Η Personal Financial Health Survey της MoneyLion βρίσκει ότι οι νεότερες γενιές στρέφονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και σε οικονομικούς παράγοντες επιρροής για οικονομικές συμβουλές.

Νέα Υόρκη–(ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΑΚΙΝΗΤΑ)–MoneyLion Inc. (“MoneyLion”) (NYSE: ML ), ο κορυφαίος προορισμός για εξατομικευμένο οικονομικό περιεχόμενο, προϊόντα και συμβουλές, μοιράστηκε σήμερα τα αποτελέσματα της έρευνας MoneyLion Personal Financial Health Survey1 Γίνεται μέσω του Morning Consult. Η έρευνα και τα επακόλουθα αποτελέσματα είναι ιδιαίτερα επίκαιρα καθώς ο Ιανουάριος θεωρείται Μήνας Οικονομικής Ευεξίας και θα επιστήσει περισσότερη προσοχή στη βελτίωση της οικονομικής ευημερίας, η οποία είναι κεντρική στην αποστολή της MoneyLion. Η έρευνα χωρίστηκε σε πολλές ενότητες για την προσωπική οικονομική ευημερία και διαπίστωσε ότι ενώ πολλοί Αμερικανοί, ειδικά οι νεότερες γενιές, δεν είναι εξοικειωμένοι με διάφορα χρηματοοικονομικά προϊόντα και όρους, προγράμματα όπως το MoneyLion είναι σε καλή θέση για να γεφυρώσουν το χάσμα από την εκπαίδευση στη δράση.

Είναι σημαντικό ότι η έρευνα παρέχει στοιχεία για το πώς αλλάζουν οι συνήθειες των καταναλωτών σχετικά με την κατανάλωση οικονομικού περιεχομένου και τη χρήση προϊόντων στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η απαράμιλλη προσέγγιση της MoneyLion για την παράδοση οικονομικού περιεχομένου και την πρόσβαση σε μια πλήρη προσφορά χρηματοοικονομικών προϊόντων είναι σε καλή θέση για να ανταποκριθεί σε αυτές τις νέες τάσεις των καταναλωτών.

Τα αποτελέσματα υπογραμμίζουν ότι ενώ περίπου το ένα τέταρτο των Αμερικανών χρησιμοποιεί επί του παρόντος ψηφιακή/μόνο διαδικτυακή τραπεζική, η χρήση μεταξύ των νεότερων γενεών είναι σημαντικά υψηλότερη. Η ίδια τάση ισχύει και για τις πηγές οικονομικών πληροφοριών, καθώς οι νεότεροι Αμερικανοί συνδέονται στο διαδίκτυο για οικονομικές πληροφορίες, με 3 στους 4 Gen Zers και Millennials πιο πιθανό από τους μεγαλύτερους Αμερικανούς να αναφέρονται σε μια ψηφιακή πηγή (όπως εφαρμογές ή μέσα κοινωνικής δικτύωσης). απαραίτητη για τη λήψη οικονομικών πληροφοριών.

Ενώ οι Gen Z και Millennials αισθάνονται πιο άνετα με την ψηφιακή τραπεζική και καταναλώνουν χρηματοοικονομική εκπαίδευση και περιεχόμενο μέσω εφαρμογών, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και επιρροών, Η έρευνα δείχνει ότι οι ερωτηθέντες δείχνουν υψηλό επίπεδο άνεσης στην ανάληψη δράσης με βάση τις οικονομικές πληροφορίες που λαμβάνονται από ψηφιακές πηγές. Συγκεκριμένα, ενώ μόνο το ένα τέταρτο των Αμερικανών που συμμετείχαν στην έρευνα δήλωσαν ότι έμαθαν πρόσφατα νέες πληροφορίες σχετικά με τη διαχείριση των οικονομικών τους, περισσότερο από τα δύο τρίτα και όσοι λαμβάνουν τέτοιες πληροφορίες δήλωσαν ότι έχουν λάβει μέτρα με βάση αυτές τις πληροφορίες. Αυτό δείχνει ότι η MoneyLion είναι σε καλή θέση για να βοηθήσει στην εκπαίδευση των καταναλωτών και στη συνέχεια να αναλάβει δράση με τις εκτενείς πρωτοβουλίες χρηματοοικονομικής εκπαίδευσης και τις ψηφιακά διαθέσιμες προσφορές προϊόντων.

Πρόσθετα βασικά ευρήματα παρακάτω:

 • Οι νέοι Αμερικανοί είναι συνήθως οι λιγότερο εξοικειωμένοι με χρηματοοικονομικά προϊόντα, υπηρεσίες και όρους

  • Το 30% των Gen Zers και το 48% των Millennials είναι εξοικειωμένοι με χρηματοοικονομικά προϊόντα όπως λογαριασμοί ελέγχου και υποθήκες.

  • Το 30% των Gen Zers και το 36% των Millennials είναι εξοικειωμένοι με χρηματοοικονομικές υπηρεσίες όπως οι πιστωτικές ενώσεις και οι χρηματιστές.

  • Το 25% των Generations και το 28% των Millennials είναι εξοικειωμένοι με χρηματοοικονομικούς όρους όπως η αύξηση του κεφαλαίου και ο σύνθετος τόκος.

 • Λιγότερο από το 25% των Αμερικανών αισθάνονται καλά με τα οικονομικά τους

  • Μόνο το 53% των ερωτηθέντων συμφώνησε με τη δήλωση «Πιστεύω ότι η τράπεζά μου έχει κατά νου τα καλύτερα συμφέροντα».

  • Λιγότεροι από τους μισούς ερωτηθέντες συμφώνησαν με τη δήλωση “έχω κάποιον που εμπιστεύομαι για οικονομικές συμβουλές”.

