Η Select Insurance Group ( SIGI ) έχει προγραμματιστεί να ανακοινώσει τα κέρδη την Πέμπτη

Η Selective Insurance Group (NASDAQ:SIGI – Get Rating ) έχει προγραμματιστεί να εκδώσει την έκθεση κερδών της μετά το κλείσιμο της αγοράς την Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου. Οι αναλυτές αναμένουν ότι η Selective Insurance Group θα δημοσιεύσει κέρδη 1,40 $ ανά μετοχή για το τρίμηνο. Όσοι ενδιαφέρονται να εγγραφούν στην τηλεδιάσκεψη για τα κέρδη της εταιρείας μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτόν τον σύνδεσμο.

→ Είναι αυτό το τέλος του καπιταλισμού; (από Porter & Company)

Η Selective Insurance Group (NASDAQ:SIGI – Get Rating ) δημοσίευσε για τελευταία φορά τα αποτελέσματα των κερδών της την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου. Ο ασφαλιστικός πάροχος ανέφερε κέρδη 0,99 $ ανά μετοχή (EPS) για το τρίμηνο, χωρίς τη συναινετική εκτίμηση των 1,16 $ κατά (0,17 $). Ο Όμιλος Selective Insurance είχε καθαρό περιθώριο 6,76% και απόδοση ιδίων κεφαλαίων 12,79%. Η επιχείρηση είχε έσοδα 920,70 εκατομμυρίων δολαρίων για το τρίμηνο, σε σύγκριση με τις προσδοκίες των αναλυτών για 908,21 εκατομμύρια δολάρια. Κατά μέσο όρο, οι αναλυτές αναμένουν ότι η Selective Insurance Group θα δημοσιεύσει $5 EPS για το τρέχον οικονομικό έτος και $6 EPS για το επόμενο οικονομικό έτος.

Επιλέξτε Απόδοση Τιμών Ασφαλιστικής Ομάδας

Οι μετοχές της μετοχής SIGI άνοιξαν στα 93,51 δολάρια την Πέμπτη. Η εταιρεία έχει κινητό μέσο όρο 50 ημερών 91,58 $ και κινητό μέσο όρο 200 ημερών 86,97 $. Η Selective Insurance Group έχει χαμηλό 52 εβδομάδων 66,81 $ και υψηλό 52 εβδομάδων 98,80 $. Η εταιρεία έχει κεφαλαιοποίηση 5,64 δισεκατομμυρίων δολαρίων, αναλογία τιμής προς κέρδη 24,94, αναλογία PEG 2,15 και βήτα 0,62. Η εταιρεία έχει δείκτη χρέους προς ίδια κεφάλαια 0,23, γρήγορο δείκτη 0,30 και τρέχον δείκτη 0,30.

Επιλέξτε Insurance Group αυξάνει το μέρισμα

Η εταιρεία ανακοίνωσε πρόσφατα και τριμηνιαίο μέρισμα, το οποίο καταβλήθηκε την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου. Σε επενδυτές ρεκόρ την Τρίτη 15 Νοεμβρίου δόθηκε μέρισμα 0,30 $ ανά μετοχή. Η ημερομηνία αποκοπής αυτού του μερίσματος ήταν η Δευτέρα 14 Νοεμβρίου. Αυτό σημαίνει ετήσιο μέρισμα 1,20 $ και μερισματική απόδοση 1,28%. Αυτή είναι μια αύξηση από το προηγούμενο τρίμηνο μέρισμα της Selective Insurance Group ύψους 0,28 $. Ο δείκτης πληρωμής μερίσματος (DPR) της Selective Insurance Group είναι 32,00%.

