Η ProShare Advisors Llc κατέχει 24,66 εκατομμύρια δολάρια στην The Hanover Insurance Group, Inc. (NYSE:THG)

Η ProShare Advisors LLC αύξησε τη θέση της στην The Hanover Insurance Group, Inc. (NYSE:THG – Buy Rating) κατά 21,0% κατά το 3ο τρίμηνο, σύμφωνα με την εταιρεία στην πιο πρόσφατη γνωστοποίησή της με την SEC. Η εταιρεία κατείχε 192.411 μετοχές της μετοχής του ασφαλιστικού παρόχου αφού αγόρασε επιπλέον 33.446 μετοχές κατά τη διάρκεια της περιόδου. Η ProShare Advisors LLC κατείχε περίπου το 0,54% της The Hanover Insurance Group αξίας 24.656.000 $ στο τέλος της πιο πρόσφατης περιόδου αναφοράς.

→ Η επόμενη μεγάλη κρίση είναι εδώ (από Porter & Company)

Αρκετά άλλα αμοιβαία κεφάλαια κινδύνου αγόρασαν και πούλησαν πρόσφατα μετοχές της THG. Η Raymond James & Associates αύξησε τις συμμετοχές της στην The Hanover Insurance Group κατά 14,0% το πρώτο τρίμηνο. Η Raymond James & Associates κατέχει τώρα 14.446 μετοχές της μετοχής του ασφαλιστικού παρόχου αξίας 2.160.000 $, αφού αγόρασε επιπλέον 1.772 μετοχές κατά τη διάρκεια της περιόδου. Η Cambridge Investment Research Advisors Inc. απέκτησε νέο μερίδιο σε μετοχές της The Hanover Insurance Group κατά τη διάρκεια του πρώτου τριμήνου αξίας 209.000 $. Η HighTower Advisors LLC αύξησε τις συμμετοχές της σε μετοχές της The Hanover Insurance Group κατά 3,8% κατά το πρώτο τρίμηνο. Η HighTower Advisors LLC κατέχει τώρα 3.679 μετοχές της μετοχής του ασφαλιστικού παρόχου αξίας 550.000 $ αφού απέκτησε επιπλέον 135 μετοχές κατά τη διάρκεια της περιόδου. PNC Financial Services Group Inc. αύξησε τις συμμετοχές της σε μετοχές της The Hanover Insurance Group κατά 5,6% κατά το πρώτο τρίμηνο. Η PNC Financial Services Group Inc. κατέχει πλέον 5.221 μετοχές της μετοχής του ασφαλιστικού παρόχου αξίας 780.000 $ μετά την απόκτηση επιπλέον 277 μετοχών κατά τη διάρκεια της περιόδου. Τέλος, η Natixis Advisors LP αύξησε τις συμμετοχές της σε μετοχές της The Hanover Insurance Group κατά 2,7% κατά το πρώτο τρίμηνο. Η Natixis Advisors LP κατέχει πλέον 13.423 μετοχές της μετοχής του ασφαλιστικού παρόχου αξίας 2.007.000 $, αφού απέκτησε επιπλέον 355 μετοχές κατά τη διάρκεια της περιόδου. Το 86,39% των μετοχών ανήκει σήμερα σε θεσμικούς επενδυτές και hedge funds.

Αγορά και πώληση εκ των έσω

Σε σχετικές ειδήσεις, ο EVP Mark Joseph Welzenbach πούλησε 2.673 μετοχές της μετοχής της The Hanover Insurance Group σε μια συναλλαγή την Παρασκευή, 4 Νοεμβρίου. Οι μετοχές διαπραγματεύθηκαν με μέση τιμή 142,21 $, για συνολική συναλλαγή 380.127,33 $. Μετά την ολοκλήρωση της πώλησης, ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος κατέχει πλέον 19.846 μετοχές της εταιρείας, αξίας περίπου 2.822.299,66 δολαρίων. Η πώληση αποκαλύφθηκε σε νομική κατάθεση στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, που διατίθεται σε αυτόν τον σύνδεσμο. Το 2,50% των μετοχών ανήκει επί του παρόντος σε κατόχους εμπιστευτικών πληροφοριών.

