Η River Road Asset Management LLC μειώνει το μερίδιό της στην American Equity Investment Life Holding (NYSE:AEL)

Η River Road Asset Management LLC μείωσε τη θέση της στις μετοχές της American Equity Investment Life Holding (NYSE:AEL – Buy Rating) κατά 24,0% το τρίτο τρίμηνο, σύμφωνα με την πιο πρόσφατη κατάθεση 13F στην SEC. Το αμοιβαίο κεφάλαιο κατείχε 2.981.932 μετοχές της μετοχής του παρόχου χρηματοοικονομικών υπηρεσιών μετά την πώληση 941.081 μετοχών κατά τη διάρκεια του τριμήνου. Η American Equity Investment Life αντιπροσωπεύει το 1,7% του επενδυτικού χαρτοφυλακίου της River Road Asset Management LLC, καθιστώντας τη μετοχή την 11η μεγαλύτερη συμμετοχή της. Η River Road Asset Management LLC κατείχε το 3,40% της American Equity Investment Life αξίας 111.196.000 $ στο τέλος της πιο πρόσφατης περιόδου αναφοράς.

→ “Χρειαζόμαστε μπαταρίες. Κυριολεκτικά παντού.” (Από Επενδυτικές Τάσεις)

Άλλοι μεγάλοι επενδυτές αγόρασαν και πούλησαν πρόσφατα μετοχές της εταιρείας. Η Castleview Partners LLC αύξησε τις συμμετοχές της σε μετοχές της American Equity Investment Life κατά 282,0% το 2ο τρίμηνο. Η Castleview Partners LLC κατέχει πλέον 382 μετοχές της μετοχής του παρόχου χρηματοοικονομικών υπηρεσιών αξίας 53.000 $ μετά την αγορά επιπλέον 282 μετοχών το τελευταίο τρίμηνο. Congress Asset Management Co. Η MA αύξησε τις συμμετοχές της σε μετοχές της American Equity Investment Life κατά 0,8% το 2ο τρίμηνο. Congress Asset Management Co. Η MA κατέχει τώρα 43.859 μετοχές της μετοχής του παρόχου χρηματοοικονομικών υπηρεσιών αξίας 1.604.000 $ μετά την αγορά επιπλέον 330 μετοχών το τελευταίο τρίμηνο. Η Covestor Ltd αύξησε τις συμμετοχές της σε μετοχές της American Equity Investment Life κατά 38,9% το 1ο τρίμηνο. Η Covestor Ltd κατέχει τώρα 2.180 μετοχές της μετοχής του παρόχου χρηματοοικονομικών υπηρεσιών αξίας 87.000 δολαρίων μετά την αγορά επιπλέον 610 μετοχών το τελευταίο τρίμηνο. Η Mackenzie Financial Corp αύξησε τις συμμετοχές της σε μετοχές της American Equity Investment Life κατά 11,7% το 2ο τρίμηνο. Η Mackenzie Financial Corp κατέχει τώρα 5.836 μετοχές της μετοχής του παρόχου χρηματοοικονομικών υπηρεσιών αξίας 213.000 δολαρίων μετά την αγορά επιπλέον 612 μετοχών το τελευταίο τρίμηνο. Τέλος, η Exchange Traded Concepts LLC αύξησε τις συμμετοχές της σε μετοχές της American Equity Investment Life κατά 114,4% το 3ο τρίμηνο. Η Exchange Traded Concepts LLC κατέχει τώρα 1.158 μετοχές της μετοχής του παρόχου χρηματοοικονομικών υπηρεσιών αξίας 43.000 $ μετά την αγορά επιπλέον 618 μετοχών το τελευταίο τρίμηνο. Τα hedge funds και άλλοι θεσμικοί επενδυτές κατέχουν το 94,03% των μετοχών της εταιρείας.

Αύξηση 0,2% της μετοχής American Equity Investment Life

Ανοδικά 0,08 δολ. διαπραγματεύθηκαν οι μετοχές της ΑΕΛ κατά το μεσημέρι της Δευτέρας, φτάνοντας τα 45,84 δολάρια. Ο μέσος όγκος των μετοχών ήταν 482.013 και διακινήθηκαν 25.784 τεμάχια. Η εταιρεία έχει κεφαλαιοποίηση 3,93 δισεκατομμυρίων δολαρίων, αναλογία τιμής προς κέρδη 3,34 και beta 0,91. Η μετοχή έχει απλό κινητό μέσο όρο πενήντα ημερών 42,49 $ και απλό κινητό μέσο όρο 200 ημερών 39,74 $. Η American Equity Investment Life Holding έχει χαμηλό 12 μηνών 28,05 $ και υψηλό 12 μηνών 47,30 $. Η εταιρεία έχει ταχύ δείκτη 0,17, τρέχον δείκτη 0,17 και δείκτη χρέους προς ίδια κεφάλαια 0,27.

Η American Equity Investment Life (NYSE:AEL – Get Rating ) δημοσίευσε για τελευταία φορά τα τριμηνιαία στοιχεία κερδών της τη Δευτέρα 7 Νοεμβρίου. Ο πάροχος χρηματοοικονομικών υπηρεσιών ανέφερε κέρδη 0,99 $ ανά μετοχή (EPS) για το τρίμηνο, ξεπερνώντας τις συναινετικές εκτιμήσεις των αναλυτών για 0,84 $ κατά 0,15 $. Η εταιρεία είχε έσοδα 609,74 εκατομμυρίων δολαρίων για το τρίμηνο, σε σύγκριση με τις εκτιμήσεις των αναλυτών στα 585,04 εκατομμύρια δολάρια. Η American Equity Investment Life είχε καθαρό περιθώριο 71,25% και απόδοση ιδίων κεφαλαίων 8,81%. Οι αναλυτές αναμένουν ότι η American Equity Investment Life Holding θα σημειώσει 3,87 EPS για το τρέχον οικονομικό έτος.

