Η Nisa Investment Advisors LLC αυξάνει τη θέση της στη διαφήμιση Lamar (NASDAQ:LAMR)

Η Nisa Investment Advisors LLC αύξησε τη θέση της στη Lamar Advertising (NASDAQ:LAMR – Get Ratings ) κατά 17,9% το τρίτο τρίμηνο, σύμφωνα με την πιο πρόσφατη γνωστοποίησή της στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς (SEC). Το αμοιβαίο κεφάλαιο κατείχε 50.430 μετοχές της μετοχής του καταπιστεύματος επενδύσεων σε ακίνητα μετά την αγορά επιπλέον 7.668 μετοχών κατά τη διάρκεια του τριμήνου. Οι συμμετοχές της Nisa Investment Advisors LLC στη Lamar Advertising ήταν αξίας 4.186.000 $ κατά την πιο πρόσφατη κατάθεσή της στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς (SEC).

→ Το μεγαλύτερο «συστατικό που λείπει» στην εγχώρια αγορά των 7 τρισεκατομμυρίων δολαρίων (Από Επενδυτικές Τάσεις)

Ορισμένοι άλλοι μεγάλοι επενδυτές έχουν επίσης αγοράσει και πουλήσει μετοχές της εταιρείας. Η Essex Financial Services Inc. ενίσχυσε τη θέση της στη Lamar Advertising κατά 17,9% το τρίτο τρίμηνο. Essex Financial Services Inc. τώρα κατέχει 5.837 μετοχές της μετοχής της εταιρείας επενδύσεων σε ακίνητα αξίας 481.000 $ μετά την αγορά επιπλέον 885 μετοχών κατά το τελευταίο τρίμηνο. Η Institutional & Family Asset Management LLC ενίσχυσε τη θέση της στη Lamar Advertising κατά 652,2% το τρίτο τρίμηνο. Η Institutional & Family Asset Management LLC κατέχει πλέον 519 μετοχές της μετοχής της εταιρείας επενδύσεων σε ακίνητα αξίας 43.000 $ μετά την αγορά επιπλέον 450 μετοχών κατά το τελευταίο τρίμηνο. Το Arizona State Retirement System ενίσχυσε τη θέση του στη Lamar Advertising κατά 0,5% το τρίτο τρίμηνο. Το Arizona State Retirement System κατέχει τώρα 23.659 μετοχές της μετοχής του καταπιστεύματος επενδύσεων σε ακίνητα αξίας 1.952.000 $ μετά την αγορά επιπλέον 122 μετοχών κατά το τελευταίο τρίμηνο. Η Jump Financial LLC ενίσχυσε τη θέση της στη Lamar Advertising κατά 14,9% το τρίτο τρίμηνο. Η Jump Financial LLC κατέχει τώρα 4.345 μετοχές της μετοχής της επενδυτικής εμπιστοσύνης σε ακίνητα αξίας 359.000 $ μετά την αγορά επιπλέον 563 μετοχών κατά το τελευταίο τρίμηνο. Τέλος, η Creative Planning ενίσχυσε τη θέση της στη Lamar Advertising κατά 16,5% το τρίτο τρίμηνο. Η Creative Planning κατέχει πλέον 5.982 μετοχές της μετοχής του καταπιστεύματος επενδύσεων σε ακίνητα αξίας 493.000 $ μετά την αγορά επιπλέον 846 μετοχών κατά το τελευταίο τρίμηνο. Το 79,73% των μετοχών ανήκει σε hedge funds και άλλους θεσμικούς επενδυτές.

Εσωτερική Δράση

Σε σχετικές ειδήσεις, ο διευθυντής Thomas W. Reifenheiser πούλησε 2.200 μετοχές της επιχείρησης σε μια συναλλαγή τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου. Η μετοχή διαπραγματεύτηκε με μέση τιμή 98,61 $, για συνολική συναλλαγή 216.942,00 $. Μετά την ολοκλήρωση της συναλλαγής, ο διευθυντής κατέχει πλέον άμεσα 39.671 μετοχές της εταιρείας, αξίας 3911957,31 $. Η συναλλαγή αποκαλύφθηκε σε μια κατάθεση στην SEC, η οποία είναι διαθέσιμη σε αυτόν τον σύνδεσμο. Το 14,99% των μετοχών ανήκει σε στελέχη της εταιρείας.

