Η PostNet κερδίζει θέση στη λίστα Entrepreneur’s Franchise 500

Οι λύσεις αποστολής και εκτύπωσης αναγνωρίζονται ως το καλύτερο franchise από την πρώτη δημοσίευση

DENVER, 24 Ιανουαρίου 2023 /PRNewswire/ – PostNetένας παγκόσμιος ηγέτης σε λύσεις εκτύπωσης και αποστολής υψηλής ποιότητας, αναγνωρίστηκε από τον Entrepreneur ως ένα από τα κορυφαία franchise στη χώρα αφού περιλήφθηκε στη λίστα Franchise 500 της έκδοσης.® λίστα. Το franchise βρίσκεται στην 332η θέση.

Η PostNet έχει αναγνωριστεί από τον Entrepreneur ως ένα από τα κορυφαία franchise στη χώρα αφού συμπεριλήφθηκε στη λίστα Franchise 500® της έκδοσης.

«Χρόνο με το χρόνο, η ομάδα της PostNet βρίσκει τρόπους να βοηθήσει τους μικρούς επιχειρηματικούς μας εταίρους να αναπτυχθούν και να πετύχουν», είπε. Μπιλ ΜακΦέρσον, αντιπρόεδρος ανάπτυξης franchise. “Ακτή σε ακτή, οι μικρές επιχειρήσεις χρειάζονται υπηρεσίες αποστολής και εκτύπωσης. Οι δικαιοδόχοι μας εργάζονται ακούραστα για να διασφαλίσουν ότι οι ανάγκες των πελατών μας ικανοποιούνται. Η συμπερίληψή μας σε αυτήν τη λίστα είναι απόδειξη ότι συνεχίζουμε να αναπτυσσόμαστε ικανοποιώντας τις ανάγκες των πελατών μας.”

Franchise 500® παρέχει μια ολοκληρωμένη επισκόπηση της κατάστασης του κόσμου των franchise που αναδύεται από τις δύσκολες μέρες της πανδημίας. Η λίστα δημιουργήθηκε χρησιμοποιώντας πέντε πυλώνες, συμπεριλαμβανομένων του κόστους και των τελών, του μεγέθους και της ανάπτυξης, της υποστήριξης και της δύναμης της επωνυμίας.

Καταλληλότητα για Franchise 500® Στη λίστα, ο δικαιοπάροχος πρέπει να έχει τουλάχιστον 10 μονάδες ανοιχτές και λειτουργικές 31 Ιουλίου 2022με τουλάχιστον ένα franchise Βόρεια Αμερική. Κάθε επιλέξιμος δικαιοπάροχος αξιολογήθηκε σε περισσότερα από 150 σημεία δεδομένων. Όσοι έχουν τις υψηλότερες αθροιστικές βαθμολογίες περιλαμβάνονται στο φετινό Franchise 500®.

«Η αναγνώριση μεταξύ των κορυφαίων franchise της χώρας αντανακλά την ομάδα μας στο σύνολό της, τόσο στα κεντρικά μας γραφεία όσο και στους ιδιοκτήτες franchise μας», δήλωσε ο McPherson. «Έχουμε μια εξαιρετική κουλτούρα franchise που μας βοηθά να αναπτύξουμε λύσεις και στρατηγικές που ωφελούν τις μικρές επιχειρήσεις. Ηνωμένες Πολιτείες.”

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις ευκαιρίες franchise PostNet, επισκεφθείτε τη διεύθυνση https://postnetfranchise.com/.

Σχετικά με το PostNet

Η PostNet άνοιξε τις πόρτες της το 1993. Υπάρχουν περίπου 700 μέρη Βόρεια Αμερική, Κεντρική Αμερική, νότια Αμερική και Αφρική, η PostNet είναι παγκόσμιος ηγέτης στις λύσεις εκτύπωσης και αποστολής. Το 2017, η PostNet εντάχθηκε στην οικογένεια MBE Worldwide. Το Combined MBE έχει σχεδόν 2.600 τοποθεσίες σε 44 χώρες. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες PostNet, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.postnet.com. Επισκεφτείτε το www.postnetfranchise.com για να μάθετε για τις ευκαιρίες franchise.

Σχετικά με το MBE Worldwide

Η MBE Worldwide SpA (“MBE”) είναι μια ιδιωτική εταιρεία με έδρα το Ιταλίαεπιτρέπει το Παγκόσμιο Εμπόριο για ΜΜΕ και καταναλωτές χάρη στην πλατφόρμα της που παρέχει λύσεις ηλεκτρονικού εμπορίου, εκπλήρωσης, αποστολής, μάρκετινγκ και εκτύπωσης μέσω λειτουργιών πολλαπλών σημάτων: PrestaShop, γραμματοκιβώτια κ.λπ. (ΗΠΑ και Καναδάς), PostNet, PACK & SEND, Spedingo.com, AlphaGraphics, Multicopy, World Options UK και Print Speak. Ο συνδυασμός της πλατφόρμας λιανικής μας – η οποία περιλαμβάνει επί του παρόντος περισσότερα από 2.900 Κέντρα Εξυπηρέτησης σε 53 Χώρες με περισσότερους από 12.000 υπαλλήλους – με την πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου PrestaShop εξυπηρετούσε περίπου ένα εκατομμύριο επιχειρηματικούς πελάτες και απέφερε έσοδα 1,01 δισεκατομμυρίων ευρώ (ΗΠΑ) το οικονομικό 2021 . 1,2 δισεκατομμύρια δολάρια) Πωλήσεις σε όλο το σύστημα και 24 δισεκατομμύρια ευρώ (Η.Π.Α 28,5 δισεκατομμύρια δολάρια) ηλεκτρονικό εμπόριο Συνολική Αξία Εμπορευμάτων.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τους ιστότοπους του Ομίλου MBE Worldwide στη διεύθυνση www.mbecorporate.com – www.prestashop.com/en – www.mbeglobal.com – www.postnet.com – www.packsend.com.au – www.spedingo.com / . en – www.alphagraphics.com – www.multicopy.nl – www.printspeak.com – www.mbe.it – ​​www.mbe.es – www.mbe.de – www.mbefrance.fr – www.mbe. pl – www.mbeportugal.pt – www.mbe.co.uk – https://uk.worldoptions.com/

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΜΕΣΑ:
Heather Ripley
Ripley PR
865-977-1973
[email protected]

Cizion

Cizion

Για λήψη πολυμέσων, δείτε το αρχικό περιεχόμενο: https://www.prnewswire.com/news-releases/postnet-earns-placement-on-entrepreneurs-franchise-500-list-301724550.html

ΠΗΓΗ PostNet

Leave a Comment