Απόδοση μετοχών της Hanover Insurance Group

Οι μετοχές της THG άνοιξαν στα 134,83 ​​δολάρια την Παρασκευή. Ο κινητός μέσος όρος 50 ημερών της εταιρείας είναι 138,00 $ και ο κινητός μέσος όρος 200 ημερών είναι 136,51 $. Η Hanover Insurance Group, Inc. έχει χαμηλό ενός έτους 123,36 $ και υψηλό ενός έτους 155,55 $. Η εταιρεία έχει κεφαλαιοποίηση 4,79 δισεκατομμυρίων δολαρίων, αναλογία PE 16,71, αναλογία τιμής προς κέρδη-ανάπτυξης 1,01 και beta 0,72. Η εταιρεία έχει δείκτη χρέους προς ίδια κεφάλαια 0,34, τρέχον δείκτη 0,39 και γρήγορο δείκτη 0,39.

Η Hanover Insurance Group (NYSE:THG – Get Rating ) δημοσίευσε για τελευταία φορά τα αποτελέσματα των κερδών της την Τρίτη 1 Νοεμβρίου. Ο ασφαλιστικός πάροχος ανέφερε 0,99 $ EPS για το τρίμηνο, ξεπερνώντας τη συναινετική εκτίμηση των 0,97 $ κατά 0,02 $. Η επιχείρηση είχε έσοδα 1,41 δισεκατομμυρίων δολαρίων για το τρίμηνο, έναντι της συναινετικής εκτίμησης 1,37 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Η Hannover Insurance Group είχε καθαρό περιθώριο 5,42% και απόδοση ιδίων κεφαλαίων 13,26%. Ως όμιλος, οι αναλυτές μετοχών προβλέπουν ότι η The Hanover Insurance Group, Inc. θα δημοσιεύσει κέρδη 5,54 ανά μετοχή για το τρέχον έτος.

Η Hannover Insurance Group αυξάνει το μέρισμα

Η επιχείρηση ανακοίνωσε πρόσφατα και τριμηνιαίο μέρισμα, το οποίο καταβλήθηκε την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου. Σε επενδυτές ρεκόρ την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου δόθηκε μέρισμα 0,81 $ ανά μετοχή. Αυτή είναι μια αύξηση από το προηγούμενο τρίμηνο μέρισμα της The Hanover Insurance Group ύψους 0,75 $. Η ημερομηνία αποκοπής του μερίσματος ήταν η Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου. Αυτό αντιπροσωπεύει ετήσιο μέρισμα 3,24 $ και μερισματική απόδοση 2,40%. Ο δείκτης πληρωμών της Hanover Insurance Group είναι σήμερα 40,15%.

Αλλαγές στις αξιολογήσεις των αναλυτών

Ένας αριθμός ερευνητών αναλυτών εξέτασαν πρόσφατα τη μετοχή. Η Piper Sandler αύξησε την τιμή στόχο τους στις μετοχές της The Hanover Insurance Group από 144,00 $ σε 151,00 $ σε μια έκθεση έρευνας την Τρίτη 10 Ιανουαρίου. Η Morgan Stanley αύξησε την τιμή-στόχο για τις μετοχές της The Hanover Insurance Group από 145,00 $ σε 150,00 $ και έδωσε στην εταιρεία βαθμολογία «ίσου βάρους» σε μια έκθεση έρευνας την Τρίτη, 22 Νοεμβρίου. Η BMO Capital Markets ανέλαβε την κάλυψη των μετοχών της The Hanover Insurance Group σε μια έκθεση έρευνας την Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου. Εξέδωσαν αξιολόγηση «απόδοσης αγοράς» και τιμή στόχο 141,00 $ για την εταιρεία. Η StockNews.com μείωσε τις μετοχές της The Hanover Insurance Group από αξιολόγηση «αγοράς» σε «κρατημένη» σε μια έκθεση έρευνας την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου. Τέλος, η Janney Montgomery Scott ξεκίνησε την κάλυψη των μετοχών της The Hanover Insurance Group σε μια έκθεση έρευνας την Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου. Εξέδωσαν βαθμολογία «αγοράς» και στόχο τιμής 164,00 $ για την εταιρεία. Τέσσερις αναλυτές έρευνας μετοχών έχουν αξιολογήσει τη μετοχή με αξιολόγηση διακράτησης και ένας έχει εκδώσει αξιολόγηση αγοράς για τη μετοχή της εταιρείας. Η μετοχή έχει συναινετική αξιολόγηση «Hold» και συναινετική τιμή στόχο 151,50 $, σύμφωνα με το MarketBeat.com.