 • Μόνο το 20% των ερωτηθέντων δήλωσε ότι έχει οικονομικές δεξιότητες

  • Το 29% των ερωτηθέντων επιδιώκει ενεργά ένα μελλοντικό σχέδιο δημιουργίας πλούτου

  • Μόνο το 59% των ερωτηθέντων παραδέχτηκε ότι διαχειρίζεται ενεργά τον πλούτο του (όπως παρακολούθηση δαπανών, προϋπολογισμός και επενδύσεις)

«Η έρευνά μας δείχνει ότι υπάρχει πραγματική ανάγκη για χρηματοοικονομική εκπαίδευση που παρέχεται μέσω ψηφιακών καναλιών και με τη μορφή που οι άνθρωποι χρησιμοποιούν τα μέσα, ειδικά μεταξύ των νεότερων γενιών», δήλωσε η Cynthia Kleinbaum, Chief Client Officer, MoneyLion. «Επιβεβαιώνει επίσης ότι όταν τα άτομα αισθάνονται ενημερωμένα και ενδυναμωμένα, είναι έτοιμα να αναλάβουν δράση. Γι’ αυτό ήταν τόσο σημαντικό για εμάς να συνδέσουμε περιεχόμενο με προϊόντα, ώστε να γεφυρωθεί η απόσταση μεταξύ μάθησης και δράσης. Είμαι απίστευτα ενθουσιασμένος που βλέπω πώς η εμπειρία του MoneyLion μπορεί να βοηθήσει τους Αμερικανούς να πάρουν τον έλεγχο της οικονομικής τους ζωής.

Τα αποτελέσματα καταδεικνύουν γιατί η MoneyLion παρέχει οικονομικό περιεχόμενο και πληροφορίες στους καταναλωτές με εντελώς νέους τρόπους, συμπεριλαμβανομένων εύπεπτων βίντεο σύντομης μορφής. Στο πλαίσιο αυτής της αποστολής, η MoneyLion ανακοίνωσε την έναρξη του Πανεπιστημίου MoneyLion (“MLU”) ως μέρος μιας πρωτοποριακής πρωτοβουλίας για τον χρηματοοικονομικό αλφαβητισμό που αποσκοπεί στην κάλυψη του κενού της χρηματοοικονομικής εκπαίδευσης στις Ηνωμένες Πολιτείες. Το περιεχόμενο φέρνει ελκυστικό πρόγραμμα σπουδών με επίκεντρο την εκπαίδευση και τις δεξιότητες σε πραγματικό κόσμο για τα χρήματα που παραδίδονται ψηφιακά στους καταναλωτές σε εθνικό επίπεδο. Προς υποστήριξη αυτής της πρωτοβουλίας, το MoneyLion συνεργάστηκε με τον παίκτη NFL και λέκτορα του Πανεπιστημίου της Πενσυλβάνια (“UPenn”), Brandon Copeland, ο οποίος παρέχει στους θεατές συμβουλές για χρήματα, συμβουλές και χαρακτήρες τρόπου ζωής.

Σχετικά με το MoneyLion

Το MoneyLion είναι ένα one stop shop για εξατομικευμένο οικονομικό περιεχόμενο, προϊόντα και συμβουλές. Η αποστολή της MoneyLion είναι να εφεύρει εκ νέου το χρηματοπιστωτικό σύστημα για να αλλάξει θετικά την πορεία κάθε εργατικού Αμερικανού. Η MoneyLion χρησιμοποιεί το ιδιόκτητο πλεονέκτημα δεδομένων και την τεχνολογία της για να ενδυναμώσει τους πελάτες της. Το MoneyLion προσελκύει και εκπαιδεύει τους πελάτες του με καθημερινό, υπερ-εξατομικευμένο περιεχόμενο που σχετίζεται με χρήματα και γειτονικά με χρήματα, το οποίο παρέχεται μέσω της ροής περιεχομένου κάθε πελάτη. Η MoneyLion παρέχει στους πελάτες της ολοκληρωμένες οικονομικές και μη οικονομικές λύσεις, συνδυάζοντας τα ιδιόκτητα χρηματοοικονομικά προϊόντα χαμηλού κόστους με την τεχνολογία της αγοράς και τα προϊόντα που προσφέρονται μέσω συνεργατών δικτύου. Η MoneyLion αξιοποιεί επίσης τα ιδιαίτερα πλεονεκτήματα δεδομένων, τεχνολογίας και δικτύου της για να προσφέρει κορυφαίες εσωτερικές χρηματοοικονομικές λύσεις και λύσεις αγοράς για εταιρικούς πελάτες. Από την ίδρυσή του το 2013, το MoneyLion έχει δώσει τη δυνατότητα σε εκατομμύρια Αμερικανούς καθημερινά να αναλάβουν τον έλεγχο των οικονομικών τους και να ζήσουν την καλύτερη οικονομική ζωή τους.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εταιρεία, επισκεφθείτε τη διεύθυνση https://www.moneylion.com/. Για πληροφορίες και ενημερώσεις επενδυτών, επισκεφθείτε το investors.moneylion.com και ακολουθήστε το @MoneyLionIR στο Twitter.

1 Σε συνεργασία με την Morning Consult, η MoneyLion ερεύνησε 4.010 εθνικά αντιπροσωπευτικούς Ενήλικες ηλικίας 18+ ανά φύλο, ηλικία, επίπεδο εκπαίδευσης μεταξύ 10/11/2022 και 12/11/2022. το εισόδημα του νοικοκυριού, την περιοχή και τη φυλή και την εθνικότητα.

Leave a Comment