Απόδοση τιμής διαφήμισης Lamar

Οι μετοχές της NASDAQ LAMR άνοιξαν στα 106,71 δολάρια την Πέμπτη. Η μετοχή έχει κεφαλαιοποίηση 10,85 δισεκατομμυρίων δολαρίων, αναλογία PE 21,87 και beta 1,40. Η Lamar Advertising έχει χαμηλό πενήντα δύο εβδομάδων 81,10 $ και υψηλό πενήντα δύο εβδομάδων 119,68 $. Η εταιρεία έχει δείκτη χρέους προς ίδια κεφάλαια 2,38, γρήγορο δείκτη 0,63 και τρέχον δείκτη 0,63. Η μετοχή έχει κινητό μέσο όρο πενήντα ημερών 97,94 $ και κινητό μέσο όρο 200 ημερών 95,23 $.

Η Lamar Advertising ανακοινώνει μέρισμα

Η επιχείρηση ανακοίνωσε πρόσφατα και τριμηνιαίο μέρισμα, το οποίο καταβλήθηκε την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου. Τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου εκδόθηκε μέρισμα 1,20 δολαρίων σε μέτοχους του ρεκόρ. Αυτό αντιπροσωπεύει ετήσιο μέρισμα 4,80 $ και μερισματική απόδοση 4,50%. Η ημερομηνία αποκοπής του μερίσματος αυτού του μερίσματος ήταν η Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου. Ο δείκτης πληρωμής μερίσματος (DPR) της Lamar Advertising είναι επί του παρόντος 98,36%.

Οι αναλυτές έθεσαν νέους στόχους τιμών

Επίσης, η StockNews.com μείωσε τη Lamar Advertising από αξιολόγηση «αγορά» σε «κρατήστε» σε μια έκθεση έρευνας την Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου.

Διαφημιστικό προφίλ Lamar

(Λάβετε βαθμολογία)

Η Lamar Advertising Co. δραστηριοποιείται σε διαφημιστικές υπηρεσίες. Η εταιρεία ενοικιάζει διαφημιστικό χώρο σε διαφημιστικές πινακίδες, λεωφορεία, καταφύγια, παγκάκια, λογότυπους και τερματικούς σταθμούς αεροδρομίων. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1902 και έχει την έδρα της στο Baton Rouge, LA.

Διαβάστε περισσότερα

Θέλετε να δείτε ποια άλλα αμοιβαία κεφάλαια αντιστάθμισης κινδύνου διατηρούν την LAMR; Επισκεφτείτε το HoldingsChannel.com για να λάβετε τις πιο πρόσφατες καταθέσεις 13F και συναλλαγές εμπιστευτικών πληροφοριών για τη διαφήμιση Lamar ( NASDAQ:LAMR – Λάβετε Βαθμολογία ) .

Θεσμική ιδιοκτησία κατά Quarter for Lamar Advertising (NASDAQ: LAMR )

Αυτή η άμεση ειδοποίηση ειδήσεων τροφοδοτείται από αφηγηματική επιστημονική τεχνολογία και οικονομικά δεδομένα από το MarketBeat για να παρέχει στους αναγνώστες τις ταχύτερες και ακριβέστερες αναφορές. Αυτή η ιστορία εξετάστηκε από τη συντακτική ομάδα του MarketBeat πριν από τη δημοσίευσή της. Στείλτε τυχόν ερωτήσεις ή σχόλια σχετικά με αυτήν την ιστορία στο [email protected].

Θα θελήσετε να το ακούσετε πριν σκεφτείτε τη διαφήμιση της Lamar.

Το MarketBeat παρακολουθεί καθημερινά τους αναλυτές ερευνών με την κορυφαία αξιολόγηση και τις καλύτερες επιδόσεις της Wall Street και τις μετοχές που προτείνουν στους πελάτες τους. Η MarketBeat εντόπισε πέντε μετοχές που οι κορυφαίοι αναλυτές ψιθυρίζουν σιωπηλά στους πελάτες τους να αγοράσουν τώρα πριν βγουν στην ευρύτερη αγορά… και η Lamar Advertising δεν ήταν στη λίστα.

Αν και η Lamar Advertising έχει επί του παρόντος μια αξιολόγηση “Hold” μεταξύ των αναλυτών, οι κορυφαίοι αναλυτές πιστεύουν ότι αυτές οι πέντε μετοχές είναι καλύτερες αγορές.

Δείτε τις πέντε μετοχές εδώ

Leave a Comment