Το American Equity Investment Life μειώνει τα μερίσματα

Η επιχείρηση ανακοίνωσε πρόσφατα και ετήσιο μέρισμα, το οποίο καταβλήθηκε την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου. Οι επενδυτές ρεκόρ τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου έλαβαν μέρισμα 0,02 $. Η ημερομηνία αποκοπής αυτού του μερίσματος είναι η Παρασκευή 25 Νοεμβρίου. Αυτό αντιπροσωπεύει μερισματική απόδοση 0,05%. Ο δείκτης πληρωμής μερισμάτων της American Equity Investment Life (DPR) είναι επί του παρόντος 0,15%.

Οι αναλυτές της Wall Street προβλέπουν ανάπτυξη

Αρκετοί αναλυτές έρευνας μετοχών έχουν εκδώσει εκθέσεις για τη μετοχή. Η Royal Bank of Canada μείωσε τον στόχο της τιμής για τις μετοχές της American Equity Investment Life από 47,00 δολάρια σε 44,00 δολάρια και όρισε αξιολόγηση «υπεραπόδοσης» για τη μετοχή σε ερευνητικό σημείωμα την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου. Το Evercore ISI αύξησε την τιμή-στόχο για τις μετοχές της American Equity Investment Life από 38,00 $ σε 43,00 $ και έδωσε στη μετοχή μια «in-line» βαθμολογία σε μια έκθεση έρευνας την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου. Η StockNews.com ξεκίνησε την κάλυψη των μετοχών της American Equity Investment Life σε μια έκθεση έρευνας την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου. Έδωσαν στη μετοχή βαθμολογία «κρατήστε». Ο Raymond James αναβάθμισε τις μετοχές της American Equity Investment Life από αξιολόγηση «υπεραπόδοσης» σε «ισχυρή αγορά» και έθεσε στόχο τιμής 48,00 $ για τη μετοχή σε έκθεση της Δευτέρας 19 Δεκεμβρίου. Τέλος, η Piper Sandler αύξησε τον στόχο της τιμής για τις μετοχές της American Equity Investment Life από 44,00 $ σε 45,00 $ και έδωσε στην εταιρεία μια βαθμολογία «υπέρβαρου» σε έκθεση της Τρίτης 20 Δεκεμβρίου. Επτά αναλυτές έρευνας μετοχών έχουν αξιολογήσει τη μετοχή με αξιολόγηση διακράτησης, τρεις έχουν δώσει αξιολόγηση αγοράς και ένας έχει εκχωρήσει ισχυρή αξιολόγηση αγοράς στην εταιρεία. Η εταιρεία έχει επί του παρόντος μέση βαθμολογία “Hold” και μέση τιμή στόχο 44,60 $, σύμφωνα με το MarketBeat.com.

Προφίλ American Equity Investment Life

(Λάβετε βαθμολογία)

Η American Equity Investment Life Holding Company παρέχει προϊόντα ασφάλισης ζωής στις Ηνωμένες Πολιτείες μέσω των θυγατρικών της. Η εταιρεία εκδίδει προσόδους με σταθερό δείκτη και τόκους καθώς και μεμονωμένες προσόδους πριμοδότησης. Εμπορεύεται τα προϊόντα της μέσω ανεξάρτητων αντιπροσώπων, συμπεριλαμβανομένων ανεξάρτητων οργανισμών μάρκετινγκ, μεσιτών/εμπόρων, τραπεζών και εγγεγραμμένων επενδυτικών συμβούλων.

Περαιτέρω ανάγνωση

Θεσμική ιδιοκτησία κατά τρίμηνο για την αμερικανική μετοχική επενδυτική ζωή (NYSE:AEL)

Αυτή η άμεση ειδοποίηση ειδήσεων τροφοδοτείται από αφηγηματική επιστημονική τεχνολογία και οικονομικά δεδομένα από το MarketBeat για να παρέχει στους αναγνώστες την ταχύτερη και ακριβέστερη αναφορά. Αυτή η ιστορία εξετάστηκε από τη συντακτική ομάδα του MarketBeat πριν από τη δημοσίευσή της. Στείλτε τυχόν ερωτήσεις ή σχόλια σχετικά με αυτήν την ιστορία στο [email protected].

Πριν σκεφτείτε το American Equity Investment Life, θα θέλετε να το ακούσετε αυτό.

Το MarketBeat παρακολουθεί καθημερινά τους αναλυτές ερευνών με την κορυφαία αξιολόγηση και τις καλύτερες επιδόσεις της Wall Street και τις μετοχές που προτείνουν στους πελάτες τους. Το MarketBeat εντόπισε πέντε μετοχές που κορυφαίοι αναλυτές ψιθυρίζουν σιωπηλά στους πελάτες τους να αγοράσουν τώρα πριν απογειωθούν οι ευρύτερες αγορές… και η American Equity Investment Life δεν ήταν στη λίστα.

Αν και η American Equity Investment Life έχει επί του παρόντος βαθμολογία «Μέση Αγορά» μεταξύ των αναλυτών, οι κορυφαίοι αναλυτές πιστεύουν ότι αυτές οι πέντε μετοχές είναι καλύτερες αγορές.

Δείτε τις πέντε μετοχές εδώ

Καλύπτει τις 10 καλύτερες φθηνές μετοχές για αγορά τώρα

Leave a Comment