Οι αναλυτές της Wall Street προβλέπουν ανάπτυξη

Αρκετές χρηματιστηριακές εταιρείες στάθηκαν πρόσφατα στο SIGI. Η Piper Sandler αύξησε τον στόχο τιμής των μετοχών της Selective Insurance Group από 88,00 $ σε 91,00 $ σε μια έκθεση έρευνας την Τρίτη 10 Ιανουαρίου. Η Morgan Stanley αύξησε τον στόχο της τιμής για τις μετοχές της Selective Insurance Group από 98,00 $ σε 105,00 $ και έδωσε στην εταιρεία βαθμολογία «υπέρβαρου» σε μια έκθεση έρευνας την Τρίτη, 22 Νοεμβρίου. Η StockNews.com ξεκίνησε την κάλυψη των μετοχών της Selective Insurance Group σε μια έκθεση έρευνας την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου. Έδωσαν μια βαθμολογία «κρατήστε» στην εταιρεία. Η Janney Montgomery Scott ξεκίνησε την κάλυψη των μετοχών της Selective Insurance Group σε μια έκθεση έρευνας την Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου. Έθεσαν μια «ουδέτερη» βαθμολογία και έναν στόχο τιμής 96,00 $ για την εταιρεία. Τέλος, η BMO Capital Markets ανέλαβε την κάλυψη των μετοχών της Select Insurance Group σε μια έκθεση έρευνας την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου. Έθεσαν μια αξιολόγηση «απόδοσης στην αγορά» και έναν στόχο τιμής 90,00 $ για την εταιρεία.

Οι μυημένοι βάζουν τα στοιχήματά τους

Σε άλλες ειδήσεις της Selective Insurance Group, ο διευθυντής John Burville πούλησε 2.652 μετοχές της μετοχής της Selective Insurance Group σε μια συναλλαγή που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 29 Νοεμβρίου. Οι μετοχές διακινήθηκαν με μέση τιμή 95,52 $, συνολικής αξίας 253.319,04 $. Μετά την ολοκλήρωση της πώλησης, ο διευθυντής κατέχει πλέον 83.649 μετοχές της εταιρείας, αξίας περίπου 7.990.152,48 $. Η συναλλαγή αποκαλύφθηκε σε νομική κατάθεση στην SEC, η οποία είναι διαθέσιμη στον ιστότοπο της SEC. Σε άλλες ειδήσεις της Selective Insurance Group, ο διευθυντής John Burville πούλησε 2.652 μετοχές της μετοχής της Selective Insurance Group σε μια συναλλαγή που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 29 Νοεμβρίου. Οι μετοχές διακινήθηκαν με μέση τιμή 95,52 $, συνολικής αξίας 253.319,04 $. Μετά την ολοκλήρωση της πώλησης, ο διευθυντής κατέχει πλέον 83.649 μετοχές της εταιρείας, αξίας περίπου 7.990.152,48 $. Η συναλλαγή αποκαλύφθηκε σε νομική κατάθεση στην SEC, η οποία είναι διαθέσιμη στον ιστότοπο της SEC. Επίσης, η COO Brenda M. Hall πούλησε 2.813 μετοχές της μετοχής της Selective Insurance Group σε συναλλαγή που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου. Η μετοχή διαπραγματεύτηκε με μέση τιμή 95,11 $, για συνολική συναλλαγή 267.544,43 $. Μετά την ολοκλήρωση της πώλησης, ο διευθύνων σύμβουλος κατέχει πλέον άμεσα 18.650 μετοχές της εταιρείας, αξίας περίπου 1.773.801,50 δολαρίων. Η αποκάλυψη για αυτήν την πώληση μπορείτε να βρείτε εδώ. Το τελευταίο τρίμηνο, οι εμπιστευτικοί πελάτες πούλησαν 8.734 μετοχές της εταιρείας αξίας 825.796 $. Τα μέλη της εταιρείας κατέχουν το 2,00% των μετοχών της εταιρείας.