Σχετικά με το Hanover Insurance Group

(Λάβετε βαθμολογία)

Η Hanover Insurance Group, Inc. είναι μια εταιρεία χαρτοφυλακίου που δραστηριοποιείται στην παροχή προϊόντων και υπηρεσιών περιουσίας και ατυχημάτων. Λειτουργεί μέσω των ακόλουθων τμημάτων: Εμπορικές Γραμμές, Προσωπικές Γραμμές και Άλλα. Το τμήμα Commercial Lines περιλαμβάνει εμπορικές επιχειρήσεις πολλαπλών κινδύνων, εμπορικά αυτοκίνητα, αποζημιώσεις εργαζομένων και προγράμματα ειδικών, εσωτερική ναυτιλία, διαχείριση και άλλες εμπορικές καλύψεις, όπως επαγγελματική ευθύνη και εγγύηση.

Επιλεγμένες ιστορίες

Θέλετε να δείτε τι άλλα αμοιβαία κεφάλαια αντιστάθμισης κινδύνου κρατούν την THG; Η Hanover Insurance Group, Inc. (NYSE:THG – Λάβετε Βαθμολογία ) Επισκεφτείτε το HoldingsChannel.com για να λάβετε τις πιο πρόσφατες καταθέσεις 13F και συναλλαγές εμπιστευτικών πληροφοριών.

Θεσμική ιδιοκτησία κατά Quarter for Hanover Insurance Group (NYSE:THG)

Αυτή η άμεση ειδοποίηση ειδήσεων τροφοδοτείται από αφηγηματική επιστημονική τεχνολογία και οικονομικά δεδομένα από το MarketBeat για να παρέχει στους αναγνώστες τις ταχύτερες και ακριβέστερες αναφορές. Αυτή η ιστορία εξετάστηκε από τη συντακτική ομάδα του MarketBeat πριν από τη δημοσίευσή της. Στείλτε τυχόν ερωτήσεις ή σχόλια σχετικά με αυτήν την ιστορία στο [email protected].

Πριν σκεφτείτε το Hanover Insurance Group, θα θέλετε να το ακούσετε αυτό.

Το MarketBeat παρακολουθεί καθημερινά τους αναλυτές ερευνών με την κορυφαία αξιολόγηση και τις καλύτερες επιδόσεις της Wall Street και τις μετοχές που προτείνουν στους πελάτες τους. Η MarketBeat εντόπισε πέντε μετοχές που κορυφαίοι αναλυτές ψιθυρίζουν σιωπηλά στους πελάτες τους να αγοράσουν τώρα προτού απογειωθούν οι ευρύτερες αγορές… και η Hanover Insurance Group δεν ήταν στη λίστα.

Αν και η The Hanover Insurance Group έχει επί του παρόντος μια αξιολόγηση “Hold” μεταξύ των αναλυτών, οι κορυφαίοι αναλυτές πιστεύουν ότι αυτές οι πέντε μετοχές είναι καλύτερες αγορές.

Δείτε τις πέντε μετοχές εδώ

20 μετοχές προς πώληση τώρα

Η MarketBeat δημοσίευσε μια λίστα με 20 μετοχές από αναλυτές της Wall Street μισώ. Αυτές οι εταιρείες μπορεί να φαίνεται ότι έχουν καλά θεμελιώδη μεγέθη, αλλά οι καλύτεροι αναλυτές μυρίζουν κάτι σοβαρά σάπιο. Οποιαδήποτε από αυτές τις εταιρείες έχει απόκρυψη γύρω από το χαρτοφυλάκιό σας; Ενημερωθείτε εισάγοντας τη διεύθυνση email σας παρακάτω.

Λάβετε αυτήν τη δωρεάν αναφορά

20 μετοχές προς πώληση τώρα

Leave a Comment