Η Schechter Investment Advisors Llc έχει θέση 1,28 εκατομμυρίων δολαρίων στην Unilever PLC (NYSE:UL).

Η Schechter Investment Advisors LLC μείωσε το μερίδιό της στις μετοχές της Unilever PLC (NYSE:UL – Get Rating ) κατά 8,7% το 3ο τρίμηνο, σύμφωνα με την πιο πρόσφατη κατάθεσή της στο 13F στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς. Η εταιρεία κατείχε 29.188 μετοχές της εταιρείας μετά την πώληση 2.784 μετοχών κατά τη διάρκεια του τριμήνου. Οι συμμετοχές της Schechter Investment Advisors LLC στη Unilever ήταν αξίας 1.279.000 $ στο τέλος της πιο πρόσφατης περιόδου αναφοράς.

→ Η κρίση του λιθίου είναι πραγματική και είναι μεγάλη είδηση ​​για τους επενδυτές (Από Επενδυτικές Τάσεις)

Ορισμένοι άλλοι θεσμικοί επενδυτές έχουν επίσης τροποποιήσει τις συμμετοχές τους. Η XML Financial LLC αγόρασε μια νέα θέση σε μετοχές της Unilever κατά το 3ο τρίμηνο αξίας περίπου 8.487.000 $. Η ICW Investment Advisors LLC αύξησε τις συμμετοχές της σε μετοχές της Unilever κατά 1,2% κατά το 3ο τρίμηνο. Η ICW Investment Advisors LLC κατέχει τώρα 25.137 μετοχές της εταιρείας αξίας 1.102.000 $ μετά την αγορά επιπλέον 303 μετοχών το τελευταίο τρίμηνο. Η Excalibur Management Corp αύξησε τις συμμετοχές της σε μετοχές της Unilever κατά 14,1% κατά το 3ο τρίμηνο. Η Excalibur Management Corp κατέχει τώρα 12.568 μετοχές της εταιρείας αξίας 551.000 $ μετά την αγορά επιπλέον 1.550 μετοχών το τελευταίο τρίμηνο. Η Mengis Capital Management Inc. αγόρασε νέο μερίδιο στη Unilever το 3ο τρίμηνο αξίας περίπου 239.000 $. Τέλος, η Berkeley Capital Partners LLC αύξησε το μερίδιό της στη Unilever κατά 32,2% το 3ο τρίμηνο. Η Berkeley Capital Partners LLC κατέχει τώρα 29.647 μετοχές της εταιρείας αξίας 1.300.000 $ μετά την αγορά επιπλέον 7.228 μετοχών το τελευταίο τρίμηνο. Οι θεσμικοί επενδυτές κατέχουν το 10,06% των μετοχών της εταιρείας.

Αλλαγές στις αξιολογήσεις των αναλυτών

Το UL έχει αποτελέσει αντικείμενο πολλών ερευνητικών εκθέσεων. Η Morgan Stanley αύξησε την τιμή στόχο της στο Unilever από 42,75 $ σε 46,00 $ σε ένα ερευνητικό σημείωμα την Τρίτη 1 Νοεμβρίου. Ο Sanford C. Bernstein μείωσε τη Unilever από την «απόδοση στην αγορά» σε «υπό απόδοση» σε ένα ερευνητικό σημείωμα την Τρίτη 17 Ιανουαρίου. Τέλος, η StockNews.com αύξησε τη Unilever από αξιολόγηση «κρατήστε» σε «αγορά» σε ένα ερευνητικό σημείωμα την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου. Δύο αναλυτές έχουν αξιολογήσει τη μετοχή με αξιολόγηση πώλησης, τέσσερις έχουν δώσει αξιολόγηση διακράτησης και τρεις έχουν εκδώσει αξιολόγηση αγοράς για τη μετοχή της εταιρείας. Η μετοχή έχει επί του παρόντος μια συναινετική αξιολόγηση «Hold» και μέση τιμή στόχου 46,00 $, σύμφωνα με το MarketBeat.

Η Unilever Trading υποχώρησε 0,6%

Η μετοχή της Unilever άνοιξε στα 50,62 δολάρια την Τετάρτη. Η Unilever PLC έχει χαμηλό 12 μηνών 42,44 $ και υψηλό 12 μηνών 56,44 $. Η επιχείρηση έχει κινητό μέσο όρο 50 ημερών 50,45 $ και κινητό μέσο όρο 200 ημερών 47,52 $.

Η Unilever μειώνει το μέρισμα

Η επιχείρηση γνωστοποίησε επίσης πρόσφατα τριμηνιαίο μέρισμα, το οποίο καταβλήθηκε την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου. Οι μέτοχοι ρεκόρ την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου έλαβαν μέρισμα 0,4211 $ ανά μετοχή. Αυτό αντιπροσωπεύει ετήσιο μέρισμα 1,68 $ και μερισματική απόδοση 3,33%. Η ημερομηνία αποκοπής του μερίσματος αυτού του μερίσματος ήταν η Πέμπτη 17 Νοεμβρίου.

Προφίλ Unilever

(Λάβετε βαθμολογία)

Η Unilever Plc δραστηριοποιείται στην παραγωγή και πώληση καταναλωτικών αγαθών. Λειτουργεί στους ακόλουθους τομείς: Ομορφιά & Προσωπική Φροντίδα, Φαγητό & Αναψυκτικό και Φροντίδα στο σπίτι. Το τμήμα Beauty & Personal Care προσφέρει κατηγορίες περιποίησης δέρματος, περιποίησης μαλλιών, περιποίησης δέρματος και αποσμητικά. Το τμήμα Food and Refreshment πουλά παγωτά, αλμυρά, σάλτσες και τσάι.

Επιλεγμένες ιστορίες

Θεσμική ιδιοκτησία ανά τρίμηνο για την Unilever (NYSE:UL)

Αυτή η άμεση ειδοποίηση ειδήσεων τροφοδοτείται από αφηγηματική επιστημονική τεχνολογία και οικονομικά δεδομένα από το MarketBeat για να παρέχει στους αναγνώστες τις ταχύτερες και ακριβέστερες αναφορές. Αυτή η ιστορία εξετάστηκε από τη συντακτική ομάδα του MarketBeat πριν από τη δημοσίευσή της. Στείλτε τυχόν ερωτήσεις ή σχόλια σχετικά με αυτήν την ιστορία στο [email protected].

Θα θελήσετε να το ακούσετε πριν σκεφτείτε τη Unilever.

Το MarketBeat παρακολουθεί καθημερινά τους αναλυτές ερευνών με την κορυφαία αξιολόγηση και τις καλύτερες επιδόσεις της Wall Street και τις μετοχές που προτείνουν στους πελάτες τους. Η MarketBeat εντόπισε πέντε μετοχές που οι κορυφαίοι αναλυτές ψιθυρίζουν σιωπηλά στους πελάτες τους να αγοράσουν τώρα πριν βγουν στην ευρύτερη αγορά… και η Unilever δεν ήταν στη λίστα.

Ενώ η Unilever έχει επί του παρόντος βαθμολογία “Hold” μεταξύ των αναλυτών, οι κορυφαίοι αναλυτές πιστεύουν ότι αυτές οι πέντε μετοχές είναι καλύτερες αγορές.

Δείτε τις πέντε μετοχές εδώ

Επενδυτικές στρατηγικές για να αυξήσετε το εισόδημά σας από τη συνταξιοδότηση

Leave a Comment