Θεσμικές ροές και ροές

Αρκετοί θεσμικοί επενδυτές και αμοιβαία κεφάλαια κινδύνου τροποποίησαν πρόσφατα τις συμμετοχές τους στη SIGI. Η Covestor Ltd αύξησε το μερίδιό της στις μετοχές της Selective Insurance Group κατά 37,3% κατά το 1ο τρίμηνο. Η Covestor Ltd κατέχει πλέον 747 μετοχές της μετοχής του ασφαλιστικού παρόχου αξίας 67.000 $ μετά την απόκτηση επιπλέον 203 μετοχών κατά το τελευταίο τρίμηνο. Η Private Advisor Group LLC αγόρασε μια νέα θέση σε μετοχές της Selective Insurance Group κατά τη διάρκεια του 1ου τριμήνου αξίας 201.000 $. Η Proficio Capital Partners LLC αγόρασε μια νέα θέση σε μετοχές της Selective Insurance Group κατά τη διάρκεια του 1ου τριμήνου αξίας 230.000 $. Η Verition Fund Management LLC αύξησε το μερίδιό της στις μετοχές της Selective Insurance Group κατά 7,9% κατά το 1ο τρίμηνο. Η Verition Fund Management LLC κατέχει τώρα 2.780 μετοχές της μετοχής του ασφαλιστικού παρόχου αξίας 248.000 $ μετά την απόκτηση επιπλέον 204 μετοχών κατά το τελευταίο τρίμηνο. Τέλος, η Neuberger Berman Group LLC αγόρασε μια νέα θέση σε μετοχές της Selective Insurance Group κατά τη διάρκεια του 3ου τριμήνου αξίας 284.000 $. Τα hedge funds και άλλοι θεσμικοί επενδυτές κατέχουν το 83,85% των μετοχών της εταιρείας.

Σχετικά με την Selective Insurance Group

(Λάβετε βαθμολογία)

Η Selective Insurance Group, Inc. παρέχει προϊόντα ασφάλισης περιουσίας και ατυχημάτων. Λειτουργεί μέσω των εξής τμημάτων: Standard Commercial Lines, Standard Personal Lines, E&S Lines και Investments. Το τμήμα Standard Commercial Lines προσφέρει ασφαλιστικά προϊόντα και υπηρεσίες σε εμπορικούς πελάτες, όπως μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς και φορείς τοπικής αυτοδιοίκησης.

Δείτε επίσης

Ιστορικό κερδών για επιλεγμένη ασφαλιστική ομάδα (NASDAQ:SIGI)

Αυτή η άμεση ειδοποίηση ειδήσεων τροφοδοτείται από αφηγηματική επιστημονική τεχνολογία και οικονομικά δεδομένα από το MarketBeat για να παρέχει στους αναγνώστες τις ταχύτερες και ακριβέστερες αναφορές. Αυτή η ιστορία εξετάστηκε από τη συντακτική ομάδα του MarketBeat πριν από τη δημοσίευσή της. Στείλτε τυχόν ερωτήσεις ή σχόλια σχετικά με αυτήν την ιστορία στο [email protected].

Προτού σκεφτείτε το Select Insurance Group, θα θέλετε να το ακούσετε αυτό.

Το MarketBeat παρακολουθεί καθημερινά τους αναλυτές ερευνών με την κορυφαία αξιολόγηση και τις καλύτερες επιδόσεις της Wall Street και τις μετοχές που προτείνουν στους πελάτες τους. Η MarketBeat εντόπισε πέντε μετοχές που κορυφαίοι αναλυτές ψιθυρίζουν σιωπηλά στους πελάτες τους να αγοράσουν τώρα προτού απογειωθούν οι ευρύτερες αγορές… και η Select Insurance Group δεν ήταν στη λίστα.

Αν και η Selective Insurance Group έχει επί του παρόντος μια αξιολόγηση “Hold” μεταξύ των αναλυτών, οι κορυφαίοι αναλυτές πιστεύουν ότι αυτές οι πέντε μετοχές είναι καλύτερες αγορές.

Δείτε τις πέντε μετοχές εδώ

20 μετοχές προς πώληση τώρα

Η MarketBeat δημοσίευσε μια λίστα με 20 μετοχές από αναλυτές της Wall Street μισώ. Αυτές οι εταιρείες μπορεί να φαίνεται ότι έχουν καλά θεμελιώδη μεγέθη, αλλά οι καλύτεροι αναλυτές μυρίζουν κάτι σοβαρά σάπιο. Οποιαδήποτε από αυτές τις εταιρείες έχει απόκρυψη γύρω από το χαρτοφυλάκιό σας; Ενημερωθείτε εισάγοντας τη διεύθυνση email σας παρακάτω.

Λάβετε αυτήν τη δωρεάν αναφορά

20 μετοχές προς πώληση τώρα

Leave a Comment