensedia αναγνωρίστηκε πρόσφατα από την Forrester Research ως Leader στην πρόσφατα δημοσιευμένη έκθεση “The Forrester Wave™: API Management Solutions, Q3 2022”. Περισσότερα στο Sensedia.com.

Δείτε την αρχική έκδοση στο businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20230124005477/en/

Συνδέσεις

Επικοινωνία μέσων ενημέρωσης:
Paul Wilke
Όρθιες συνδέσεις για Sensedia
[email protected]
+1-415-881-7995

Leave a Comment